epilog

705 34 10
                                    

„Andreo, jsem v pořádku. Myslím, že mě v nemocnici dali dohromady se vším všudy," stěžoval si Wade na Andreyninu přehnanou péči, když mu otevírala dveře do svého bytu.

„Překvapení," vykřikla Mikaela, Hanna, Mike se svou ženou a dcerou a samozřejmě Wadovo kolegové. Nesměl chybět ani detektiv Tomber.

Wade se smál, ale v očích měl slzy dojetí. Tohle vážně nečekal. Podíval se na Andreu.

„To ty?"

„Ne, oni, já byla celou dobu s tebou," objala ho kolem pasu a zaklonila hlavu, aby jí mohl dát pusu. Samozřejmě, že to byla ona. Kdo jiný.

Oslava Wadovo znovuzrození trvala jen hodinku a půl, protože Andrea trvala na tom, že si Wade musí odpočinout a že ještě není v plné kondici.

Šla se vysprchovat, zatímco Wade na ni čekal u ní v posteli. Vyšla ven a opřela se o futra. Vlasy jí splývaly podél ramen až na záda a na sobě měla dlouhou sametovou košilku bílé barvy. Wade na ní mohl oči nechat. Vypadala jako anděl. V srdcí mu bolestivě zabušilo. Uvědomil si, co pro něho tahle žena znamená a jak moc ji miluje. Že by za ni položil život. Andrea pomalu přešla k posteli a sedla si na něj obkročmo. Zajela mu prsty do vlasů a hrála si s nimi. Wadovy ruce automaticky vklouzly na její zadek a hladil ji po něm.

„Jsem připravená," pošeptala a jemně ho políbila.

„Jsi si jistá?" musel to vědět jistě.

„Víc než to. Málem jsem o tebe přišla a já už nechci na nic čekat," nestihla to ani doříct a už ležela po ním a oddávala se jeho polibkům. Věděla, že tentokrát to vyjde a bude to krásné. Wade si ji vychutnával do posledního detailu. Hladil její sametové tělo a přiváděl ji k té pravé rozkoši. Svlékl jí košilku a hrál si s jejím tělem. Líbal prsa a hladil mezi nohama.

„Ach," zasténala a vyšla mu vstříc pánví. Nepoznávala se, ale to, co v sobě cítila, bylo nepopsatelné. Teplo, které ji zároveň mrazilo. Žár, který ji pohlcoval a touhu zažít toho víc. Hlasitě dýchala a kroutila se pod Wadem jako had. Najednou se jeho obličej přesunul do jejího rozkroku a ona se zastyděla. Stáhla nohy k sobě. Tohle přeci není normální. To nemůže, běželo jí hlavou.

„Neboj, bude se ti to líbit, slibuju," pozvedl koutky. Andrea se tedy podvolila a nakonec uznala, že udělala dobře. Ani si to neuvědomila a zajela Wadovi prsty do vlasů a tahala mu za ně. Hlasitě vzdychala a nastavovala se mu.

„Bože, Wade!" křičela a to doslova, z čeho Wade šílel.

„Ach, ach, ach, ach!" každé ach bylo hlasitější, až nakonec málem vyvrcholila, ale Wade to poznal. Okamžitě s tím přestala začal se smát, když viděl Andrein zmučený výraz.

„Neboj se, mám pro tebe něco lepšího," šel k ní a jeho s topořený penis ji dráždil mezi nohama. Opět se to v ní napnulo a když do ní pomalu vnikl, zažila něco, co si bude pamatovat do konce života. Něco, co už bude chtít každý večer. Zavřela oči a zaklonila hlavu. Wade se jí přisál na krku a pohyboval se v ní rychleji.

„Miluju tě," podíval se jí do očí. Jenže ona mu nemohla odpovědět. Nemohla vůbec nic, jen vnímat jeho pohyby, až nakonec bouchla a rozprskla se do celého světa. A Wade společně s ní. Ještě chvilku po tom v ní zůstal a lehce jí zahrnoval polibky. Potom z ní slezl a s úsměvem se na ni podíval.

„To bylo nádherný," natočila k němu hlavu.

„Jo, bylo. A klidně ti to dopřeju znova," šibalsky na ni mrkl. Andrea se zasmála, ale pak zvážněla.

„Jsi to nejlepší v mém životě. Miluju tě Wade Moreno a chci s tebou strávit celý život. Takže to znamená, že už se mě nikdy nezbavíš," lehla si mu na srdce a poslouchala, jak mu zběsile tluče. Byl to nejkrásnější zvuk na světě.

„Ty Wade, co to je na tý lampičce?" podivila se divné černé tečce na osvětlení. Nahnula se pro to a zjistila, že jde o malou kamerku. Hned jí to došlo. „Tys mě špehoval?" Na to se Wade usmál jako neviňátko a pokrčil rameny.

„No, aspoň máme natočený naše první milování."

„Wade!"

Konec

Děkuji všem, co dočetli až do konce a dali příběhu šanci. 

A to bych přeci nebyla já, kdybych pro vás neměla připravený další příběhy. 
Ale vydávat žačnu, až za pár dní. 


Nevinnost sama ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat