İ K İ

9.2K 540 13
                                    

[Multi: Alvina]

05079*: Bugünkü maçta bir kez daha ispatladın sihirli parmaklara sahip olduğunu... Tebrikler, Alvina. Harika iş çıkardın.

Mesajı birkaç kez daha okudum ve kimden olabileceğini düşündüm ama aklıma hiç kimse gelmedi. Bir ay kadar önce bir antrenman molasında telefonumu kırdığım ve yeni bir telefon almak zorunda kaldığım için rehberimdeki tüm numaraları kaybetmiştim. Tanıdık biri olma ihtimali fazlaydı, o yüzden nazik bir geri dönüş yaptım.

Alvina: Teşekkürler ama rehberimdeki numaraları kaybettiğim için kim olduğunuzu çıkaramadım?

Mesajı attığım an çevrimiçi oldu ve yazmaya başladı.

05079*: Numarası rehberde ekli olmayan birine yazılabilecek en klişe yalan bu, Avi. Daha özgün biri olduğunu sanıyordum.

Kelimenin tek anlamıyla afallarken sinirle çattım kaşlarımı. Bu densiz de kimdi böyle? Bana lakabımla hitap edebileceği kadar yakın mıydık? Kızgınlığım, parmaklarımın telefonun klavyesini tokatlamasından belli oluyordu.

Alvina: Yalan söylemiyorum, geçen ay telefonumu kırdım. Hem kim olduğunu bilmediğim birinin bana inanıp inanmaması da zerre umurumda değil. Ayrıca kim olursan ol özgünlüğümün hesabını tutacak biri olamazsın.

Otobüsteki kızların bazıları benim gibi telefonuna gömülmüştü, bazılarıysa kendi aralarında maçın değerlendirmesini yapıyorlardı. Kısacası kimsenin umurunda değildim, mesajlaştığım kişi dışında tabii.

Gözümü 'yazıyor' kısmından ayırmadan ekrana bakmaya devam ettim. Sinirle.

05079*: Sakin ol, savaşçı prenses. Seni kızdırmak değildi amacım, takılmak istemiştim sadece. Hem ben senin ağzından çıkan her şeye koşulsuz inanırım, şüphen olmasın.

Savaşçı prenses, ismimin anlamlıydı. Kaşlarım daha da çatıldı. Dalga mı geçiyordu?

Alvina: Kimsin sen?

05079*: Kim olduğunu bilmeyen biriyim.

Gözlerimi devirdim.

Alvina: Bir şey sordum, insan gibi cevap verir misin? Rehberimde ekli olmadığın için aklınca intikam mı almaya çalışıyorsun?

05079*: İnsan gibi cevap verdiğimi sanıyordum oysaki. Her neyse... Ayrıca senden intikam alma gibi bir durumum olamaz, çünkü numaram bu zamana kadar rehberinde hiç ekli olmadı.

Kafamı geriye atarak koltuğun başlığına yasladım. Ziyadesiyle yorgundum ve bir telefon sapığıyla ne vaktim ne de halim yoktu.

Alvina: İyi, bundan sonra da olmayacak öyleyse.

05079* numaralı kişiyi engellediniz.

KISA PAS ~ TamamlandıWhere stories live. Discover now