O T U Z D O K U Z

5.8K 464 70
                                    

[Multi: Alvina💘]

Finalden önceki son bölümdeyiz. 🏐

Oy ve yorumlar düşmesin lütfen. ❤️

Keyifle okuyun!

🏐

Bakışlarım karşı takımın oyuncu değişikliğindeyken dudaklarımı kemirip duruyordum.

Bugün ligin ilk yarısının bizim için son zorlu maçını oynuyorduk. Şu an dördüncü setin sonlarındaydık ve ben başta olmak üzere takımca çok yorulmuştuk. Setler o kadar başa baş gidiyordu ki ilk iki seti kıl payı kazanmış, bir önceki seti de kıl payı kaybetmiştik. Şu an durum 21-19'du ve önde olan bizdik. Maçın uzamasını ve bu seti de kaybedip moralsizliğe düşmek istemiyorsak bu sette maçı noktalamalıydık.

Karşı takımın hazırlanmasının ardından hakem düdüğünü çalarak işaret verdiğinde derin bir nefes alıp Eda'nın servis kullanmasını bekledim.    Adımlayıp sıçrayarak sert bir smaç servis kullanmıştı.

Servisini güç de olsa karşıladıklarında pürdikkat topa odaklanmıştım. Pasörlerinin kaldırdığı topa smaçörleri üç metre çizgisinin ardından vurduğunda Naz'la birlikte bloğa kalktık. Top benim elime çarparak karşı sahaya düştüğü sıra nasıl olduysa bir anda dengemi kaybettim ve büktüğüm bileğimin üzerine düştüm.

Yerdeyken acıyla inleyerek bileğime uzanınca sayı aldığımda sevinçle birbirine sarılan takım arkadaşlarım beni fark ederek etrafımda toplaştılar

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Yerdeyken acıyla inleyerek bileğime uzanınca sayı aldığımda sevinçle birbirine sarılan takım arkadaşlarım beni fark ederek etrafımda toplaştılar.

Lakin onlardan ve hatta sağlık ekibimizden de önce yanıma varan biri vardı, maçı teknik ekiple birlikte izleyen Serkan.

Ağlamaklı bir ifadeyle bacağımı tutarken nefes nefese bir halde yanıma çökerek "Alvina, iyi misin?" diye sordu. Ardından da bir şey söylememe müsaade etmeden sorular sormaya devam etti. "Bileğin mi burkuldu? Üzerine düştün değil mi? Çok mu acıyor?"

Eli, bacağımın üzerindeki elimin üzerine konarken diğer tarafıma da Yıldırım abiyle sağlık ekibinden birileri çöktü.

Doktor, bacağımı kendine doğru çektiğinde küçük bir çığlıkla birlikte Serkan'ın koluna tutundum.

Doktor, bu sefer de eliyle bileğime yavaşça bastırdığında acıyla irkilip "Çok acıyor," diye inledim. Doktor, dediğim bölgeye dikkat etmeye çalışarak elle kontrolüne devam ederken belimden tutarak beni kendine yaslayan Serkan'ın omzuna yasladım başımı.

Dolan gözlerimle birlikte sağlıkçıları izlerken içimden de ciddi bir şey olmaması için Allah'a dua ediyordum.

Doktor kısa bir süre sonra Yıldırım abiye dönerek "Burkulma gibi görünüyor ama maça devam etmese iyi olur," diye açıklama yaptı. "Kenarda buz tedavisi uygulayalım. Maç sonrası hastaneye gider röntgen çektiririz."

KISA PAS ~ TamamlandıWo Geschichten leben. Entdecke jetzt