28. Calum Thomas Hood.

3.2K 290 13
                                    

Jack se uchechtl. ,,Když si při sexu zařvala jeho jméno, tak může i vypadnout z tohohle domu."

,,Je to můj dům!" zařvalo děvče trošku rozklepaně. ,,A ten kdo vypadne jsi ty!" zařvala znovu, tentokrát, už ale popadla veškerou odvahu a postavila se Jackovi, v tváří tvář. Stála jen metr od něj a byla připravená na to, že jí vrazí facku. Nestalo se tak, Jack se otočil na patě a odešel z domu. 

Grace vydechla všechen vzduch co měla v plicích a následně se otočila na sedícího Caluma, na sedačce. ,,Jen pojď ke mě, obejmi mě a nepouštěj mě." šeptla zdrceně. Calum vstal a udělal přesně to, co ona chtěla.

Jednu ruku lehce položil na její hlavu a hladil ji po vlasech a druhou obmotal okolo jejího pasu. Dívka jen upevnila stisk, po nějaké době se odtáhla a zahleděla se mu do očí. ,,Jsou pořád stejně zářivé, jako před tím." šeptla a nervózně přiložila její rty na ty jeho.  V tuhle domu byl on to jediné co potřebovala, chtěla zase cítit jeho něžné doteky, rty. Chtěla, aby se jeho tělo třelo o to její. 

Calum začal pohybovat s jeho rty a Grace spolupracovala. Po chvilce líbání ji opatrně chytil do náruče a porozhlédl se. ,,Kde máš ložnici?" zeptal se. Grace ukázala na jedny bílé dveře a Calum šel k nim. 

Položil ji na postel a kompletně svlékl. Koukal na její tělo, jakoby ho viděl po prvé. Skousl si lehce spodní ret. Nalehl nad ni a začal jí pomalu líbat krk. ,,Víš. Že. Bez. Tebe. Nedokážu. Žít?" šeptal mezi každým polibkem.

Grace mlčela, měla přivřená víčka a užívala si ten dokonale příjemný pocit. Její tělo se chvělo. Calum jí začal lehce kousat a sát kůži, přičemž tvořil malé fialové flíčky. Nejen na krku, ale i hrudníku a břichu.

Jeho rty se sunuly níž, klouzaly jí po kůži, přes hrudník, břicho až k podbřišku. Nemohla tenhle nával rozkoše vydržet. Chytla Caluma za tričko a hodila ho pod sebe. Vysvlékla mu tričko, které hned letělo na podlahu, následně kalhoty a boxerky.

Uchopila jeho tvrdý penis do ruky a nasedla na něj. ,,Ummm." vyšlo z Caluma a následně přivřel víčka.  Grace se začala pomalu pohybovat a Calum pod jejím tempem doslova šílel. Po chvilce ji chytil za boky a hodil pod sebe. ,,Teď budu já ten, kdo určuje tempo." zavrčel a přirazil. 

,,Ca-lume." vzdychla Grace. Calum dál přirážel. Rychleji, pak zas pomaleji a Grace pod ním kňučela. ,,Prosím." 

,,O co prosíš kotě?" zeptal se a trošku zrychlil. ,,O to, abych tě vyšukal?" přidrzle se usmál a přirážel.

,,Ano!" vyjekla Grace, které sýpalo z plic. Calum přidal na maximum, jednou rukou se podepřel o čelo postele a druhou vedle hlavy Grace. Netrvalo dlouho a udělal se. Vyčerpaně padl vedle Grace a přitulil se k ní. Ta je zakryla dekou a po chvilce nesmyslného žvatlání, i když bylo odpoledne oba usnuli. Kolem páté ráno se Calum vytratil z domu, ani nenapsal vzkaz, nic. Jen brunetku políbil na čelo a se slovy miluji tě, odešel. Nechal ji tam samotnou. 

Když se dívka ráno vzbudila, myslela si, že je ještě v domě. Nebyl, byl zase u něj doma. Zbaběle utekl a nechal jí tam samotnou, zmatenou. 

GRACE'S P.O.V.

Seděla jsem v mé oblíbené kavárně. Na mém těle byly kraťasy a bílé tílko s béžovým svetříkem. Naproti mě seděly Bonnie, Lauren a Fancy. Popíjela jsem svoje oblíbené kafe a koukala na ně, stejně tak jako ony koukaly na mě. 

,,Co tak zíráte?" zeptala jsem se jich. Nejen, že mě to začalo deprimovat a bylo to nepříjemné, ale běhal z toho až mráz po zádech. 

,,Nic, nic, jen jak to jde?" zeptala se mě nervózně Bonnie. 

,,Proč se ptáš?" zeptala jsem se a usrkla si z kafe. ,,Co tajíte?" s nazdviženým obočím jsem je sledovala. Rozhodně něco měly za lubem. 

,,Bože." vydechla Fancy. ,,Jdeme na rande, kluci mají za úkol tam dotáhnout Caluma a mi tebe." řekla rázně. 

,,Ha." ironicky jsem se zasmála. ,,Tak to nejdu." řekla jsem a vstala ze židle. Vzala jsem si kabelku, kelímek s kávou a hodila nějaké bankovky na stůl. 

,,Proboha Grace! Nebuď tak paličatá!" to bylo to poslední, co jsem za sebou slyšela. Rychle jsem nalezla do nejbližšího autobusu, co mi jel domů a sedla si úplně dozadu. Dala jsem si do uší sluchátka a snažila se ignorovat lidi okolo sebe.

Co když s nimi půjdu? Změní se něco? Dlouho jsem Caluma neviděla a nejspíš ani nechci. Od té doby co mi pomohl se zbavit Jacka a já se s ním ten den vyspala, se nic nestalo. Nenapsal, nezavolal, neposlal vzkaz po nikom. 

Pochybuji o tom, že se mu něco stalo, protože pokaždé co jsem s holkami, padne téma trojitý rande a Calum. 

Nevěděla jsem co si mám myslet, jen jsem vystoupila u domu. Na vchodových dveří byl nalepený vzkaz, kde bylo neúhledným písmem napsáno.

'Jdi po šipkách, jen ty tě dovedou do cíle. -Thomas'

Neměla jsem vůbec tušení, kdo by to mohl být, ale riskla jsem to. Na chodníku, byla modrou křídou namalovaná šipka a kousek od toho další. Stmívalo se a já se začínala bát, že to napsal nějaký uchyl, co mě chce přepadnout a znásilnit. 

Šla jsem, ještě několik metrů po asfaltové cestě a potom následoval horký písek. Teď to bylo jen na mě, jestli půjdu a budu ho mít v teniskách, nebo půjdu bosá a budu mít nejspíš spálené nohy. Nakonec jsem se zula a stoupla na písek. Pálil, ale ne moc, vydala jsem se po dalších šipkách, které vedly okolo pobřeží. Voda mi vždycky pěkně osvěžila nohy a já jen sledovala, jak se boří do mokrého písku a jak zapadá slunce. 

Po několika dalších metrech, šipky z klacíků, kamínků a nebo mušlí vedly na molo, kde na konci někdo stál. Když jsem došla blíž, zjistila jsem, že je to osoba v úzkých kalhotách, černé mikině a kyticí v ruce. 

Těch rudých růží bylo snad tucet. Otočil se, protože nejspíš slyšel, jak pode mnou vrzalo dřevo. Moje oči hned zbystřily, černé havraní vlasy, čokoládově hnědé oči a dokonale plné rty.  ,,Jak si..?" zasekla jsem se. ,,Vždyť tam bylo napsáno Thomas." 

,,Calum Thomas Hood."

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat