3. But it's impossible to forget, you know?

7K 485 41
  • Věnováno Annie Clifford
                                    

,,Díky za kafe, ale už vážně musím a to co se stalo teď, to řešit nebudeme, to se prakticky vůbec nestalo." řekla jsem a odešla.

Celý víkend jsem proseděla doma a přemýšlela nad tím co se stalo v pátek. Líbala jsem se s třídním učitelem, jak se mu teď mám podívat do obličeje? Teď momentálně jsem na cestě do školy, sluchátka v uších, ruce zmrzlé a jdu pozdě. Modlím se, abych první hodinu neměla s ním. Přezula jsem se v šatně a šla pomalu po schodech nahoru. Bylo tu docela dost studentů na to, že první hodina už je v plném proudu. Najednou jsem uviděla hubenou postavu mířící ke mě. Ne sakra prosím, jen on ne.

,,Dobrý den pane Hoode." pozdravila jsem ho s falešným úsměvem.

,,Slečno Grace můžete se mnou do kabinetu?" zeptal se a vypadal dost vážně.

,,Samozřejmě." nervózně jsem přikývla a došla až k tělocvičně, kde se nachází jeho kabinet. ,,Oh, už víš, kde máš kabinet, pokrok." zasmála jsem se a získala si tak jeden úšklebek. ,,Dobře co jsi chtěl probrat?" zeptala jsem se a sedla si na židli naproti němu.

,,Páteční večer." povzdechl si a opřel se o stůl lokty, stejně jako já.

,,Řekla jsem, že na to zapomeneme." namítla jsem, skenovala jsem jeho jemně skousnutý spodní ret.

,,Jenže na to nejde zapomenout, chápeš? Já vím, že bych prakticky neměl, ale to nejde." vyjekl a postavil se. Udělala jsem to samé a chystala se k odchodu, nehodlám poslouchat, že se do mě zabouchl učitel. Ano je hezký, milý, není tak starý a je dost sexy, ale z tohohle bude problém. Moc velký problém. Zastavil mě u dveří a přimáčkl mě na ně. Co přijde teď znásilní mě, nestěžovala bych si, ale tohle nejde, to prostě ne.

Jeho obličej byl moc blízko tomu mému, jeho oči přeblikávaly na moje rty a jeho ruce se přesunuly na můj pase, jako tu noc, co jsme se poprvé líbali, jako v pátek. ,,Přijdu pozdě na dějiny." šeptla jsem. Musím se odtud dostat rychle.

,,Omluvím tě." řekl a přilepil se na moje rty. Shodila jsem batoh co vysel na mém rameni a spojila moje ruce za jeho krkem. Ne tohle není dobrý, jestli tohle někdo zjistí vyhodí mě ze školy a on dostane vyhazov. To je zlý. Moc zlý. Ozval se zvonek, že by moje záchrana?

,,Měla bych jít na druhou hodinu." řekla jsem mezi polibky.

,,Omluvím tě i z té druhé. Matematiku máte myslím a pak máte výtvarnou výchovu." uculil se a přilepil se na můj krk, který začal obsypávat jemnými polibky.

,,Nemáš vyučovat?" zeptala jsem se. Neříkám, že tohle je nepříjemný, jo líbí se mi to, ale do háje je to učitel.

,,Až třetí hodinu." usmál se. Ruky mu sjely na můj zadek, který lehce zmáčkl a vyzvedl mě nahoru. Opřel o stěnu, která byla vedle dveří a nepřerušoval spojení jeho rtů s mým krkem. Z tohohle se nevykroutím, pokud se nestane zázrak. Pomalu se odtáhl od krku a znovu se přesměroval na moje rty, prodral jazyk do mojí pusy a já ho cítila až někde v krku. Donesl mě k pracovnímu stolu, na který mě posadil a rukou zajel pod moje tričko, jel pomalu od pasu nahoru, než se dostal k zapínání mojí podprsenky. Najednou se otevřely dveře a v nich stál pan Clifford.

,,Hoode! Máme tady učit!" vyjekl na něj.

,,Já učím Mikeu." uculil se.

,,Máš vyučovat tělocvik a španělštinu, ne sexuální výchovu debile." řekl. Chytil se za čelo a cukalo mu oko. Modré vlasy ladily s barvou na jeho obličeji.

,,Asi půjdu." řekla jsem potichu a slezla ze stolu.

,,Ne, ne, slečinko, ty budeš tady a společně s tím volem mi to vysvětlíte." řekl, vypadal, že bude pokračovat, ale do dveří vletěla červenovlasá Bonnie, taky s barvou na obličeji. Michael si jí nevšiml, pořád vyslýchal mě a Caluma. Bonnie udělala na jedné ruce kroužek a jedním prstem od druhé ruky do něj vnikla, potom ukázala na Michaela a pak dala palec nahoru a mrkla na mě.

,,Ehm, řekla bych, že Calum nebude jediný, kdo spí se studenty." zasmála jsem se a ukázala na Bonnie, která jen s úsměvem zamávala.

,,Dobře, dobře, ale tohle se nesmí nikdo dozvědět a měli by jsme s tím přestat." řekl vážně Mike.

,,Nemám v plánu s tím přestávat." řekl Calum a s úsměvem mě pohladil po stehně. Bonnie Michaelovi skočila na záda a usmívala se.

,,Já taky nechci." zaskuhrala.

,,Ale uvědomujete si, že jestli tohle někdo zjistí, budeme mít problém." řekla jsem a Mike jen přikývl zatím co se na mě Calum s Bonnie zamračili.

,,Má pravdu." řekl Mike ,,Jestli tohle někdo zjistí dostaneme vyhazov. Jak ty, tak já i Ash a Luke." dodal. Počkat Ash a Luke?

,,A ti dva spí s kým?" vyjekla jsem.

,,S tou brunetkou co vedle tebe seděla a s tou tmavovláskou co seděla za tebou, vedle Bonnie." odpověděl Mike.

,,Lauren a Fancy." řekla jsem a zazvonilo.

,,Vážně bych měla už jít Mikey mám matematiku." řekla Bonnie a odešla.

,,A co ty?" podíval se na mě Mike.

,,Ona se mnou dodělá, to co jsme nedokončili, protože si přišel." řekl Calum.

,,Ne, já jdu na matiku." mrkla jsem na něj a odešla. ,,Bonn?" zavolala jsem a ni, na znak, aby na mě počkala.

,,Ano?" usmála se a pokračovala dál v cestě.

,,Takže Clifford jo?" nazdvihla jsem obočí.

,,Na to samé bych se mohla zeptat já tebe." namítla.

,,Co řekneme Hemmingsovi?" zeptala jsem se.

,,Pravdu, že jsme byly povolány do kabinetu k Hoodovi a Cliffordovi." pokrčila rameny a vešla do třídy. ,,Omlouváme se pane Hemmingsi, Grace byla u pana učitele Hooda dohodnout se jak to bude s tělocvikem, když má ortézu a já jsem byla u pana učitele Clifforda zeptat se ohledně závěrečných zkoušek." usmála se a šla si sednout na místo. Následovala jsem ji a během mé cesty k lavici jsem se lehce usmála na Luka, který se na mě podíval s nazdvihnutým obočím. Hlavně nenápadně pane Hemmingsi. Protočila jsem oči a sedla si vedle Lauren, které jsem napsala papírek.

Takže doučování dějin s otevřenýma nohama u pana Irwina?

Jen se na mě s vyvalenýma očima podívala a odepsala mi.

Jak to víš?!

Jen jsem se uchechtla.

Málem jsem si to rozdala s Hoodem v kabinetu.

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat