42. Congratulations daddy.

2.3K 214 8
                                    

Dojeli domů, jeden z nich byl sice zklamaný, ale vzato možná i trošku štěstí se objevilo v jeho úsměvu. A ten druhý?

Utápěl se v depresích, tak tak se držíc na nohou, přejíc si, aby se tenhle den nikdy nestal. Přejíc si, aby ten den byl jenom pouhý zlý sen. Jen noční můra.

Ale opak byl pravdou, byla to hnusná realita, ze které chtěla Grace utéct.

Calum ji položil do postele a přikryl bílou dekou, políbil ji na čelo a odešel do kuchyně. Udělal její oblíbený zelený čaj s citronem, a i s nějakými prášky na spaní, jí to donesl.

Chvilku po tom, co Grace zapila prášky vlažným čajem, upadla do hlubokého spánku.

Calum ji pohladil po vlasech a odebral se do kuchyně. Z ledničky vytáhl flašku tvrdého alkoholu a napil se jej. Padla první, druhá a třetí sklenice a on pořád neměl dost.

Seděl v kuchyni, jako hromádka neštěstí a popíjel ze sklenice, ve které se nacházela hořká ačkoliv chutná kapalina.

Přál si, aby ty testy dopadli jinak, přál si, aby v nich byla nějaká chyba, přál si, aby to dítě, které Grace nosí bylo jeho.

Za celý jeho život si přál syna, se kterým by mohl koukat na fotbal, syna, se kterým by mohl probírat klučičí věci.

Ale přiznejme si, byl by nesmírně šťastný, kdyby se mu narodila i dcera, kterou by chránil před kluky jako je Jack, nebo před kluky jako je on sám.

Nenáviděl velkou část sebe sama, za to, jak kdysi ublížil Grace, nenáviděl tu část hajzla, kterou v sobě měl.

Čistě vzato, Calum nebyl takový andílek, jak si všichni myslí. Sám byl prachsprostá svině, ale pokaždé, když byl s Grace, něco se v něm lámalo, a on si přišel jako hodný, milý a s ní taky takový byl.

Při jeho myšlenkách si ani nevšiml telefonu zvonícího vedle něj. Dobře, všiml si ho, ale až po nějaký ten čas.

,,Hood, kdo volá?" řekl, a snažil se působit tak, že není v podnapilém stavu. Položil sklenici s alkoholem na stůl vedle něj a postavil se, jak to běžně dělá, když mu někdo volá. 

,,Dobrý den pane Hoode, vy jste přítel Grace Jefferson?" zeptala se doktorka.

,,Ano, je všechno v pořádku?" zeptal se starostlivě a chodil po místnosti pořád sem a tam.

,,Moc se omlouvám, ale moje mladá sestřička v ordinaci popletla test. Velice se omlouvám." řekla doktorka omluvným tónem.

,,Počkat, takže co to znamená?" zeptal se, moc nechápal.

,,To znamená, že to dítě patří vám. Gratuluju tatínku." řekla a Calum se začal usmívat od ucha k uchu. Culíc se koukal na Grace, která stála ve dveřích. Celá rozespalá, vlasy jí trčeli na všechny strany a řasenku měla spíš pod očima než na řasách.

,,Co se děje?" zeptala se sklesle a rozespale zároveň.

,,Děkuju paní doktorko." řekl Calum rychle a tipl hovor.

,,Co se děje Cale? Proč volali z nemocnice? Jsou nějaké potíže s miminkem, nebo..?" nedokončila to, protože ji přerušil.

,,Co kdybych ti řekl, že v nemocnici udělali špatně testy, a to dítě je moje?" zeptal se a s radostným úsměvem na ni koukal.

Grace chvilku nechápala, ale jen co jí to došlo, začala se usmívat od ucha k uchu.

,,To myslíš vážně?" optala se nevěřícně hledíc na Caluma, který s úculem přikývl. Grace si zadělala pusu dlaněmi a šťastně se zasmála. Calum udělal pár kroků k ní a objal ji okolo pasu, zatím co ona mu zabořila hlavu do hrudi.

,,Miluju tě." zašeptala a nasála vůni jeho kolínské, která byla smíchaná s vůní alkoholu.

,,Já tebe..." nedokončil to, protože ho přerušila.

,,Ty si pil?" optala se a koukla na něj.

,,Já, ano." sklopil pohled.

,,To nic, nevadí mi to jen, se mi z toho dělá špatně." lehce se pousmála a odtáhla se.

,,Dám si sprchu, jdeš se mnou?" pohladil ji po líci, zatím co ona se skousnutým rtem přikývla. Představa, že ho zase uvidí nahého, a že nejspíš přijde na sex ji extrémně vzrušovala.

Calum ji vzal pod zadkem a vyzvedl ji na sebe, odnesl ji do koupelny, položil na zem a začali se navzájem svlékat.

Jakmile byl Calum bez trička a ona bez svetru, přitáhla si ho za zátylek a začala ho líbat.

,,Když mě tak vášnivě líbáš, dělá mě to extrémně nadrženého." zavrněl mezi polibky a chytil ji, za její zadek, který měl za sebou více než miliardu dřepů.

Když byla Grace ještě na střední, hodně dbala na svoji postavu, často chodila do posilovny, běhala, plavala, nebo dělala cokoliv jiného. Každý druhý večer to skončilo posilovnou, ale od doby, co se do jejího života připletl Calum, tak nějak zlenivěla. Ale přiznejme si, zadek o velikosti zadku Kiley Jenner, jí pořád zůstal.

Calum jí stáhl leginy a ona mu stáhla jeho oblíbené černé jeans s dírami na kolenou. Hned po tom, letělo i spodní prádlo, a než se nadáli, stáli oba nazí ve sprše a pod proudem teplé vody se objímali.

On ji všude hladil, obzvlášť na intimních místech, zatím co ona? Ona byla ráda, že se vůbec udrží na nohou, protože se jí podlamovaly kolena.

Namáčkl ji na ledové kachličky, zbarvené do béžové barvy, s rukou, která jela po vnitřní straně jejich stehen výš.

,,Víš co teď přijde kočičko?" 

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat