7. The truth is, I love you.

6K 407 43
  • Věnováno Tereza Macurová
                                    

,,Ty couro!" zařval na mě.

,,Nevím, kdo tady koho má jen do postele!" zařvala jsem nazpět. Čepla jsem do ruky tričko a oblékla si ho. Odešla jsem z kabinetu s Calumem v patách. Ach bože, proč se tohle musí stát zrovna teď a zrovna mě?

,,To snad nemyslíš vážně." řekl už potichu, když šel vedle mě. Zastavila jsem se a podívala se mu do očí. Jediné co jsem v nich viděla, byla lítost zklamání, beznaděj a zoufalství. Že by, mě přece jen neměl jen do postele? Tak proč by to potom říkal, to nedává smysl.  

,,Proč bych nemohla?" nazdvihla jsem obočí. ,,Měl si mě jen do postele. Sám si to řekl. Řekl si, že by si holce nikdy neublížil, ale uvědomuješ si, že jsi to udělal? Uvědomuješ si, že jsi mi ublížil? Potřebovala jsem zapomenout, tak jsem nechala Luka ať si se mnou dělá co chce. Potřebovala jsem cítit doteky někoho jiného, než jen ty tvoje." rozmáchla jsem rukama a on bedlivě poslouchal každé moje slovo. ,,Potřebovala jsem to, protože jsem tak nehorázně blbá, že jsem se zamilovala. Zamilovala jsem se do tebe a to byla chyba." řekla jsem. 

No, řekla jsem víc, než jsem chtěla. Ale co, aspoň to ví. I když, se mu teď nebudu moct podívat ani do očí. Povzdechla jsem si a šla pomalými kroky na školní hřiště. Sedla jsem si na lavičku, kousek od trávníku a četla si, zatím co holky běhaly kolečka. Ano, zase necvičím.

,,Lauren, Bonnie, ale běžíme!" zařval na ně pan učitel Hood. Nemůžu mu říct Calume, prostě ne. To jméno se mi zprotivilo.. ,,No tak Fancy, představ si, že máš před sebou luxusní pár bot a nějaká babka ti s nimi utíká!!" dodal. Dobře tomuhle jsem se musela i  trošku zasmát.  

Po chvilce jsem na sobě pocítila stín, už mě tolik nehřály paprsky slunce. Podívala jsem se výš a viděla Caluma, dívajícího se na mě. ,,Promiň." povzdechl si a sedl si vedle mě. Přesněji nějakých dvacet čísel ode mě. Já se ho snažila ignorovat, tak moc jsem chtěla. 

,,Grace, mluv na mě prosím." zaškemral. ,,Já vím, včera jsem to posral, uznávám chybu.." zazubil se a jeho dokonale čokoládové oči nevěnoval mým běhajícím spolužačkám, ale mě. ,, ..pravda je. Miluji tě." šeptl a mě, jakoby se mi zastavil celý Svět. 

Píchlo mě u srdce. Vážně řekl, že mě miluje? Opravdu? ,,To co jsem řekl včera, nevěděl jsem, co ke mě cítíš ty a nevěděl jsem, jak by si reagovala, kdybych ti to řekl už včera. Myslel jsem si, že se mi vysměješ. Z důvodu, že jeden blbý učitel se zamiloval do studentky. Já vím, jsem dost blbý." zasmál se sám sobě, ale mě do smíchu moc nebylo. Teď jsem si připadala jako ta špatná, jako ta co se nechala udělat od někoho jiného, než je on. 

,,Co teď pane Hoode?" zeptala se udýchaná Bonnie, když doběhly.

,,Zahrajete si volejbal. Jestli teda chcete." usmál se. Holky odešly natáhnout síť a on zase věnoval pozornost mě.

,,Cale já.." odmlčela jsem se. ,,Mrzí mě to." šeptla jsem, nic víc jsem ze sebe dostat nemohla. Byla jsem více než v šoku.

,,O přestávce u mě v kabinetu, promluvíme si o tom všem dobře." usmál se a odešel za holkami hrát volejbal. Shodil ze sebe jeho mikinu a já se málem roztekla. Šortky, které vysely na jeho hubených nohách. Tílko, které částečně ukazovalo jeho svaly. Panebože. 

Holky hrály jako o závod, pot z nich doslova stékal. Po dvou hodinách tělocviku byli všichni promáčení od potu. Calum si rukou prohrábl jeho zpocené vlasy a tričkem si utřel pot na čele, přičemž odhalil svaly na břiše. Fa s Lau a Bonn se na mě podívaly s nazdviženým obočím a já si uvědomila, že si doslova drtím ret.

,,Pane Hoode, učíte i španělštinu že?" zeptala se Lou a Calum přikývl. ,,Potřebovala bych doučování." řekla se skousnutým rtem. Calum se uchechtl a podíval se na mě a pak na ni.

,,Tak se přihlaš do doučovací skupiny pro španělštinu, nebo choď každý čtvrtek do mého kabinetu o půl sedmé ráno." zasmál se.

,,Dobře zkusím tu skupinu, díky za radu." falešně se usmála a pohodila vlasy. Když se Calum zohýbal pro flašku s pitím, která byla u lavičky. O tu samou lavičku se opírala Lou a zavazovala si tkaničky, nezapomněla si vykozit. Bože, je mi jí líto. Musela jsem se potichu zasmál.

,,Čemu se směješ? Spíš, bych se měla smát já tobě, že tě James vyměnil za mě." prskla na mě a sarkasticky se zasmála. Nezapomněla si pohodit, její prodloužené blonďaté vlasy.

,,Mám lepšího." řekla jsem namyšleným tónem a imitovala její hození vlasů, přičemž se Lau s Fan a Bonn začaly smát. I na Calumově obličeji panoval úsměv.  

,,A koho prosím tě? Se divím, že James si o tebe opřel kolo, tak kdo je ten další?" zasmála se.

,,Tak se uklidníme dámy, Grace ty jdeš se mnou do kabinetu ohledně zkoušek." řekl Calum a já šla poslušně za ním. Ještě jsem se otočila a zamávala jsem s vítězným úsměvem Lou.

Jen co zavřel dveře už jsem na nich byla nalepená. Jeho rty se třely o ty moje a všechno bylo v pohodě, dokud nás někdo nevyrušil. ,,Hoode, myslím, že prvně by si se měl rozhlídnout po místnosti, jestli tu někdo není." ozval se Ash, který seděl u stolu a Mike se začal smát. 

,,No jo furt." uchechtl se. ,,Děláte jak kdyby vás nenačapali." zasmál se. Bylo mi trapně, moc trapně.

,,Mě Ash načapal včera jak jsem si to tady rozdával s Bonnie." zamračil se Mike.

,,No a ten stejný den jsem načapal Luka a Fancy." zasmál se Ash. 

,,Asi bych měla už jít." lehce jsem zvedla koutky.

,,Co teď máš?" zeptal se mě Calum.

,,Výtvarnou výchovu." odpověděla jsem. Cal se otočil na Michaela, nejspíš chtěl vědět jestli mě uvolní. Já jen záporně pokroutila hlavou na Michaela a rukama naznačila prosím.

,,Můžeš jí uvolnit prosíííím." zaškemral Calum na kolenou, vážně si chová někdy jako dítě. Vážně miluji tohle?

,,Mě je to jedno." uchechtl se a dál se věnoval něčemu na obrazovce od jeho notebooku.

Cal se na mě otočil a než stihl něco říct, skočila jsem mu do toho já. ,,Ale mě to není jedno a já jdu na výtvarnou výchovu." dala jsem mu pusu na tvář a odešla. Když jsem zavřela dveře od kabinetu, oddechla jsem si. Konečně mám o něj na chvilku pokoj. Už mě částečně deprimuje každý jeho pohled. 

V ateliéru jsem si sedla do své oblíbené lavice vedle Fan a Lau. Netrvalo dlouho a přišla ke mě Lou. Jinak jmenuje se Tiffany, ale vymyslela si přezdívku a každý jí tak říká. Proč? To nemám tušení. Jak kdyby nemohla žít s vlastním jménem. Od doby, co mi v prváku přebrala kluka, ji ze srdce nenávidím a to jsme byly kamarádky. Ty nejlepší a pak se z ní vyklubala mrcha.

,,Takže Grace, co máš s Hoodem?" 

_

Hellooooooooooo!! 

Tak, je tady další díl 5sot^ doufám, že jste šťastní^

Jestli ne, polibte si:D

Předpokládám, že většina lidí si to přečte, až po Pirátech z Karibiku.. 

Sorry, že to není často, ale hold, není čas ani nálada sooooo..

a já jsem natolik blbá, že zítra asi přidám much.. ještě vám dám vědět:D

To je asi vše, jo a ještě. Díky za votes, reads, comments a všechno^

Jinak na gifu máte Lou^ 

To už bude všechno.. 

With love,

Tori xx

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat