33. Oh, so you don't know.

2.9K 253 9
                                    

CALUM'S P.O.V.

Přišel jsem totálně opitý domů a dobelhal se do sprchy. Nechal jsem na sebe padat kapičky vody a snažil jsem se být co nejvíc potichu, abych nevzbudil moji milovanou přítelkyni, která roztomile spala v naší velké posteli.

Problém nastal, až když jsem shodil košík s její kosmetikou. Jak jsem byl mokrý, tak mi to po béžových kachličkách ujelo a  já spadl. Ozvala se obrovská rána a já ležel mezi řasenkami na zemi. Dveře od koupelny se rychle otevřely a ona vešla dovnitř.

,,Co to provádíš ve tři ráno?" vyjekla a dřepla si ke mě. Chytla si vlasy, aby jí nepadaly do obličeje a koukala na mě. I ve tři ráno, celá rozespalá, vypadala úžasně.

,,Snažil jsem se být co nejvíc potichu, abych tě nevzbudil a ujelo mi to zlatooo." řekl jsem opile a protáhl 'o' na konci věty. Natáhl jsem k ní ruce, aby mě zvedla a našpulil jsem rty. 

,,Ty si pako." uchechtla se a pomohla mi vstát. Místo toho, abych jí poděkoval, jsem ji natlačil ke zdi a začal ji líbat. Ručník mi spadl a já byl nahý. Ona byla oblečená a to mě štvalo, svlékl jsem jí tedy moje tričko a krajkové tanga.

,,Mm.. pěkně vlhká." zavrněl jsem já do rtů a přejel po ní špičkou ukazováčku. Tiše vzdychla a přivřela víčka. Byla natlačená na ledové kachličky, což způsobovalo, že její tělo bylo pokryté husí kůží. Chvěla se.

Opustil jsem její rty a špičkou jazyka jel, přes bradu, ke krku, který jsem začal obsypávat jemnými polibky. Zaklonila hlavu, abych měl víc prostoru a zavřela oči. Sunul jsem se se rty níž.

Špičkou jazyka jsem pomalu kroužil okolo její bradavky. Zavzdychala, když jsem ji jemně chytil do zubů. Víc se zaklonila.

,,Calume." zavzdychala mi do ucha a lehce se o něj otřela. 

Rukou jsem jí zajel do kalhotek a prstem jí kroužil okolo vlhkého vchodu, během toho jsem ji vášnivě líbal. Rychle a bez varování do mě vnikl dvěma prsty.

,,Calume!" křikla. Moje dlouhé prsty v ní dál kmitaly a ona se kroutila rozkoší.

Moje prsty přidaly na tempu, silně jsem jí skousl spodní ret a ona víčka silně tlačila k sobě. Přidal jsem další prst a přitvrdil. Propínala špičky noh a já poznal, že už bude. Pomalu jsem zpomaloval, až jsem přestal úplně a vyndal je z ní.

Olízl jsem si je. ,,Oh kotě, chutnáš dokonale." oblízl jsem se spodní ret a chytil ji mýma velkýma rukama za zadek.

Víc jsem jí roztáhl nohy a uchopil svůj tvrdý penis do ruky, obkroužil jsem jí její vlhký vchod a začal jsem pomalu zasouvat. Vnikl jsem do ni až po kořen. Začal přirážet, nejdřív pomalu a pak jsem přidával na rychlosti. 

S obličejem nalepeným na jejím krku, od kterého se odrážel můj dech, který smrděl po alkoholu. Moje tempo se stále zrychlovalo a přírazy jsem přitvrdil. Začala se svírat a blížila se ke svému konci.

,,Uděláme se spolu, na tři. Ano baby?" řekl jsem udýchaně a dál přirážel.

,,Raz." řekl jsem a tvrdě přirazil.

,,Dva." pokračoval jsem v tvrdých přírazech.

,,Tři." hekl jsem a udělal se. Ale ona nic a tím jak, jsem byl opilý jsem, byl taky trošku agresivnější. Zazubil jsem se a koukl jí do očí, bylo na nich poznat, že se trošku bála.

,,Kurva," vydechl jsem, ,,řekl jsem na tři." poslední slovo jsem zavrčel, no spíš jsem vrčel celou dobu, ale poslední slovo jsem dost zdůraznil. Oklepala se.

,,Takže ty nebudeš plnit to, co ti řeknu?!" mírně jsem křičel. Vzal jsem ji a šel s ní k posteli, na kterou jsem ji následně hodil.

,,Na čtyři." zavrčel jsem na milovanou dívku, která byla schoulená v klubíčku.

,,Ne," fňukala, ,,prosím." oči se ji začali plnit slzami.

,,HNED! NĚCO JSEM ŘEKL!"zařval jsem, až se mírně přikrčila a udělala to, co jsem jí přikázal.

Natáhl jsem se po pásku, který byl na židli a chytil ho pevně do rukou. Přistoupil jsem k posteli. Jemně ji bříšky prstů přejel po zadku a naklonil se k jejímu ucha.

,,Teď ti ukážu, proč se vyplatí poslouchat mě. Dostaneš pět ran a budeš je pěkně nahlas počítat. Jestli ne, dostaneš pět navíc." zavrčel jsem jí do ucha, o které jsem se otřel rty.

Stoupl jsem si a švihl jí páskem po jejím dokonalém zadku. Hekla a v rukou svírala povlečení. 

,,Jedna." špitla. 

,,Co jsi říkala? Nějak jsem neslyšel." zavrčel jsem a znovu ji uhodil. 

,,Dva." řekla víc nahlas, víčka tlačila k sobě a marně se snažila potlačit slzy, které jí už tekly po lících. Uhodil jsem jí koženým značkovým páskem znovu. 

,,Tří." vzlykla a mě to v tu chvíli připadalo jedno. Bylo mi úplně fuk jestli ji to bolí nebo ne. Hnědý pásek tvrdě dopadl na její kůži znovu. 

,,Čtyři." sykla bolestí a já jí trefil po páté.

,,Pět." šeptla a podlomily se jí ruce. Dopadla na matraci a schoulila se do klubíčka. Brečela. Vzal jsem si polštář, deku a vydal jsem se ke dveřím. 

,,Dneska spím na gauči." zavrčel jsem a třískl s dveřmi. došel jsem do obýváku a dopadl na gauč, hned jsem usnul. 

GRACE'S P.O.V.

Brečela jsem  až do rána, byla jsem zavřená v ložnici až do chvíle, než jsem uslyšela velkou ránu. Zvědavost mi nedala a já se šla podívat dolů. Viděla jsem Caluma u sporáku, jak obrací palačinky. Oklepala jsem se, když jsem si vzpomněla na včerejší noc, no spíše dnešní ráno. 

Sledovala jsem každý jeho pohyb. Jeho žilnaté ruce, které držely pánev a obracečku. Jeho tělo, které se houpalo do boků, díky tiché hudbě z Mtv v televizi. Jeho mírný úsměv, který je víc rozšířil, když zahlédl můj obličej, pak však úsměv zmizel. 

,,Děje se něco?" zeptal se mě, nasucho jsem polkla.

,,Ty se ještě ptáš?" zeptala jsem se mírně klepajícím se hlasem.

,,Jo, protože nevím, jak jsem se dostal domů a ani jak to, že jsem spal na gauči." řekl mi zmateně  a podrbal se na zátylku. 

,,Aha, takže ty nevíš." zamumlala jsem.

,,Takže ty nevíš, že si přišel domů ošukal si mě v koupelně a pak si mi ještě naplácal páskem, a pak si odešel nasraně spát na gauč. Ale ty nevíš, ty si totiž přišel tak ztřískaný domů, že si ani nepamatuješ jak moc si mi ublížil!"


5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat