23.Bölüm-Yardım

672 58 3
                                    

Bize doğru koşmaya başlayan askerleri gördüğümde birden havadan fazlasıyla sivri oklar yağmaya başlamıştı. Ellerimi kaldırıp gücü hissettim, başımızın üzerinde her zamankinden daha yoğun bir kalkan oluşmuştu. Bu sefer Aidan'dan yardım almayacaktım, içimdeki gücü çıkarmalıydım. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyordum ama en azından denemeliydim.

Kalkanın üzerine yağan oklar azalsa da bize doğru koşan askerlerle savaşmalıydık. "Çok dayamam!" diye bağırdım Octavia'ya. Başını sallayarak geriye koştu, askerler gelmeye başlamıştı ama hızlı olmazsak çok geç olacaktı. Regina asasını bana doğrulttuğunda beyaz bir ışık akımı tam göğsüme ulaşacaktı ki elimi uzatıp ışığa değdiğim an kırılarak yok oldu.

Gözleri öfkeyle kısılırken geriye baktım. Fazlasıyla asker gelmişti ve mücadele başlamıştı bile. Birden üzerime yağan onlarca oku gördüğümde onları büyük bir alev topunun içine alıp zorlanarak geri yolladım. "Aramis." diye mırıldandığımda güçlükle yere çökmüştüm. Fazla hızlı ve güçlüydüler. 

"Sandy, dikkat et!" Hemen yanıma döndüğümde bir asker beni tutmak üzereydi. Bileğini tutup döndürdüm ve sırtına doğru kıvırıp onu yere yapıştırdım. Hemen karın boşluğuna dizimi geçirdiğimde acıyla nefesinin kesildiğini gördüm. Yere çöküp acıyla bağırdığında onu itledim ve üzerime uçan beyaz ışıltıdan kaçmak için yana atladım. Yerde yuvarlandığım sırada etrafa baktım. Aramis neredeydi? 

Tam olarak koluma yediğim bir darbeyle acıyla bağırdığımda vücudumdan kopan bir ateş dalgası bana vuran askerleri öteye savurdu. Düşmemek için uğraşıp zorlukla ayağa kalktım ve karşımdaki kalabalık alana dönüp ayağımı sertçe yere vurdum. Aynı anda ellerimi uzattığımda bir ateş dalgası herkesi ikiye bölerek ilerideki duvara çarptı ve yok oldu. "Yardım edin!" Esta'nın boğazını tutup onu duvara kaldıran askeri gördüğümde koşmaya yeltendim ama yanımdan çıkıp gelen Thomas hızlı omurgasına vurup adamın düşmesine neden oldu. Ardından ellerini tutup kıvırdı ve boğazına dizini yaslayıp Esta'nın tekme atması için bekledi. Harika bir takım olmuşlardı, şu an mücadele etmiyor olsaydık onlara alkış tutup gülerdim. 

"Senin işini daha önce bitirmeliydim!" diye bağıran Regina'ya dönüp son anda beyazlığı gördüm ve ellerimi kaldırıp yüzümü sakladım. Güç kollarıma değdiği an başka bir kızıllığın vücudumu terk ettiğini hissettim. Çığlığını duyduğumda kollarımı indirdim, yere düşmüştü. Asasını tutacakken onu alevlerimin arasına alıp daha da uzağa fırlattım. "Seni..." Bacağımı yakaladığı an eli siyah bir güç bulutuyla kaplandı. Acı dolu bir çığlıkla kenara kaydığında yanımdaki Aramis'i gördüm. "Ben burayı hallederim, sen kızlara yardım et." Başımı sallayarak ondan uzaklaşırken bağırdım. "Dikkat et!" 

"Sen de." diye karşılık verip koşmaya başladı. Bende arkama dönüp önündeki askerle dövüşen Alita'ya ilerledim. Elimle bir alev yaratıp adamın sırtına attığımda acıyla düştü, Alita önce ona ve sonra bana bakarak gülümsedi. "Sağ ol." Önemli olmadığını gösterircesine omuzlarımı kaldırdığım sırada boynumda keskin bir acı hissettim. "Seni bücür..." Regina bana kafayı takmış gibiydi. Acının getirdiği mutsuzlukla ellerimi öne uzatıp bağırdım. Kızıl alevler etrafını sardı, çığlığı ateşe hapsoldu ve havalanmaya başladı. Ateşten girdabın sıcak esintisi saçlarımı darmadağın ediyordu. Girdabı büyütmeye çalışarak olabildiğince hızla yana çektim. İçine çektiği her Feu askeriyle daha fazla tükendiğimi hissediyordum. Sonunda yorgunca yere çöktüğümde dizlerimin acısını umursamadan ellerimi iki yana açtım. Girdap yok oldu, içindekiler hızla ve sertçe yere çakıldığında yığıldım. Başım Thomas'ın göğsüne düştü. Beni kucaklayarak koşmaya başladı. "Esta, idare edin!" 

"Bırak Thomas." deyip çırpınsam da izin vermedi. "Bitiksin güzellik, istesen de savaşamazsın. Askerlerin neredeyse hepsini bitirdin zaten."

"Ben bitmedim ama, Thomas." Regina dağılmış görünüyordu, hırsla asasını uzattığında Thomas beni banka bıraktı ve ellerini uzatıp havayı büktü, onu fazlasıyla öteye fırlattığında hayranlıkla güldüm. "İyisin." Bana ukala bir bakış atıp sırıtırken ellerini kaldırdı. Oluşturduğu havadan akımı askerlere yöneltti, her birinin bacaklarına vurulmuş gibi olmuştu, yere çakılıp acıyla bağıranların sesini duyarken yaralı askerlerimize baktım. "Thomas..." diye güçsüzce fısıldadığımda sesim yetmemişti. Arkasından gelen asker Thomas'a sertçe vurdu. Thomas acıyla yere düştüğünde yalpalayarak ayaklandım. Bunu gören Esta öfkeyle öne çıktığında şaşkınca ona baktım, Thomas'a yaklaşıyordum. "Yeter Regina!" diye öfkeyle bağıran Esta'ya alayla güldü Regina. Daha da öfkelenen Esta öfkeyle çığlık atarak yere vurdu, birden içimin dalgalandığını hissettim. Başım döndü, yere çakılarak olanlara baktım. Esta enerji dalgalanması yaratmış, her bir Feu askerini bayıltmıştı. Yaptıklarına şaşıracak zaman bile bulamadan koşarak yanımıza geldi ve Thomas başını kaldırdı. "İyi misin?" 

ATEŞİN VARİSİ - İKİZ RUHLAR (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now