20. Hey Bro.

3.7K 339 6
                                    

Zatím co Grace utěšovala Caluma a Kurt dole popíjel kafe s jeho mámou. Nikdo nevěděl, že do města se řítí nová hrozba, v naleštěném kabrioletu, s blond vlasy a s dokonalým úsměvem. Ten někdo zastavil před domem, kde bydlela Grace a vylezl z auta.

Byl to Kurtův dost velký přítel, který právě hledal místo v Sydney na bydlení a domníval se, že Kurt by to mohl vědět. Vylezl z auta a krok za krokem došel až ke dveřím. Zazvonil a čekal, že někdo otevře, což se taky stalo. Otevřel sám Kurt. ,,Ahoj Bro." pozdravil ho skoro třicetiletý muž.

,,Ale, ale kdo se ukázal." zasmál se Kurt a s úsměvem ho objal.

,,Zoufalý učitel, co hledá Elizabeth Street." zasmál se blonďák a poškrábal se na zátylku. 

,,Kurte?!" zavolala na Kurta Grace, která právě do dlouhém snažení, po Hoodově boku, scházela schody. 

,,Mmm?" otočil se na ni bratr a nezapomněl se zamračit na, ne moc veselého, Caluma. 

,,Jedeme ke Calumovi." šeptla a koukla na blonďáka. 

,,Ale heleme se, malá Grace nějak vyrostla." usmál se. ,,Ve všech směrech." nadrženě si oblízl spodní ret, do kterého se lehce zakousl. Nemohl přestat sledovat její výstřih, který nebyl zrovna nejmenší. Calum se zamračil a Grace si přitáhl blíž k tělu.

,,Ahoj." lehce zvedla koukly a víc se přitulila ke Calumovi. Následně Grace koukla na Kurta, který si na blonďáka díval taky rozzuřeně, stejně jako na Caluma. Nikdo se nesměl dotýkat jeho "malé" sestřičky. A proto neměl tak rád Caluma. 

Grace s Calumem obešli, už zmiňovaného, blonďáka a nasedli do auta. Calum se rozjel k němu domů, ale to co viděl nebylo zrovna nejmilejší. Na dveřích jeho bytu byl nalepený papír s obřím nápisem 'Máte čtyřiadvacet hodin na vystěhování, za nezaplacení nájmu.'

Calum se po přečtení papíru sesypal k zemi. Přišel o práci a o byt, v jeden den, jediná světlá věc byla to, že získal zpátky přítelkyni. ,,Kde teď budu bydlet?" řekl zdrceně. Bylo mu hrozně, cítil se tak ztraceně. 

Grace opřela berle o stěnu a sklonila se k hromádce neštěstí na zemi. ,,Můžeš bydlet prozatím u nás." usmála se. ,,Máma je stejně non-stop u Kendalla, Kurt pojede domů za manželkou, takže můžeš bydlet s námi, jestli nechceš spát u mě v posteli, můžeš v Kurtově starém pokoji." dodala, bylo jí jasné že Hood si vybere její postel.

,,Vážně?" zeptal se nadějně Calum a Grace s úsměvem přikývla.  Zatím co brunetka balila věci do krabic a Calum je nosil do auta, do školy byl přijat nový učitel. 

O několik dní později

GRACE'S P.O.V.

,,A heleme se, slečna zrádkyně, konečně přišla do školy." rýpla si Fancy. To už jsem nemohla vydržet, na patě jsem se otočila a vrazila jí facku. Nacházely jsme se všechny čtyři zrovna v šatně, kde nikdo jiný nebyl. 

,,Hele Fan, já nevím jak ty, to Luke vyjel po mě. Dobře, nechala jsem se, ale on si začal. A Bon, malovali jsme Michaelův obývák a byli jsme všichni opilí, neudělala bych to schválně." řekla jsem a šla ze šatny zase pryč, do učebny, kde máme být. 

Sedla jsem si do první lavice a nachystala si věci. Vytáhla jsem telefon a koukla na smsky. 

'Když vařím rýži, mám to dát do vařící vody, nebo to stačí zalít vařící vodou? -Cal'

Musela jsem se tiše zasmát, nad tím jak hloupý na učitele je. 

'Počkej, než dojdu domů, za pár hodin tam jsem. Jestli máš hlad vezmi si jogurt, nebo si namaž rohlík. Jelikož jsi doma sám, nechci za a) vyhořet a za b) aby se ti něco stalo. Nemehlo.'

Zazvonilo na hodinu. Telefon jsem položila vedle penálu s propiskami a pohled jsem přesměrovala na dveře, do kterých se nahrnul nový pan učitel. ,,Takže třído sedněte." řekl přísně a všichni si sedli. 

Tenhle chlap byl typ člověka, co si chtěl tvořit respekt hned od začátku. Vím to, znám ho víc než deset let. Chodil s mým bratrem na základce do třídy a byl to náš soused. Pak se odstěhoval, po tom co mi říkal Kurt, jsem zjistila, že má manželku, která se jmenuje myslím Makenzie.

Blonďák se opřel dlaněmi o katr a koukal po třídě. ,,Takže..." řekl a zamračil se na Ann, která psala smsky, jejímu příteli, Tylerovi. Vždycky se u toho tak přiblble usmívala. ,,Slečno Marshall?!" zavrčel. Ann radši dala telefon do batohu a koukla na něj. ,,Zavedu tady nová pravidla." dodal přísně a dál se mračil. 

Všichni na něj znuděně a znechuceně koukali. ,,Na začátku každé španělštiny a tělocviku, nebo hodiny, kterou budu suplovat dáte telefony, tablety, notebooky, mp3 přehrávače, sluchátka a všechno, co by vás mohlo rušit od soustředění, do téhle krabice." řekl vážně a vytáhl průhlednou krabici z poza stolu. 

,,Bože." ,,To je kretén." ,,Idiot." ,,Většího debila jsem snad ještě neviděl." slyšela jsem z každé strany. Nad chováním blonďáka jsem protočila oči a věnovala se sešitu, do kterého jsem čmárala samé hovadiny. Litovala jsem toho, že jsem si začala s Hoodem, z jedné části. Teď tu mohl stát přede mnou on a já mohla slintat nad tím, jak se mu v každém tričku rýsují svaly, ale tohle můžu vidět doma, když už se mnou několik dní sdílí dům, pokoj, a dokonce i, koupelnu.

,,TAK A DOST!" zařval a praštil do stolu. ,,Vezměte si učebnici na straně třicet sedm." zavrčel a sedl si. 

,,A řeknete nám vaše jméno aspoň?" zavolala Lauren z poslední lavice. 

,,Za prvé se hlásí a čeká, než si vyvolaná k mluvení, za druhé jsem Niall. Niall Horan." odkašlal si a lehce zvedl koutky. ,,A teď ty učebnice." vrčel. Všichni jsme si znechuceně vytáhli učebnice a nalistovali stránku třicet sedm.

Po celém znuděném dni jsem se konečně, po berlích, doplazila domů. ,,Jsem doma!" zařvala jsem, když jsem vešla do domu a zula se. 

,,Ahoj beruško." zavolal na mě Calum z obýváku a koukl na mě. ,,Měla si mi zavolat, dojel bych pro tebe." řekl starostlivě a koukl na televizi.

,,To nevadí." usmála jsem se. ,,Na co koukáš?" zeptala jsem se a sedla si vedle něj. 

,,Na nějaký random seriály v televizi, nic nedávají." usmál se a přehodil si ruku přes moje ramena. ,,Jak bylo se škole?" zeptal se a koukl na mě. 

,,Chybíš mi tam." zamumlala jsem. ,,Jinak to byla otrava. Niall je hrozný kretén a ještě horší učitel." postěžovala jsem si. 

,,Kdo?!" zeptal se Calum se zájmem. 

,,Nový učitel na španělštinu, však víš, ten blonďák, co tu stál." usmála jsem se. ,,Niall Horan." dodala jsem. 

,,Já věděl, že ho od někudy znám." 

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat