44. Love..

2.2K 205 15
                                    

Už je to nějaký ten čas, bříško Grace je pořád větší a větší a análu se Calum nedočkal.

Nemohl s ní mít ani sex, protože by to bylo příliš riskantní. 

No řekněme, byl tolik nadržený, že zvýšil počet masturbace na čtyřikrát týdně.

Pokaždé si u toho představoval Grace a její nádherné tělo, jak se pod ním kroutí rozkoší. Přál si, aby tyhle muka skončily, no jenže to ještě minimálně půl roku musel vydržet. 

Jen co uslyšel hlavní dveře, věděl, že Grace je doma, tak k ní přiběhl a vzal jí tašky z rukou.

,,Říkal jsem ti, že mi máš zavolat až vše nakoupíš." řekl a mírně se mračil, položil tašky plné jídla na kuchyňskou linku. 

,,Calume, jsem těhotná a ne nemocná." řekla a zkřížila si ruce na hrudi. 

,,Ano, si těhotná a to je právě to, si těhotná. Máš v sobě život a sám doktor říkal, že nemáš tahat těžký věci a máš odpočívat, že se tam.." odmlčel se a ukázal na břicho ,,v tobě, může cokoliv stát." přišel k ní a klekl si. 

Následně ji vyhrnul tričko a políbil na mírně vypouklé bříško. Grace mu prohrábla vlasy a mírně se usmála. 

,,Ahoj lásko, tady je táta." mluvil k bříšku, třel se o něj se rty a měl zavřené oči. Grace si ho vyfotila, a dala tu fotku na instagram, stejně jako všechny roztomilé fotky, na kterých byla s Calumem. 

Buď to byli jejich nohy, na jejich posteli ve stejných teplácích. Nebo to byla fotka, kde Grace stála u zrcadla a Calum ji zezadu objímal. Fotky růží a psa, kterého nakonec pojmenovali Tommy.

Grace žila svůj růžový život, který by si přála každá holka v jejím věku. Její přítel, který byl zároveň i otec jejího dítěte. Měli dům, každý měl práci, no Grace si teď užívala mateřskou dovolenou a oba si užívali života. 

,,Teď si dáš čaj, zabalíš se do deky, budeš koukat na seriály a já okolo tebe budu skákat." uculil se a dal jí pusu na nos. 

,,Si hrozný." zakřenila se a odběhla do pokoje. Shodila ze sebe těhotenské kalhoty a natáhla si vytahané tepláky, vyměnila růžový svetr za Calumovo černé tričko a zase se vrátila.

Lehla si na sedačku a zabalila se do deky. Před ní už ležel čaj a v televizi hrál její oblíbený seriál. Calum si sedl k jejím nohám, které si položil na stehna a začal je masírovat. Grace měla úsměv na tváři a koukala na něj.

Calum jí začal koník obdarovávat malými polibky, které šimraly.

,,Lásko.." špitla, podepřela se lokty a koukla na něj. Calum jen zvedl pohled, a koukl na ni, přičemž ji dál obdarovával nohu polibky. 

,,Já už to nevydržím." zamumlal, zase zavřel oči a jel polibky výš po její holeni.Vypadal u toho dost nadrženě, dost na to aby to přesvědčilo i Grace.

Sedla si vedle něj a opřela se mu o rameno. Ruku mu opatrně položila na stehno a hladila jeho vnitřní stranu. Calum se opřel hlavou o sedačku a zavřel oči. 

Netrvalo dlouho a Grace se konečky prstů dotkla jeho boule, kterou měl na teplácích, přičemž Calum zasténal.

Zajela mu rukou do kalhot a boxerek a chytla jeho chloubu do ruky. Začala po něm lehce přejíždět a postupně zrychlovala. Calum drtil opěradlo v rukou a hlavu tlačil do sedačku. 

,,Do prdele!" hekl a natiskl víčka k sobě. Grace víc zrychlila do chvíle než se Calum udělal. Ale přiznejme si, zas tak dlouho to netrvalo. Calum byl tak nadržený a tak sexuálně dezorientovaný,  že stačilo pár pohybů a už to bylo. 

Grace mu vyndala ruku z kalhot a odešla rychlím krokem do koupelny, kde si umyla ruce, zatím co Calum vydechoval na sedačce.

,,Jsi v pohodě?" zeptala se ho Grace, která se opírala o rám dveří.

.,,Chci znovu." vydechl a normálně se posadil. Grace se zasmála. 

,,Možná zas někdy." uchechtla se a odešla do kuchyně, kde začala připravovat jídlo. 

,,Co kuchtíš lásko?" zeptal se a objal ji zezadu, přičemž začal hladit její mírně vypouklé bříško. Jako už hodně krát před tím, Grace milovala pocit, když se jí Calum tak jemně a roztomile dotýkal. 

Často sahal na její bříško, často si s ním povídal a často ho obdarovával drobnými polibky. 

Většinou, když Grace ležela na sedačce tak nad ni lehce nalehl, aby nerozmačkal toho drobečka uvnitř ní a začal ji pusinkovat. Nejdřív obličej a později se přesunul na krk, přeskočil hrudník, vyhrnul jí lehce tričko a začal si povídat s drobkem, zatím co Grace se na něj usmívala.

,,Um, přemýšlela jsem, že zkusím tacos s kuřecím, nějakým bylinkovým máslem a zeleninou." lehce si skousla ret a dál míchala kuřecí maso na pánvičce. 

,,To zní lákavě." usmál se a kousl ji do ucha. 

,,Já jdu zatím do sprchy, protože moje trenky nejsou zrovna sušší." zasmál se a odběhl do koupelny.

,,To jsem vědět nemusela!" zavolala na něj a dál pokračovala v přípravě jídla.

 Zatím co Grace připravovala jídlo, Calum si dával druhé kolo ve sprše. Po chvilce vylezl a osušil se, s ručníkem okolo pasu odkráčel do pokoje a oblékl se do pohodlného oblečení.

Když si zrovna natahoval tričko uslyšel z pokoje ránu a hned zbystřil. Zaběhl do kuchyně a uviděl Grace, která se opírala jednou rukou o linku a druhou se držela za bříško. 

,,Co se děje?" přiběhl k ní a pomohl jí se posadit.

,,Břicho, začalo.. bolet." vydechovala. Calum odběhl do kuchyně pro telefon a vytočil číslo nemocnice u toho koukal na Grace, zarazilo ho, když si všiml krve na jejich teplácích.

,,Grace... krvácíš." 


5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat