25. Pig.

3.3K 289 16
                                    

,,Já věděla, že to táhnete spolu. Těším se, až to řeknu ředitelce a tebe vyhodí." sarkasticky se zasmála. Jen jsem protočila očima a táhla Caluma do kina, před kterým jsme stáli.

,,Co to bylo?" zeptal se mě s nazdviženým obočím.

,,Tiffany." protočila jsem očima. ,,Kráva." dodala jsem a táhla ho dál. ,,Přestaň chvilku myslet na tu krávu, a pojď vybrat film."

,,Na co máš chuť?" zeptala jsem se, a se skousnutým rtem, se na něj podívala.

,,Za a, na tebe" usmál se a objal mě zezadu, odhrnul mi vlasy na stranu a políbil mi krk. ,,a za b, co takhle erotické a romantické drama?" zeptal se a dál mi obličejem lehce jezdil po krku.

,,Za a, dneska už máš odslouženo. Za b, vážně chceš jít na 50 Shades of Grey? Já jen, že je to blbost, ale jestli chceš." usmála jsem se a otočila se na něj. Ruky měl spojené za mými zády a usmíval se na mě. Upravila jsem mu vlasy, které mu padaly do obličeje, stoupla jsem si na špičky a dala mu letmý polibek.

,,Moc ti to sluší." usmál se na mě.

,,Tobě taky, ale ta ovce co míváš na hlavě je rozkošnější." zakřenila jsem se. ,,Já jdu pro popcorn a pití a ty běž pro lístky." dala jsem mu lehkou pusu a odběhla jsem pro popcorn. Koupila jsem všechno co jsem chtěla, což je velká Cola s ledem a dvěma brčky a maxi sýrový popcorn. Už jsem jen u sálu, čekala na Caluma, který se jaksi zasekl u prodávání lístků.

,,Kde si byl tak dlouho?" zeptala jsem se ho, opřená o zeď se vším v rukou. ,,Za chvilku to začíná." dodala jsem mírně zamračeně.

,,Však už jsem tady." protočil očima a nabral si plnou hrst popcornu, kterou si následně strčil do pusy, přičemž mu dva koutky spadly na zem.

,,Prase." řekla jsem a šla k sálu, s Calumem v patách.

Sedli jsme si na místa vzadu a zrovna začínaly reklamy. V sále skoro nikdo nebyl, čekala jsem, že se to postupem času zaplní, ale když začínal film, v sále bylo stále asi deset lidí.

Oba jsme se koukali na film, ujídali jsme z popcornu a sem tam se naše ruky střetly uvnitř krabice, pokaždé jsem se pousmála.

Když film byl za půlkou a byla tam další z mnoha sexuálních scén, koukla jsem se na Calume. Soustředěně sledoval plátno a byla by škoda nevyužít situace. Pomalu jsem položila ruku na jeho stehno a hladila ho po vnitřní straně, řekla bych, že ti ani nezaregistroval.

Zpozoroval to, když jsem rukou zajela trošku blíž k jeho rozkroku. ,,Jsi si jistá, že mě chceš provokovat zrovna teď?" šeptl mi do ucha.

Nic jsem neříkala, jen jsem rukou jela až k jeho rozkroku, který jsem stiskla a Calum tiše zasténal. ,,Grace." zavrčel a ruku mi dal pryč, ale já byla neodbytná a ruku jsem položila, k jeho rozkroku, zase zpátky.

Calum položil popcorn na zem a rukou zajel k mému rozkroku, přesněji pod leginy a kalhotky. Začal mi prostředníčkem a ukazováčkem jezdit po klitorise, doslova ho drtil krouživými pohyby a já měla co dělat, abych nezačala nahlas vzdychat.

,,Neměla si mě provokovat." zavrněl mi do ucha a druhou rukou mi zadělal pusu.

Přestal mě dráždit a těmi dvěma prsty do mě vnikl, začal pomalu kmitat a já v rukou drtila opěrátka. ,,Ještě mě chceš provokovat?" zeptal se a tempo, které mě doslova ničilo, zpomalil.

Tiše jsem zakňučela, chtěla jsem víc, i když jsem věděla, že film za chvilku končí, rozsvítí se světla a lidi nás uvidí. Chytla jsem Calumovu ruku a, s trochou síly, jí vyndala z mých kalhotek. Calum se uchechtl a prsty si strčil do pusy, oblízl je a potom, tou stejnou rukou, nabral hrst popcornu.

,,Hovado." řekla jsem znechuceně.

,,Když mi kouříš a pak polkneš, taky neříkám, že si prase." uchechtl se a dal si další hrst do pusy. ,,Chceš?" zeptal se s plnou pusou a natáhl ke mě ruku, ve které ml krabici.

,,Ne, to je dobrý." řekla jsem a dál se věnovala filmu, tohle nedopadlo úplně tak, jak jsem chtěla, on měl být ten se zakrytou pusou, co nemá daleko od hlasitého hekání, ne já.

Ke konci filmu, už jsem skoro usínala, protože bylo celkem pozdě večer. Když začínaly závěrečné titulky cítila jsem, jak se mnou Calum třepe a budí mě. ,,Lásko, už je konec. Jdeme domů."

Jen jsem se pomrvila a dál nic nedělala, měla jsem zavřené oči a skoro nic nedělala. Byla jsem v polospánku. ,,Odnes mě." zamumlala jsem a natáhla k němu ruce.

,,Nebudu tě odnášet, půjdeš po svých." uchechtl se a postavil mě. Chytil mě za ruku a táhl ven z kina. Šla jsem pomalu a u toho měla skoro zavřené oči. Byla jsem unavená, ale nevím z čeho. Po nekonečné půl hodině jsme došli k němu domů. Svalila jsem se na postel a usnula.

Ráno jsem se probudila a koukla kolem sebe, Calum nikde. Když jsem odhrnula peřinu byla jsem jen ve spodním prádle. Včera, jak jsem usnula, musel mě vysvléct, jen doufám, že se mnou nic nedělal.

Oblékla jsem si jeho tričko, jedno z těch co bylo na židli, a vešla na chodbu. ,,Lásko?" zavolala jsem, ale bez odezvy v kuchyni nikdo nebyl, ani v obýváku, koupelně, nebo na zahradě.

Zaslechla jsem vibrující telefon v Calumově pokoji. Vyhrabala jsem ho z mého batohu a podívala se na obrazovku. Neznámé číslo. Pokroutila jsem hlavou a hovor přijala. ,,Ano?"

,,Grace, tady Jack." ozvalo se z druhé strany a mojí hlavou hned projelo několik otázek. Za a, Kde vzal moje číslo? Za b, Co tak naléhavě potřebuje? Za c, Proč volá zrovna mě a ne Calumovi?

,,Ahoj, co potřebuješ?" zeptala jsem se na rovinu, nerada chodím okolo horké kaše. Typu otázky, jak se máš, co děláš a pak až se ptát, co potřeboval.

,,Monika zmizela!" vyhrkl. ,,Mám ponětí, že utekla za Calumem, protože poslední co mi řekla je, cituji: Dostanu ho zpátky, ať to stojí cokoliv." dodal a já ztuhla, mojí hlavou se hned prohnalo několik verzí, kde by Calum mohl být.

Bez jakéhokoli slova jsem hovor tipla a vytočila Calumovo číslo, odpovědí mi bylo jen zvonění jeho telefonu na posteli. Rychle jsem se oblékla a upravila v koupelně, když jsem se chystala jít z domu, za účelem najít ho, cvakly dveře a Calum vešel do domu s několika nákupními taškami v rukou a cucákem na krku.

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat