11. I'll go to a shower, alone .

5.2K 396 10
                                    

,,Od kdy je Lauren kluk?" zeptala se a já ztuhla.

,,To je bratranec Lauren." zalhala jsem, nic jiného mě nenapadlo. Zase, nejsem ráda, když mámě lžu, máme spolu dobrý vztah a nechci si ho pokazit, ale to teď právě dělám. ,,A já s ním tak trošku chodím." Dobře, tohle byla z části pravda. Calum prudce zastavil a podíval se na mě. Vzhledem k tomu, že slyší jen mě, muselo ho to vyvést z míry.

,,Mami musím končit, ještě ti zavolám." tipla jsem to a podívala se na Caluma.

,,Proč se vůbec snažím?!" vyštěkl po mě.

,,Uklidni se." řekla jsem a pohladila ho po stehně. Calum naštvaně vydechl a našpulil rty, s pokrčeným obočím se na mě podíval.

,,Uklidni se?! Si děvka Grace!" zařval a vší silou bouchl do volantu. Klakson zatroubil, až holky co šli vedle auta, sebou cukly.

,,A co jsem jí podle tebe měla říct? Jo mami, chodím s tělocvikářem, který nás zároveň učí španělštinu, jo a je to náš třídní. A až budeš na třídních schůzkách prosím tě, neptej se ho, jaká jsem v posteli, nebo tak něco. Nerada bych, aby mě třídní učitel pomlouval s vlastní mámou, natož tak s ní mluvil o tomhle tématu." řekla jsem dost nahlas a rozhazovala rukama okolo sebe, přičemž jsem mu málem vlepila.

,,A tu děvku sis mohl odpustit, myslela jsem si, že mě znáš a víš, že já nepodvádím." odsekla jsem a dívala se mu do očí. Chytil mě za líce a přitáhl si mě k sobě. Přilepil se mi na rty a pak se odtáhl jen na pár milimetrů.

,,Promiň, myslel jsem si, že..." nedořekl to, protože jsem se mu znovu přilepila na rty.

,,To je dobrý." usmála jsem se a normálně se posadila. ,,Teď jeď, začíná mi být celkem i zima." usmála jsem se, Cal se natáhl dozadu a podal mi jeho černou mikinu. Děkovně jsem se na něj usmála a oblékla si ji. Auto se rozjelo a já si vyhodila nohy na palubní desku. Natáhla jsem se rukou k rádiu a přeblikávala kanály, než jsem narazila na Uptown Funk.

,,To tam nech." vyjekl Calum a začal se vrtět do rytmu.

,,Máš celkem vkus, lidi v mém okolí poslouchají jen rap, ten hnusný typ rapu, a to je podle mě, sračka." řekla jsem na rovinu a Cal kývl na souhlas.

,,Dřív se to i dalo poslouchat, teď je to komerční sračka, jde jim o to, aby vydělaly prachy, teda některým. Třeba Eminem, ten je dost dobrý. Ale já mám rád radši rock, metal." uchechtl se a dál se věnoval cestě.

,,Ale ty bydlíš tam tím směrem." řekla jsem, když Cal odbočil jinam.

,,Já moc dobře vím, kde bydlím miláčku," usmál se a rukou mě pohladil po stehně, ,,ale mám s tebou jiné plány." ďábelsky se usmál.

,,Oh, mám se bát?" uchechtla jsem se.

,,Nemusíš." usmál se a zatočil ke KFC. ,,Jdeme dovnitř." zavelel a odpoutal se.

,,Calume ne." chytla jsem ho za stehno, když vystupoval a on se zase posadil. ,,Sem často chodí James a já se tu s nikým nechci potkat." řekla jsem vážně. Máme tajný vztah a měli by jsme si dávat pozor.

,,Jo, já zapomněl. Takže co si přeješ? Skočím pro to." dal mi pusu na tvář.

,,Qurrito, hranolky a colu." odpověděla jsem. Dávám si to tady vždycky, naučila mě na to Bonnie, no a hold člověk nikdy nemá dost. Jen ta představa, že už zase budu držet kuře se sýrem a rajčatovou omáčkou v tortille, mmmm. Sbíhají se mi sliny.

,,Dobře." přikývl a odběhl. Já si zatím přehrávala písničky z rádia a koukala, jak si děti hrají na hřišti. Po necelých dvaceti minutách se dveře auta otevřely, Cal sedl za volant a podal mi jídlo. ,,Vzal jsem ti i salát." řekl a usmál se.

,,Děkuju, co jsem dlužná?" zeptala jsem se a nakoukla do sáčku. 

,,Dodělat to, co jsme načali ráno." ušklíbl se a nastartoval.

,,S tím počítám." mrkla jsem na něj a z pytlíku vytáhla hranolku. ,,To je tak dobrý." rozplývala jsem se.

,,Hele! Nech si to na potom." zasmál se a jel, ale zase někam jinam než k němu domů. Začínala jsem se celkem bát, co když je to nějaký sériový vrah, neznám ho tolik. ,,Neboj se." začal se smát. ,,Vidím na tobě ten strach, vezu tě na pěkné místo, kde si to užijeme." uchechtl se a po nějaké chvilce zaparkoval na vrcholku kopce. Vylezl ven, přešel ke kufru. Vytáhl batoh a sklopil zadní sedadla. Vytáhl deku a polštáře, nějak to naskládal dozadu a zapnul notebook, zatímco já ho sledovala ve zpětném zrcátku.

,,Co všechno, v tom autě, máš?" zasmála jsem se.

,,Jsem připravený na dnešek a to jsem ještě doma nebyl, jen ráno." zasmál se.

,,Takže jsi věděl, co dneska bude?" nazdvihla jsem obočí a přelezla si dozadu za ním, i s jídlem.

,,Přesně tak." uchechtl se a lehl si, notebook si položil na nohy. ,,Tak, na co se chceš podívat?" zeptal se a podíval se na mě. Jídlo jsem mu položila na hruď a lehla si vedle něj. Koukala jsem do složky s filmy. ,,Dostaň ho tam." zasmála jsem se. Stejně jsem to vybrala, jen kvůli tomu názvu.

,,Tam hraje bývalý přítel mojí manželky." hraně posmutněl a zapnul film. Až když jsem toho chlapa viděla, uvědomila jsem se, že ten chodil s Katy Perry.

,,Na Katy Perry nemáš." řekla jsem a do pusy strčila hrst hranolek.

,,Co prosím?" nazdvihl obočí a koukal na mě.

,,Slyšel jsi ne?" pokrčila jsem rameny.

,,A to jsem si začínal myslet, že jsi lepší než Katy Perry." odfrkl si a podíval se na obrazovku notebooku.

,,Já jsem, a nechápu, jak ti můžu lézt do postele." pokrčila jsem obočí a protočila očima sama nad sebou.

,,Jsem sexy, neodolatelný a slintáš ze mě." řekl hrdě. Až moc si ten kluk věří.

,,To z hranolek slintám taky a lezu jim snad do friťáku?" zasmála jsem se. Grace vs. Pan Hood 1 : 0.

,,Ty, už se dívej na film a neprdol." zamračil se.

Jedli jsme, popíjeli jsme colu a koukali na film. Cal mi každou chvilku dával pusu do vlasů a hladil mě po zádech. Málem jsem mu tam usnula. Ležela jsem mu na hrudi, nohu jsem měla přehozenou přes jeho pas a koukala. Když skončil, venku byla už celkem tma, zvedla jsem se a vystoupila z auta. Protahovala jsem se a koukala do dálky na blikající město. Cal zatím uklidil auto, vrátil všechno do původního stavu a sedl za volant.

,,Pokud nenastoupíš, jedu bez tebe." zasmál se, nastoupila jsem a jeli jsme. Koukala jsem z okénka na blikající město. Cal zaparkoval před domem, vyjeli jsme výtahem do patra a šli k němu do domu.

,,Půjdu do sprchy, sama." upozornila jsem ho, jen co zavřel dveře.

,,Ale já myslel, že..." nedořekl to, protože jsem mu přiložila ukazováček na rty.

,,Však to doděláme, ale podle mě." zahryzla jsem se do rtu, vzala jsem batoh a šla do koupelny. Takže sprchovala jsem se doma, jen jsem potřebovala výmluvu. Oblékla jsem si to sexy spodní prádlo, co jsem dostala od holek k 18. narozeninám a podívala se do zrcadla. Krajkovaná podprsenka, tanga, podvazky a přes to, jsem si hodila Calumovu košili, kterou měl v koupelně na věšáku.

Otevřela jsem dveře a šla do kuchyně, odkud se ozývaly zvuky. ,,Tak?" zeptala jsem se a udělala sexy pózu. Cal se na mě podíval a nahlas polkl.

,,Ještě, že jdeme k Michaelovi až na deset, tohle bude dloooouhá noc."

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat