4. You are only my teacher.

6.9K 455 20
                                    

,,Holky co si tam píšete? Možná by jste se o to měli podělit se třídou. Dejte mi to." řekl a natáhl ke mě ruku. Neochotně jsem mu papírek podala. ,,Takže žáci poslouchejte. Takže doučování dějin s ot...." odmlčel se a podíval se na mě s Lauren. Jen jsem mírně pokroutila hlavou. ,,Po hodině se uvidíme v kabinetu." řekl a šel za katr. ,,U tělocvičny. Všechny čtyři." dodal a já naprázdno polkla.

,,Proč já a Fan, vždyť my jsme nic neudělaly." řekla naštvaně Bonnie.

,,Vy taky a ticho!" zvýšil na nás hlas.

_

Skoro všichni už stojíme v kabinetu, až na jednoho. ,,Kde je ten Michael tak dlouho?" řekl naštvaně Luke. ,,Jsme tady druhý den a hnedka musíme řešit tohle." přecedil přes zuby a praštil pěstí do stolu.

,,Jsem tu. Co se řeší?" zeptal se a mávl rukou na pozdrav.

,,Neměli by jsme dělat to co děláme." řekl Luke podrážděně.

,,Proč by jsme nemohli?" zeptal se nechápavě Calum.

,,Proč? Poslouchej. Takže doučování dějin s otevřenýma nohama u pana Irwina? Jak to víš?! Málem jsem si to rozdala s Hoodem v kabinetu." domluvil a Calum se na mě nevěřícně podíval. Nervózně jsem skousla spodní ret. ,,Ten papírek mohl kdokoliv dostat a použít ho proti nám." přecedil přes zuby a naštvaně mě sledoval, vlastně všichni.

,,Já celé tohle nechtěla dělat. Chci normálně dokončit tenhle poslední zasranej ročník a nepíchat s učitelama v kabinetu. Až tuhle školu dodělám, jestli ji dodělám. Tak klidně, ale teď ne." řekla jsem a odešla, nezapomněla jsem si fláknout s dveřmi.

,,Grace!" ozval se za mnou někdo, ten někdo byl Calum, ten mi chyběl. ,,Grace okamžitě se otoč nebo budeš po škole!"

,,Vyhrožujete mi pane Hoode?" nazdvihla jsem obočí a otočila se na něj.

,,Neříkej mi pane Hoode." přecedil přes zuby. Nadechl se, že bude pokračovat, ale já ho přerušila.

,,Jsi jen můj učitel." řekla jsem. ,,Nic víc." Čapl mě za ruku a táhl do kabinetu.

,,Ven musím si s ní promluvit, sám. Ashi nemáš co dělat, supluj za mě." řekl mu.

,,Tohle je škola Calume, ne holubník." namítl.

,,Prosím." zaškemral a Ash odešel. Cal přistoupil k oknu a zavolal na prvačky. ,,Budete hrát volejbal, pan Irwin na vás bude dohlížet. Já mám něco důležitého na vyřešení." Opřel se o stůl a přitáhl si mě k sobě. Stála jsem doslova mezi jeho nohama. Batoh ležel na židli kousek ode mě a já se dívala do jeho očí.

,,Neměli by jsme, měla bych být na výtvarné výchově a ty by jsi měl vyučovat. S takovou tě brzo vyhodí za neplnění učitelských povinností a mě za nedodržování docházky." šeptla jsem.

,,Omluvím ti celý dnešek a Ash omluví mě. Řekne, že mi bylo třeba špatně, nikdo se to nedozví. Půjdeme k nám, jediné co chci, je být s tebou a ne jako učitel ve třídě, ale jako někdo po tvém boku." usmál se a spravil mi pramínek vlasů za ucha.

,,Cale tohle nejde." povzdechla jsem si a dál si hrála s knoflíkem na jeho košili. Ruky spojil za mými zády a přisunul si mě tak ještě blíž k tělu.

,,Všechno jde." usmál se na mě.

,,Tohle nejde já, já prostě nemůžu randit s učitelem. I když sebevíc chci, tak nemůžu." špitla jsem a pak ucítila jeho rty na těch mých. Začaly se lehce třít o sebe, nebránila jsem se a spolupracovala.

,,Můžeš." řekl do polibku. A ruky mu sjely na můj zadek.

,,Ne, já vážně nemůžu, i když sebevíc chci. Není to správné." zamumlala jsem a opřela se hlavou o jeho rameno.

,,Grace, já.." začal ale já mu do toho musela skočit.

,,Nic neříkej, známe se jak dlouho? Když nepočítám víkend, tak prakticky den a půl. A za tu dobu jsme si to málem rozdali na tvém pracovním stole v kabinetu." řekla jsem.

,,Jdi do vedlejší ulice, naberu tě autem a pojedeme ke mě." Usmál se,  ignorujíc moji narážku.

,,Dobře." Šeptla jsem, popadla batoh a odešla.

_

Už nějakou dobu sedím v jeho kuchyni a popíjím čaj. Neměla bych tady být, měla bych být ve škole. Připravovat se na maturitu. Co to dělám? S takovou to dopadne zle. ,,Chceš se podívat na film?" zeptal se. Přikývla jsem.

Ležím na jeho posteli, pod dekou. První půlku filmu jsme leželi vedle sebe, ale teď? Ležím mu na hrudi,  poslouchám tlukot jeho srdce a usínám. Není to správné, ne udělala jsem chybu, obrovskou.  Zamilovala jsem se. ,,Cale? Měla bych jít domu." Zamumlala jsem.

,,Ještě ne." Zamumlal a upevnil sevření. Rukou mi zajel pod tričko a hladil mě na zádech. Párkrát přejel rozepínání podprsenky, kde se zastavil. Potom rukou sjel niž, k lemu mých legin. Prsty zajel pod ně a hrál si s lemem mých, ne zrovna levných, kalhotek. ,,Můžu hádat?"

,,No?" Teď jsem zvědavá co řekne.

,,Victoria's secret." Ušklíbl se.

,,Jak si...?" Nedokončila jsem to, protože mě přerušil.

,,Dobrá guma a dobrý materiál." Uchechtl se.

,,Kolik tvých studentek to mělo přede mnou?" Zeptala jsem se. Zvedl se z postele a šel do kuchyně. Přišla jsem za ním, naštvaně se díval z okna. ,,Cale?" Šeptla jsem.

,,Kdy pochopíš to, že tohle dělám poprvé? Že si první studentka, která je v mém domě a první co kdy ležela v mé posteli." Řekl dost naštvaně.

,,A to mám být na sebe hrdá? Že lezu do postele třídnímu učiteli?" Vyjekla jsem a rozmáchla rukama okolo sebe.

,,Já nevím. Chápeš?  Tohle dělám nerad stejně jako ty, ale prostě si nemůžu pomoct. Každičkou sekundou přemýšlím nad tím, jen co se na tebe podívám. Běháš mi pořád v hlavě a já s tím nemůžu nic udělat." Povzdechl si a přistoupil ke mě. Pohladil mě po tváři a usmál se.

,,Není to správné." Řekla jsem smutně a opřela se zády o kuchyňskou linku.

,,Ale já to neovládnu." Šeptl mi do rtů a lehce se o ně otřel.

,,Takže by si byl schopný mě přetáhnout ve třídě?" Šeptla jsem mezi polibky.

,,Klidně." Řekl. Ruky mu sjely na můj zadek, který lehce stiskl přičemž jsem mu vzdychla do úst, on toho využil s jemně vzal můj spodní ret mezi zuby. Vyzdvihl mě na linku a za stehna si mě přitáhl blíž k tělu. Teď jsme byli na stejné úrovni a já se mu dívala do těch dokonalých čokoládových očí, ve kterých byly jiskřičky. Pohladil mě po tváři a za krk si mě přitáhl blíž. Spojil naše rty. Byl to dlouhý polibek plný chtíče.

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat