6. You slut!

6.3K 405 35
  • Věnováno Em Clifford
                                    

Slzy, rychle stékaly po mých tvářích. Byla to chyba, obrovská chyba. Zamilovat a vyspat se s učitelem, co jsem si myslela? Byla jsem jen blbá naivní kráva.

,,Grace!" zavolal za mnou, ale já utíkala dál domů. ,,Grace, kurva zastav se!" zařval a já přidala na tempu. Kotník mě ještě stále bolel, sakra mám být v klidu a místo toho tady utíkám před někým, kdo mě má jen do postele. Chytil mě za zápěstí a otočil mě, takže jsem se na něj dívala.

,,Jsi stejný jako James!" vyjekla jsem. ,,Chtěl si mě jen do postele!" rozmáchla jsem rukama a dál utíkala domů.

Vběhla jsem do svého pokoje a hodila batoh na židli, svalila jsem se na postel a nechávala slzám volný průběh. Co jsem si myslela? Že je do mě zamilovaný? Že ke mě něco cítí? Můžu se jen zasmát nad tím, jak jsem blbá.

Šla jsem do sprchy a nechala na sebe padat kapky vody. Vybavily se mi jeho doteky, jeho jemné rty, které bloudily všude po mém těle. ,,Proč jsem tak blbá?!" zařvala jsem a praštila pěstí do namodralých kachliček po mé pravici. Vylezla jsem ven, osušila se a podívala se do zrcadla na moje zarudlé oči a krk plný cucfleků, které se táhly od brady až po hrudník. Zítra to vidím na rolák, nebo šátek.

,,Zlatíčko večeře!" zavolala na mě mamka z kuchyně. No zase se bude vyptávat. Protočila jsem oči, hodila na sebe dlouhé bratrovo tričko a vydala se dolů. Jo mám bratra, staršího, ale už s námi nebydlí. Má manželku, dvě děti a žije si v LA, parchant. ,,Panebože co to máš na krku!" vyjekla mamka. Jak kdybych to neříkala, hromada otázek a připomínek je tu. ,,Byla si s Jamesem že?" řekla naštvaně a nazdvihla obočí.

,,S Jamesem ne." povzdechla jsem si. ,,Já a James, to skončilo." řekla jsem. Mamka stejně Jamese neměla moc v lásce.

,,Beruško." posmutněla a objala mě, Chtělo se mi brečet? Ano, ale z Caluma a z toho co mi řekl. ,,Od koho jsou?" zeptala se. No super, co jí mám říct? Mám snad přiznat to, že jsem spala s tělocvikářem? Dvakrát. Za jeden den?!

,,Od Caluma." řekla jsem a lehce zdvihla koutky. Dobře hodlám jí říct jméno, ale rozhodně jí neřeknu, že to je náš učitel, tělocvikář a ještě k tomu nový třídní.

,,Nějaký nový objev? Pozvi ho na oběd, ať ho poznám." zasmála se, ale mě moc do smíchu nebylo. Máma se o něm nesmí dozvědět víc, než jeho jméno. Prostě nesmí. Snědla jsem večeři a odebrala se nahoru, zítra píšeme písemku z Ekonomiky a co umím? Nic.

,,Takže Ekonomické sektory." povzdechla jsem si. ,,Primární sektor je činnost zemědělství, hornictví a příbuzných oborů, ve vyspělých ekonomikách je jeho význam utlumen." No ty vole a to jak je napsané? Rumunsky? Kdo tomu má rozumět. No nic, zavřela jsem sešit a vydala se do říše snů.

Ráno jsem se vyhrabala z postele, oblékla se a s nechutí šla do školy. První hodina, tělocvik, no snad to nějak zvládnu. Došla jsem před školu, kde už na mě čekala Bonnie, Lauren a Fancy, která jako vždy potahovala z jedné ze svých cigaret. ,,Fancy, Fancy, Fancy." povzdechla jsem se.

,,Takže jak bylo včera s Hoodem?" zeptala se Bonnie. Skousla jsem spodní ret a snažila se ten hněv a smutek držet v sobě.

,,Podle těch cucáků to bylo divoký, nejspíš." zasmála se Lauren.

,,Řekl, že mě má jen na sex." zamumlala jsem.

,,COŽE!?" všechny tři se na mě nevěřícně podívaly. Dobře, tohle jsem asi říkat neměla. Šli jsme s holkami do šatny, já si sedla na lavičku a začetla se do Oblivionu zatím co Fan, Lau a Bonn se převlékaly na tělocvik. Společně s ostatními holkami od nás ze třídy.

,,Heleme se, ta děvka si rychle našla náhradu za Jamese." zasmála se Lou a ani ne do sekundy jí Bonn vrazila facku.

,,Nebudeš o Grace tohle říkat, nebo poznáš i moji pravačku, protože tohle byla jen levačka." přecedila přes zuby. Zvedla jsem se z místa a šla směr záchody, musím se nějak uklidnit. Nechci ho ani vidět.

,,Grace, můžeš na moment?" zavolal někdo za mnou. Otočila jsem se a moje oči se zaměřily na blonďaté vlasy a kroužek ve rtu. Šel směrem ke mě s úsměvem na tváři. Přikývla jsem na jeho otázku a šla s ním do kabinetu. Sakra proč mají kabinet všichni ve stejný místnosti.

Došli jsme do jeho kabinetu a já hned byla nalepená na dveřích. Pro mě ten známý pocit. Akorát tohle pro mě byly úplně cizí doteky. ,,Luku přestaň." řekla jsem mezi polibky a snažila se ho odtlačit. Marně. I když, budu taková mrcha a oplatím to Calumovi? Řekl, že mě má jen na sex. Možná bych mohla být taková. Taková jako kdysi. Mrcha.

Poddala jsem se jeho dotekům. Přesunul jeho rty na můj krk a začal se svojí prací. Však co, mezi těmi cucáky od Caluma se to lehce ztratí. Luke se znovu přesměroval na moje rty a začal s nimi pohybovat. Oplácela jsem mu jeho hladové polibky. Šel se mnou ke stolu, na který mě posadil. Jedna jeho ruka byla na mých zádech a druhá na zátylku. Já svoje ruce měla na jeho vypracované hruď. Stáhl ze mě tričko a já z něho taky. Měla jsem dokonalý výhled na jeho odhalené břicho.

Musím, ale uznat, že Calum má lepší. Calum, Calum, Calum. V mé hlavě není nic jiného než on. Luke se ke mě zase přitáhl. Rukou zajel do mých kalhotek a hned do mě vnikl dvěma prsty, bez varování. Zasekla jsem bolestí. ,,Sorry puso." uchechtl se a začal s prsty rychle kmitat.

,,L-Lu-Luku." vzdychla jsem dost nahlas. Pusu mi zadělal rukou a naklonil se k mému uchu.

,,Byl bych nerad, kdyby nás tady někdo načapal. Myslím, že by to nebylo dobrý ani pro jednoho." zavrčel a ucho mi skousl. Ruku pomalu oddělal a jeho prsty nabíraly na rychlosti. Cítila jsem, že se blížím ke konci. Moje ústa opouštěly vzdechy, které se draly z mého hrdla.

,,Luku." vzdychla jsem. Vlna orgasmu zasáhla moje tělo. Pokoušela jsem se uklidnit svůj nepravidelný dech. Luke se přilepil na moje rty a já začala zase spolupracovat. Pomalu ze mě vytáhl jeho prsty a strčil mi je do pusy. Přišli mi to dost nechutné.

,,Měla bych jít." řekla jsem. ,,Ještě nezvonilo." mrkl na mě. Dveře se otevřely, když jsme se podívali tím směrem, nestál tam nikdo jiný než Calum.

,,Ty couro!"

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat