9. I'm just a girl who know too much.

5.9K 394 19
                                    

Vyvalila jsem oči a podívala se na Caluma, který vypadal, že ztuhl. ,,Jednou tě zabiji. Jednou, až to bude možný, skončíš v pekle." šeptla jsem naštvaně a probodávala ho pohledem. Tohle snad může napadnout jen Caluma, rozdávat si to na záchodech, když věděl, že za několik minut zvoní na přestávku.

,,Hele, přestávka má pět minut, to tady přečkáme." usmál se, jakoby se nic nestalo. Ale stalo. Jsem na záchodech s učitelem. Třídním, rozdávala jsem si to s ním.

Cal se pohnul, aby mě líp chytil, a z mých úst vyšel tichý vzdech. Sakra. Ještě že, tu nikdo nebyl, zatím. Calumova ruka, zadělala moje ústa a pomalu ho ze mě začal vydělávat. Postavil mě na zem a já si oddechla.

Natáhl si znovu kalhoty a podal mi leginy. Holčičími záchody se rozezněl dívčí pisklavý hlas. Lou. Jestli nás tady najde bude z toho problém, podívala jsem se na Caluma s vyvalenýma očima.

Jo, očekávala jsem, že někdo na záchod půjde, ale proč zrovna ona? Proč zrovna záchody v tomhle patře, ateliér výtvarné výchovy je v přízemí, a my jsme v třetím patře.

,,Becco, zjisti mi, co ta coura má s Hoodem." vyvalila na jednu brunetku z prváku. Rebecca Rollins. Tu holku znám až moc dobře, prodává v naší čtvrti v menším obchodě s potravinami. A navíc jiná Rebecca tu není.

Calum na mě vyvalil oči, zatím co já bedlivě poslouchala jejich rozhovor. Vím, že cizí rozhovory se poslouchat nemají, ale tohle bylo o mě a o něm. Jestli nás tu nachytá je po mě. Spíš po nás. Hood dostane vyhazov. S Calem jsme se potichu namáčkli na zadní stěnu kabinky, aby nám nešli vidět nohy.

Opřel se o zeď a já se namáčkla na něj. Zády, takže můj zadek se otíral o jeho rozkrok a měl co dělat. Rukama hladil moje stehna, bylo to dost příjemné, ale teď to sakra dělat nemůže! Dala jsem mu ruce pryč a posunula se o půl kroku dopředu.

Ale to by nebyl Calum, kdyby si mě nepřitáhl zpátky. Otočila jsem se k němu čelem a zamračila jsem se. Rty jsem naznačila slovo 'přestaň' a řekla bych, že to pochopil protože přikývl.

,,Do-Dobře, Tiffa- teda Lou." slyšela jsem, jak se jí třepe hlas. Měla z Lou respekt a kdo by neměl? Já. Nebojím se jí a to je to, co jí na mě vadí. Nemám z ní strach, může na mě řvát, mlátit mě, ale já se jí nikdy bát nebudu. Na takovou úroveň se nesnížím.

,,Becco, Becco, Becco." uchechtla se. ,,Buď hodná sestřenka a zjisti mi to, nechceš snad, aby se tvoje máma dozvěděla, že kouříš." řekla a na jejich vysokých podpatcích odkráčela. S Calumem, jsme si zároveň oddechly.

Tohle pro mě bylo, jak nějaká část z nějakého stupidního filmu, kdy "královna" školy, zatáhne svého poskoka na záchod a chce po ní, aby získával informace o buď nové holce ve škole, nebo outsiderovi, nebo šprtce, do které se náhle zamiluje "king of school". Klišé. Tohle je skoro v každém filmu.

Uchechtla jsem se, bylo to totiž skoro stejný, až na to, že já nejsem ani šprt, ani outsider, ani nejsem nová. I'm just a girl who know too much. Opravdu, o každém na téhle škole něco vím. Bude se vám to zdát nemožné, ale vzhledem k tomu, že je nás na škole jen 400 není to těžký.

Chloe z druháku - hulí trávu, ale to většina lidí z naší školy. Tahle škola by měla být braná jako doupě feťáků.

Sany ze třeťáku - je metalistka, ale když není nikdo poblíž, poslouchá Biebra.

Dezz ze čtvrťáku - poseděl si v base a ne jednou. Buď krádeže, nebo zmlátil bohatého chlápka. Proč? Napadl jeho sestru, chtěl ji znásilnit, ale odnesl si to Dezz a ne ten bohatý idiot.

Elizabeth u - sirotek, už třetím rokem. Rodiče jí umřeli, když letěli z firemní cesty, letadlo spadlo a ona strávila několik měsíců v nemocnici. Do teď chodí na sezení k psychologovi.

James, čtvrtá B - můj ex, rozmazlený zbohatlík z té "lepší" rodiny. Vyhráli v loterii, ale James všem nakecal, že jeho táta patří k mafiánům, on tak i vypadá, černý oblek, sluneční brýle, vysoký, svalnaté postavy, každý se jeho táty bojí. Od té doby co to James v prváku začal všem nalhávat, každý z něj má respekt a chovají k němu úctu. Donutil jednu holku, aby mu líbala boty. Je to jen nechutný bastard. Nadržené prase, ale u mě měl smůlu, nedala jsem mu, stejně někde po tají souložil s každou druhou.

O každém studentovi tady na škole vím, něco málo. Tajemství co nikomu neřekli, ale dostali se ke mě.

Jak to všechno vím? Vždycky se to ke mě donese a taky dělám školní bulvár jednou do měsíce. Moji milý redaktoři mi vždycky donesou nějakou špínu na ostatní žáky.

Do těch novin, ale píšeme něco nudného a stupidního: vtipy, křížovky, články co bude, co bylo, výsledky fotbalových a volejbalových utkání. Perly, jako třeba tohle si nechávám pro sebe. Radši, na škole by se rozšířilo víc šikany než tady je. Každý by si dobíral každého, za to jaký je, z jaké rodiny je a takhle.

Zazvonilo na hodinu a já si oddychla, na záchodech nikdo nebyl, radši jsme tu zůstali ještě několik minut po zvonění.

Hned co jsme vylezli, z kabinky, Calum mě vysadil na parapet a začal mě líbat. ,,Chci to dodělat. Chci dodělat." zavrněl a zatáhl mě jemně za spodní ret.

,,Ale já ne, jsem na tebe naštvaná." odsekla jsem a odtáhla se. Nedovedete si ani představit, jak naštvaná jsem na něj byla.

,,Večer?" protáhl spodní ret a udělal psí očka. Byl nehorázně roztomilý, ale ne, Calumova roztomilost musí stranou, nebudu skákat a dělat mu hračku, jak on si pískne. Nejsem pes ani nějaká jeho osobní kurvička.

,,Ani večer musím se učit na pátek, vzhledem k tomu, že zítra jedeme k Michaelovi." povzdechla jsem si.

,,Ty tam jdeš? Myslel jsem, že to bude jen pánská jízda ve dvou, koupil jsem chlast." zakřenil se.

,,Myslíš si, že já neumím pít?" nazdvihla jsem obočí. Umím a moc dobře. Naposledy co jsem se napila, jsem sice skončila ve spodním prádle na stole u Jamese doma, ale nespala jsem s ním. Já s ním vlastně za celý dva roky nespala. Poor James.

Byl to vztah o držení se za ruku, líbání se na veřejnosti, zkráceně vyměňování si slin a zkoumat si jazykem mandle, navzájem. Ze začátku jsem ho milovala, ale pak jsem s ním byla jen proto, protože lidi říkali, že nám to sluší a část svojí popularity jsem čerpala z něj.

,,Opilou jsem tě neviděl, ale co, opiji tě a budeš jen moje." mrkl na mě a hladil mě po bocích.

,,Nemysli si. Zas tak lehký to nebude." zatlačila jsem mu na hruď a seskočila z parapetu. Odešla jsem ze záchodů a šla směrem kabinet, jestli je tam ještě Bonnie.

Po cestě mě někdo natlačil ke zdi, dneska už po druhé, myslela jsem si, že je to Calum a má zase nemravné myšlenky, ale opak byl pravdou, byl to James. ,,Co-co po mě chceš?" koktala jsem.

,,Tak jsem zjistil, že máš nového nabíječe, tak když mu dáváš tak by si mohla dát i mě, protože mě si nedala." zakřenil se a nechutně se přisál na moje rty, neochotně jsem s nimi, pohybovala, protože kdyby ne, bylo by zle. Kousla jsem ho do rtu, a pořádně, že mu začala téct krev.

,,Ty malá šlapko!!" vyjekl tak, že to museli slyšet snad na celém patře. Moje líce začínalo chytat růžovou barvu a otisk Jamesovi pravé ruky.

,,Au." špitla jsem a chytla se za líce.

James se přisál na můj krk a rukou zajel do mých kalhotek. Najednou mi zavibroval mobil v kapse. Zpráva, ne teď ne, proč? Jestli to bude od Caluma jsem v háji.

James vytáhl můj mobil z kapsy. ,,Hele píše ti nějaký Calgon." Do prdele. Proč ho mám sakra uloženého, jako Calgon s milionem srdíček? Ale je dobře, že tam nemám Calum. Došlo by mu, kdo to je a byl by z toho problém. Zprávu si projel očima a pak mi ji přečetl nahlas.

,,Dnes večer spíš u mě, dodělám to co jsem začal na záchodech. Zamiloval jsem se, ani nevíš jak moc. Cali-Pali Xx"

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat