14. I spent a year in prison.

4.9K 368 16
                                    

,,Košili dolů kotě." řekl a nadrženě se usmál, podívala jsem se na Caluma, který právě byl soustředěný mouchou na stropě. Podívala jsem se znovu na Michaela a rozepnula si košili, která následně letěla do kouta. Roztočila jsem flašku, padla na Hooda.

,,Kalhoty." řekla jsem a on si je poslušně sundal.

Dále víčko padlo na Michaela, který si sundal triko, takhle to pokračovalo, něž jsme byli jen ve spodním prádle.

,,Podprsenku." zašklebil se Calum. Protočila jsem očima a sundala si ji. ,,A teď si je pusť." dodal, když jsem si prsa zakrývala rukama. Protočila jsem očima a roztáhla ruky. Calum i Mike měli stejný hladový pohled, jako by kozy viděli poprvé.

Roztočila jsem flašku, která padla na Caluma. Stoupl si, shodil poslední kousek látky co měl na sobě a hodil mi to na hlavu. ,,Děkuji Romeo." zakřenila jsem se a shodila je. Vyskytl se mi pohled na nahého Caluma, stojícího uprostřed pokoje. Calum se posadil a roztočil flašku, která padla na Michaela. Ten se svlíkl, a to co měl schované ve spodním prádle, taky nebylo nejmenší. Oba přesměrovali pohled na mě. V tu chvíli jsem nevěděla co mám dělat. Jasně, že se svlíknout, ale to se mi zrovna nechtělo. Cítila jsem, jak postupně rudnu.

,,Tak." vydechl Michael.

,,Svlíkneš se, nebo to mám udělat za tebe?" dokončil Calum a začal se nepatrně přibližovat. Než jsem se nadála, ležela jsem na zemi pod Calumem. Pomalu mi stáhl kalhotky a začal mi jemně líbat stehna. Během sekundy byl Michael nad mojí hlavou a začal mě líbat.

Zatím co mě líbal, mi Calum roztáhl nohy a začal mě dráždit jazykem. Vyvalila jsem oči a vzdychla Michaelovi do pusy. Jen se uchechtl a chytil moje prsa do dlaní a já mu chytla penis do ruky.

Cal se zvedl, vzal mě do náruče a odnesl k Michaelovi do ložnice. Položil mě opatrně na postel a lehl si vedle mě, každý z jedné strany. Cal mě líbal a dráždil, zatím co Michael měl ve mě dva prsty, rychle s nimi pohyboval a líbal mi krk. Moje ruce byly dostatečně zaměstnané, na obou dvou stranách. Celou místností, ne-li celým domem se ozývaly naše vzdychy.

Naše pohyby se zrychlovaly a všichni jsme se blížili ke konci. První kdo se udělal byl Mike a odnesla to, skoro celá, moje levá ruka. Potom přišel na řadu Calum, moje břicho bylo dostatečně postříkané. A pak, po dlouhém čekání jsem přišla na řadu já a odnesly to Michaelovi prsty, na které jsem se udělala.

Všichni tři jsem se mačkali na Michaelově posteli, leželi jsme na zádech a rozdýchávali to, co se stalo. Koukla jsem na Caluma, který se na mě jen usmál a dal mi pusu na čelo. Řekla bych, že většina alkoholu z nás vyprchala, už jsem si nepřišla ani tak opilá a začalo mi to všechno docházet. Jestli se tohle dozví Bonnie jsem mrtvá, do konce života se mnou nepromluví, stejně tak Fancy, jestli se dozví to o Lukovi. Jsem příšerná kamarádka.

Zvedla jsem se z postele a zamířila do, nově vymalovaného, obýváku. Posbírala jsem moje oblečení, které jsem si oblékla, a pak to Calumovo, které jsem mu odnesla. Hodila jsem to po něm a odešla do koupelny. Opláchla jsem si obličej a koukla do zrcadla. Frustrovaně jsem si zajela rukou do vlasů. Měla jsem chuť něco rozbít.

Vyhrabala jsem telefon z batohu zavolal mámě, došlo mi, že domů se dnes už nejspíš nedostanu. ,,Mami?" začala jsem, když přijala hovor.

,,Ano?" zeptala se rozespale. Nějak jsem si neuvědomila, že už je pozdě.

,,Promiň, že jsem tě vzbudila, já jen, že domů už nejspíš nedorazím." oznámila jsem jí.

,,Já s tím počítala." zamumlala a tipla to. Nepřišla mi naštvaná, nebo tak, to máma nikdy není, ví o mém nočním životě a už o mě ani nemá strach.

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat