5. Are you ready?

7.1K 453 19
                                    

Pohladil mě po tváři a za krk si mě přitáhl blíž. Spojil naše rty. Byl to dlouhý polibek plný chtíče.

,,Pořád si myslí, že by jsme neměli." šeptla jsem.

,,Nemluv. Co se má stát stane se a já nutně potřebuji znát tvůj tělesný výkon." zasmál se.

,,Můžeš na hřišti za školou zítra." mrkla jsem na něj.

,,Pff, pro tentokrát je hřiště moje postel, tak ukaž co umíš." zavrněl mi do ucha a jemně ho skousl.

Po chvilce prodral jazyk o mojí pusy a zkoumal každý kousek. Když nám oběma docházel kyslík se odtáhl a oblízl mi spodní ret. Špičkou jazyka jel přes bradu až po krk, který začal obsypávat jemnými polibky. Později mi začal sát kůži a kousat. Rukama bloudil po mém pase. Serval ze mě tričko, protože mu přišlo zbytečný mi ho sundávat, jako normální člověk. ,,Ops, koupím ti nový." ušklíbl se a moje tričko, jestli se tomu dá tak říkat, hodil do kouta kuchyně.

,,A domů mám jít nahá?" vyjekla jsem.

,,Za prvé, kdo říká, že půjdeš domů a za druhé přinejhorším ti něco půjčím." uculil se a přiložil znovu rty na můj krk. Jednou rukou mi rozepnul podprsenku a odhodil ji někam do daleka. Přeměřil si mě pohledem a drtil si ret. ,,Očekával jsem teda hodně, ale takový nejsou snad ani kopačáky." řekl a já musela být rudá až na prdeli. Jednu ruku měl na mých zádech a druhou si hrál s mým prsem. Mírně jsem se zaklonila a on mi začal znovu líbat krk. Moje ústa opouštěly vzdychy.

Vzal mě za zadek a šel do ložnice. Nepřerušoval spojení našich rtů položil mě lehce na postel a než ze sebe shodil tričko už ležel pode mnou. Rukou jsem jela po jeho vypracovaném těle a zastavila jsem se až na klíčních kostech, kde měl tetování. Byl tak nehorázně sexy. ,,Budeš se ještě dlouho kochat?" zeptal se a já přikývla. Jela jsem nehtamí, přes hruď a svaly až k zapínání pásku. Pomalu jsem ho začala rozepínat a mírně jsem se u toho třela o jeho rozkrok. Měl co dělat. Chudáček. ,,U-urychli to." vzdychl a já se zasmála.

Usmála jsem se a svoje tempo na jeho rozkroku zrychlila, rozepínání pásku a sundávání gatí za to zpomalila. Nebavilo mě ho mučit. Stáhla jsem mu gatě úplně a párkrát mu přejela po rozkroku. Víčka měl přitlačená k sobě, rty mírně od sebe. Je dobrý vědět, že tohle způsobuji já. ,,Grace." vzdychl a hodil mě pod sebe. Pomalu mi stahoval legíny i s kalhotkami. Hodil to do rohu místnosti a pak se přesměroval na moje nohy. Líbal vnitřní stranu stehen, než se dostal někam, kam potřeboval. Začal mě zkoumat jazykem. Ruky jsem měla v jeho vlasech a doslova je rvala. Chytil mi ruce a já se pomalinku uklidnila. Nepravidelně se mi zvedala hruď a srdce ťukalo jako o závod.

Cítila jsem, mým tělem prochází vlny energie, několik tisíc motýlků v břiše a mravenčení v konečkách prstů. Dostala jsem se do správné noty a cítila, že už se blížím ke konci. ,,Nepřestávejte pane Hoode." vzdychla jsem dost nahlas. Oddálil se a přesunul se novu nade mě. Čekala jsem co přijde. Můj nepravidelný dech splýval s tím jeho. Přisál se na můj krk a já mu pomalu nohama sundávala boxerky. Když jsem mu je hodila do kouta pokoje, nemohla jsem si pomoct a podívala se. Tak tohle jestli se do mě vejde, tak jsem asi vážně hluboká.

,,Jsi připravená?" zeptal se. A já přikývla. Pomalu do mě vnikl a začal přirážet. Ze začátku to bolelo, ale potom si moje tělo na bolest zvyklo. Moje tělo dostávalo dávku rozkoše. Připadala jsem si, jako kdybych měla v břiše ohňostroj. Bylo to úžasný. Jeho tělo ztrácelo kontrolu a přirážel v ohromném tempu. Moje i jeho ústa opouštěli dost hlasité vzdechy. ,,G-Grace." Vzdychl a udělal se. Ještě párkrát přirazil a už to přišlo i na mě.

,,Pane Hoode." Vzdychla jsem a zaryla nehty do jeho zad. ,,Bože." Řekla jsem udýchaně. Calum se svalil vedle mě a přitáhl si mě k sobě. Ležela jsem mu na hrudi a poslouchala tlukot jeho srdce, které bilo jako o závod. Hrál si s pramínkem mých vlasů a usmíval se. Začínám si říkat, že sex s učitelem nebude tak špatný. I když sex bez lásky a citu.

,,Dračice." Uchechtl se a vylezl z postele. Měl vážně dobrej zadek. ,,Sprchu?" zeptal se, přikývla jsem a šla za ním. Nahá se promenáduji po jeho domě. Jsem blbá, úplně blbá. Šla jsem vedle něj, ruka mu sjela na můj zadek, který lehce zmáčkl a já přivřela víčka. Zalezli jsme do sprchy a já hned byla přitlačená na studené kachličky. Calum pustil vodu, která po nás pomalu stékala. Přilepil se na moje rty jemně se o ně třel. Začal mě líbat vášnivěji a skousávat mi spodní ret. Jeho jazyk jsem pustila do mojí pusy a začala válka, kterou jsem začala vyhrávat. Přehodila jsem nás, takže u zdi byl on a to se mu nejspíš nelíbilo protože se na mě zamračil. Jen jsem se usmála a pokračovala ve válce. Za pas si mě přitáhl blíž a naše rozkroky se otřely o sebe.

,,Pan Hood by chtěl druhý kolo?" šeptla jsem mu do rtů.

,,A budu ti to známkovat, to předtím, bylo jen zahřívací kolo." zavrněl a opřel mě o kachličky. Vyzdvihl mě nahoru a vnikl do mě. Přirážel znovu a znovu s obličejem na mém krku, do kterého se odrážel jeho nepravidelný dech. Ruky jsem měla zabořené v jeho mokrých vlasech a tahala za ně. Rukama drtil můj zadek a přirážel v nehorázném tempu. Moje i jeho ústa opouštěly čím dál hlasitější vzdechy. Nebudu si nic nalhávat, bylo to dokonalý. ,,Řekni moje jméno." přikázal mi.

,,P-Pan H-Hood." vzdychla jsem. Ještě párkrát tvrdě přirazil a pak se udělal. Poddala jsem se tomu a vyvrcholila znovu. Moje tělo zasáhla dávka orgasmu. Bylo to něco neskutečného. Kdybych to měla srovnávat tak James je v posteli jako prkno.

Slezla jsem z něj a on se opřel o moje rameno. ,,Máš jedničku z tělocviku." zamumlal a začal se smát. Připadala jsem si špatně. Vyspala jsem se s někým kdo mě nemiluje. Kdo mě má jen za studentku, se kterou si skočí do kabinetu, kdy se mu zachce. Ruce měl spojené za mými zády a jel rty od ramene, přes krk až ke rtům. Začala jsem spolupracovat.

,,Třetí kolo nebude." upozornila jsem ho. Co to do háje dělám, mám být doma a učit se, tohle je špatný. Moc špatný. Co to do mě sakra vjelo? No jasně, on. Ale já udělala chybu, já se zamilovala, zatím co on. Co on? Co ke mě cítí on? ,,Cale? Jak to mezi námi je?" zeptala jsem se.

,,Jen spolu spíme." odpověděl a já vylezla ze sprchy. Posbírala jsem svoje oblečení a nasoukala ho na sebe. Přes podprsenku jsem si jen hodila mikinu a bez odpovědi odešla. Já to věděla, věděla jsem, že mě nemiluje. Věděla jsem, že mě má jen na sex. Rychlím krokem, už bez ortézy a bez berlí jsem utíkala po schodech. Slzy, rychle stékaly po mých tvářích. Byla to chyba, obrovská chyba. Zamilovat a vyspat se s učitelem, co jsem si myslela? Byla jsem jen blbá naivní kráva.

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat