10. Who is Cali-Pali?!

5.4K 396 12
                                    

,,Jamesi, nech mě jít." zachraptěla jsem, protože mě docela škrtil.

,,Kdo je Cali-Pali?!" přecedil přes zuby. Z Jamese, když se naštve, jde dost strach. Jednou rozplakal malou holčičku v parku, když do něj nechtěně vrazila, začal na ni vřískat, že mu zmrzlinou ušpinila jeho černé kalhoty.

,,HELE!" ozvalo se z druhé konce chodby. Když jsme se oba podívali tím směrem, stál tam Ash. James mě pustil a já se konečně zhluboka nadechla. ,,McVey do ředitelny!" řekl přísně a ukázal na ředitelnu, která byla jen kousek od nás. James poslušně odešel do ředitelny, neměl na výběr.

,,Ty, pojď se mnou do kabinetu, musíme si promluvit." řekl až přísně a táhl mě k tělocvičně, kde mají kabinet.

,,Do-Dobře." na prázdno jsem polkla a šla jsem v jeho stopách.

Došli jsme tam, Ash zasedl ke stolu a podíval se na mě. ,,Takže?" zeptal se a pobídl mě, ať se posadím.

,,Takže, co?" zeptala jsem se a nechápavě nazdvihla obočí. O něco mu jde, a nebude to jen tak ledajaký problém.

,,Jak jsi se dostala na chodbu, když jsi měla být na hodině a proč jsi dostala SMS od Hooda, zrovna teď?!" zeptal se a lokty se opřel o stůl.

,,Byla jsem na záchodě." Odpověděla jsem a prohrábla si vlasy.

,,S kým?" zeptal se a zkřížil ruce na hrudi. Jeho tvář se z klidného měnila za zuřivého.

,,S Hoode." Zamumlala jsem si pod nos a koukala okolo sebe, jen abych se mu nemusela dívat do očí. Zuřivého Ashe jsem si dost dobře uměla představit i tak. Pokřivené obočí, nafouklé tváře a celkově připomínal býka, který právě hypnotizuje červenou barvu.

,,COŽE?!" vyjekl a prudce se postavil, přičemž se kafe na jeho stole převrátilo a vylilo se. ,,Sakra!" zařval a začal to utírat tričkem, které bylo přehozené přes jeho židli. Chlapi. Protočila jsem očima a podívala se na něj.

,,Ashi klid." Dala jsem ruce do obranného gesta. Ash doslova zuřil, měl vystouplou žílu na čele a já se bála, že mu každou chvilku praskne.

,,Uvědomuješ si, jak riskantní to bylo?! Mohl, vás tam někdo najít. A od kdy si tykáme? Pro tebe jsem Pan Irwin!" zařval na mě. Naštvaně jsem se postavila a podívala se na něj.

,,Pro mě jsi jen chlap, co spí s mojí kamarádkou a jeho vlastní studentkou." Přecedila jsem přes zuby a vzala si batoh, který ležel na zemi.

,,Cože jsem?" zeptal se a přistoupil ke mně. Naznak strachu jsem couvla o pár kroků.

,,Slyšel jsi." Odsekla jsem a otočila se na odchod, ale Ash mě silně chytil za paži a otočil mě. Moje záda narazily na starší dřevěné dveře, které vypadaly, že se každičkou sekundou zhroutí.

,,Rozmysli si, než něco řekneš, může tě pak něco bolet." Zavrčel a rukou mi silně zatlačil na rozkrok.

,,A-au." Vzdychla jsem. Na jednu stranu to bylo příjemné a na druhou to bylo dost nechutné. I když mohla bych si zkusit tvrdší sex, ale to na Hooda nesedí, ten by neublížil ani mouše.

,,Rozmysli si to baby doll, jedna noc se mnou a budeš si přát, aby sis na mě nikdy neotevřela tu tvoje nevymáchanou pusinku." Zavrčel znovu a odstoupil od dveří. ,,Teď vypadni, za chvilku zvoní." Jen co to dořekl, školou se rozezněl zvonek.

Odešla jsem a byla jsem za to ráda, nejen, že mě bolela ruka od jeho pevného stisku, ale i rozkrok. Přišla jsem do učebny číslo 192, ve třetím patře. Vešla jsem do třídy a sedla si vedle Fancy. Calum ještě nebyl ve třídě, možná, je to dobře. Sledovala bych ho celou přestávku, i tak ho budu sledovat celou hodinu. Ale to to nebude tak divné.

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat