40. Do you want to suck my dick ?

2.2K 219 16
                                    

GRACE'S P.O.V.

,,Lásko vstávej, musíš do práce." pošeptala jsem mu do ucha. Dneska je den, kdy si mám volat pro výsledky a nejsem na to zrovna dvakrát připravená. 

,,Mmmm, ještě ne." zamumlal a otočil se na břicho, zabořil hlavu do polštáře a zavrčel. 

,,No tak." zaúpěla jsem a zatřepala s ním, ale nějak to nepomohlo. Rozhodla jsem se pro bizarnější způsob, jak ho vzbudit. Jelikož jsme díky mé nešikovnosti posunuli postel ke zdi, zapřela jsem se o ni a jednoduše ho skopla. 

Jen co vyjekl a něco zamumlal, tak se posadil a prohrábl si vlasy. ,,Tohle bylo dost hnusný." zamračil se na mě. 

,,A co jste čekal pane učiteli?" ležela jsem na břiše, podél postele a koukala na něj. 

,,Čekal jsem, že to uděláš nějak hezky, třeba že mi začneš pusinkovat obličej." řekl a vstal z huňatého koberce, který se nacházel v naší ložnici. Za ten týden, co jsme byli u doktorky se toho dost změnilo.

Calum si vzal na jeden den volno, aby se mnou předělal ložnici, samozřejmě, že nedokázal posunout skříň sám, tak jsme museli počkat až odpoledne dorazí Michael. Jenže, jen co přišel, nastala ta trapná chvilka, kdy jsme si všichni vzpomněli na to co se událo před pár měsíci. 

Ano myslím tím tu trojku. 

Jen co jsem otevřela Michaelovi dveře, a naše pohledy se střetly, oba jsme pochopili, že myslíme na to samé. 

No, ale to jsem dost odbočila. 

Šlo o změnu naší ložnice, kde se naše manželská postel, neboli letiště, nacházela v rohu, hned vedle byl noční stolek, kde si Calum často odkládal mobil  já kávu. Následně, byla stěna se zrcadlem  a rohová skříň, která na všechno naše oblečení byla malá.

Vedle skříně byly dveře do koupelny, které po levici měly komodu se zrcadlem, u které jsem často stála a malovala se. 

Hned na další stěně, spíše naproti naší posteli byly dveře do chodby a akvárium, nad kterým se nacházela televize. Nakonec obří okno u naší postele se závěsy.  

Byl to celkem holčičí pokoj, a Calumovi to nějak nevadilo, moc dobře věděl, že já jinou ložnici, než fialovou s tmavě hnědým nábytkem a bílým kobercem nechci.

,,No jo, no jo." protočila jsem očima a koukala na něj. Byl tak sexy, když tam jen tak stál s ranní erekcí, bez trička, jen ve spodním prádle a vlasy, které trčeli na všechny strany. 

,,Co tak koukáš? Chceš mi vykouřit?" nazdvihl pobaveně obočí a kousl se do rtu.

,,Chceš, abych se pozvracela?" koukla jsem na něj a normálně si lehla, zachumlala jsem se do deky a koukala na něj.   

,,Já zapomněl, těhotenské nevolnosti." pousmál se a odešel do koupelny. Naposledy si jen pamatuju, že se jeho rty otřely o moje čelo a já se odebrala do říše snů, aspoň dokud jsem se zase neprobrala, což bylo něco kolem desáté hodiny ráno. 

Probrala jsem skříň a rozhodla se darovat většinu oblečení co už nenosím na charitu, aspoň udělám dobrou věc a budu se cítit lépe, na oběd jsem udělala rychlovku a šla jsem se upravit. 

Natáhla jsem se na sebe leginy, protože rifle mě moc stahují, černé tričko a svetr. Namalovala jsem se a upravila si vlasy.

Do kabelky jsem opatrně vložila krabičku s těstovinovým salátem a vydala se na cestu do školy. Po cestě jsem přemýšlela nad budoucností, jaké to asi bude, až budu mít toho drobečka v rukou. 

Budeme s Calumem chodit na procházky s kočárkem, až prcek vyroste budeme chodit na hřiště a já se budu seznamovat s ostatními maminkami. 

Možná si to představuji až moc růžově.

,,Ahoj Gracei." uslyšela jsem za sebou hlas, ale když jsem se otočila nikdo tam nebyl, možná jsem až moc paranoidní. Pokroutila jsem hlavou a šla jsem dál.

,,Měla by si zastavit." uslyšela jsem za sebou znovu ten samý, známý hlas. Prudce jsem se otočila a vyvalila jsem oči, asi dva metry za mnou stál Jack. 

,,Co chceš?!" štěkla jsem, neměla jsem náladu se s ním bavit.

,,Už víš, čí to je?" zeptal se a udržoval si jeho typickou pózu. Lehce pokrčenou nohu a ruce v kapsách. 

,,Jak to víš?" zeptala jsem se a koukala na něj.

,,To je vedlejší, chci vědět čí to je a až to budeš vědět, tak mi to řekneš." zavrčel a otočil se na odchod.

Šla jsem dál cestou až ke škole, před kabinetem jsem nahodila lehký úsměv a zaklepala jsem. Jakmile se ozvalo tiché dále, tak jsem vešla. Calum seděl za jeho pracovním stolem, a jakmile mě uviděl, tak se uculil jako malé dítě, když vidí novou hračku.

,,Nesu ti oběd." usmála jsem se a vyndala z kabelky krabičku s jídlem. 

,,Děkuju," uculil se ,,ty blafy z jídelny se nedají jíst." pokroutil hlavou. Usmála jsem se, a když jsem koukla na hodiny vyvalila jsem oči. 

,,Musím zavolat pro výsledky." šeptla jsem a koukla Calumovi do očí. 

,,Udělej to hned teď." řekl, snažil se vyznít tak sebejistě, marně. 

Vytáhla jsem z kapsy telefon a šla k oknu. Vytočila jsem číslo na moji ošetřující doktorky a nervózně jsem ťukala do parapetu. 

,,Dobrý den." pozdravila jsem mile. ,,Volám si pro výsledky." šeptla jsem. 

,,Ano jistě." řekla doktorka a podle zvuku listovala ve složce. 

,,Takže paní Jefferson. Budoucí otec vašeho dítěte je, Jack Bassam Barakat." 



5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat