O T U Z D Ö R T

6.2K 482 94
                                    

[Multi: Alvina]

Çok sabırsız biri olduğumu söylemiş miydim???? 😂

Oy ve yorumlarla şımartılmayı hak ettim bence 🙃😂

Keyifle okuyun! 🌺

🏐

Telefonumu komodinimin üzerine sabitleyerek geri çekildim ekrandaki Naz'la Eda'ya "Çok mu abartmışım sizce?" diye sorarak elbisemi daha iyi görebilmeleri için etrafımda bir tur attım.

"Serkan sana tam olarak ne demişti?" diye sordu Naz.

"Maçı kutlamak için beni yemeğe çıkartacağını ama geçen günkü gibi basit bir kafeye gitmeyeceğimizi söyledi. Restorandan yer ayırtmış galiba."

"Restoranda yemek yemek için oldukça ideal bir kıyafet ve içinde harika görünüyorsun, Avi. Kuruntu yapmayı bırakır mısın artık?"

Dudaklarımı bükerek çaprazımda kalan boy aynama çevirdim bakışlarımı. Üzerime göğsü kalp şeklinde olan, askıları siyah kurdeleden oluşan ve dizlerimin hemen üzerinde biten bordo bir elbise giymiştim.

 Üzerime göğsü kalp şeklinde olan, askıları siyah kurdeleden oluşan ve dizlerimin hemen üzerinde biten bordo bir elbise giymiştim

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Gür, sarı saçlarımı da düzleştirerek tepemde sıkı bir at kuyruğu yapmış ve yüzüme de abartıya kaçmayacak bir şeyler sürmüştüm. Aslında hoş göründüğümün farkındaydım ama ilk randevu için abartıp abartmadığımdan emin olamadığım için kızları aramaya karar vermiştim.

"Eda her zamanki gibi çok haklı," diyerek başını salladı Nazlı. Üzerinde pijamalarıyla yatak başlığına yaslanmış bir şekilde kucağındaki dondurmayı kaşıklıyordu. Eda ise odasının balkonunda oturuyordu. Kamerada görünmüyordu ama muhtemelen onu aramadan evvel kitap okuyordu. Çünkü genelde hiç bir şey yapmak istemeyecek kadar yorgun olduğunda kitap okurdu ve küçük balkonu Eda'nın yegane kitap okuma salonuydu.

"Peki, o zaman," diyerek başımı salladım. "Dokunmuyorum hiçbir şeye."

"Aferin, böyle söz dinle işte," diyerek kıkırdadı Naz. "Ve şey, baban ne diyor bu duruma Avi? Yani Serkan'la baş başa romantik bir yemeğe gidiyor oluşunuza?"

Baş başa, romantik derken öyle imalı konuşmuştu ki istemsizce utanmıştım.

"Babam bilmiyor, Naz," diyerek kaşlarımı çattım. "Hala şirkette, bu gece geç gelecekmiş. Sadece arkadaşlarımla dışarı çıkacağımı biliyor."

"Aman da aman, Alvinacık babasından gizli işler de mi çevirirmiş?"

"Gizli değil ya, annem biliyor işte. Babam da kimle gideceğimi sormadığı için söylemedim."

"Sormaması işime geldi, demiyor da," diyerek benimla alay eden Eda, Naz'ı güldürmüştü. Bense somurttum.

"Üf, hiç değişmeyeceksiniz değil mi?" diyerek gözlerimi devirdim. "Neyse, kapatıyorum ben. Serkan birazdan burada olur, aşağıda durayım da ilk seferden bekletmeyeyim çocuğu."

KISA PAS ~ TamamlandıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora