27. Mali?

3.1K 277 8
                                    

 ,,Chci, aby si křičela moje jméno!" zavrněl jí nadrženě do ucha a dál tvrdě přirážel.

,,Calum!"  zařvala a po chvilce jí došlo, co udělala. Bála se toho co přijde.

,,Slyšel jsem dobře?!" zařval Jack, až to s ní cuklo. Jack doslova zuřil. ,,A víš co teď princezno?" zeptal se, stále přilepený na jejích zádech, a tváří kousek od jejího ucha. Grace nahlas polkla a Jack se uchechtl. ,,Budeš prosit, protože to, co ti teď udělám se ti líbit nebude." 

Jack vzal Grace silně za paži a táhl jí do sklepa. ,,Víš, proč jsem ti říkal, ať do sklepa nechodíš?" řekl a otevřel, uprostřed byl jen starý kovový stůl. Postavil si k němu Grace a přitlačil jí na něj hrudníkem.

Jack ze stěny vzal jeden řemen a stoupl si dál od Grace. ,,A teď budeš odpovídat na moje otázky." zavrčel. 

,,Dobře." polkla Grace a připravovala se na nejhorší.

,,Dobře co?!" zavrčel Jack a švihl ji po zadku. Ne moc a ani ne málo. 

,,Do-Dobře pane." zamumlala Grace a cítila, jak se jí slzy hrnou do očí. Věděla, že tohle nebyla jeho poslední rána, a že přijdou další, silnější a pro ni bolestivější. 

,,Hodná holka." uchechtl se Jack a chytil řemen silněji do rukou. Žíly měl jasné vystouplé a všechny svaly v těle napnuté. ,,A teď mi řekni, jak přesně se jmenuji." přikázal jí a znovu ji praštil řemenem přes zadek. 

,,Jack." špitlo děvče.

,,CELÝ JMÉNO!" zařval Jack a praštil ji znovu, tentokrát vší silou. Její kůže už byla dávno narudlá a Jacka to celé dost vzrušovalo. Chtěl být zase v ní a užívat si to, ale musel to vydržet. Ovládat se. 

,,Jack Bassam Barakat." šeptla a čekala, co dál přijde. Slzy se jí kutálely po obličeji jedna za druhou a způsobovaly to, že měla řasenku po celých tvářích.

Jack ji znovu udeřil. ,,Kdo tě zničil? Kdo může za to, kde teď jsi?! Mmm?!" znovu křičel. 

,,Ca-Calum." šeptla a to už se jí z očí hrnuly hotové vodopády slz, při vyslovení jeho jména. 

,,Hodná." lehce se usmál a pohladil jí po zadku, do kterého následně znovu uhodil, tentokrát rukou. Řemen vrátil na místo a odpoutal Grace, která jen vydechovala a brečela.  On ji chytil za bradu a koukl jí do očí. ,,Příště, až něco takového uděláš, bude to stokrát horší kočičko." S těmito slovy odešel do baru. 

Grace počkala, až praští dveře a potom se zvedla a šla nahoru. Zamířila hned do koupelny, kde si dala ledovou sprchu. Ledabyle okolo sebe obmotala ručník a šla do ložnice pro její telefon.

Najela do kontaktů a vytočila telefonní číslo Mali. Mali byla něco jako její zpovědnice, nejlepší kamarádka, říkala jí všechno a věděla, že se to nedostane dál. ,,Mali?" řekla rozklepaným hlasem brunetka, když dívka na druhé straně přijala hovor. 

,,Tady Calum. Grace co se stalo? Ty brečíš? Kde jsi?" zahrnul ji otázkami, jen stála s telefonem u ucha uprostřed místnosti a koukala před sebe. Byla jako zamrzlá a nedokázala nic po tom, co slyšela jeho hlas. 

,,Grace já chápu, že si zaskočená, ale odpověz mi." řekl Calum zoufale. ,,Prosím." dodal. Grace stékaly slzy po tváři.

,,Já-já.. " řekla koktavě a přiložila telefon k uchu. 

,,Kde jsi Grace?" zeptal se Calum. ,,Chci tě vidět, dlouho jsem tě neviděl. Vyřizoval ti Jack vzkazy?" 

,,Calume proboha zpomal." řeklo děvče. Z toho jeho zběsilého pokřikování, ji už mírně bolela hlava. ,,Jaké vzkazy?" zeptala se. 

,,Vždycky, když jsem viděl Jacka, tak jsem mu řekl, ať ti řekne, že tě pozdravuji, a že mi chybíš, a že tě miluju." šeptl chlapec. 

,,Ten zkurvysyn." zamumlala si sama pro sebe. 

,,Cože co? Grace kde jsi?" Calum byl ze všeho celý zmatený, netušil proč brečela, netušil kde je. Bál se o ni a v tuhle chvíli, po dlouhé době, chtěl být zase s ní. Grace mu po chvilce váhání nadiktovala adresu a šla se obléct. Sama pochybovala o tom, že se má sejít s Calumem, ale muselo to tak být. Oni dva si byli předurčeni. Grace pořád cítila něco ke Calumovi a to samé on k ní. 

Grace na sebe natáhla kraťasy a tílko, co má na spaní a šla do kuchyně. Vzala si misku, do které nabrala salát, a opatrně se posadila na sedačku v obýváku. Koukala v klidu na její oblíbený seriál, než někdo zazvonil. Věděla, kdo to je, proto se jí sevřel žaludek a začala mírně poklepávat nohama. 

Odhodlaně se po chvilce zvedla a šla ke dveřím. Před dveřmi se zastavila a vydechla. Chytla kliku a otevřela. ,,A-Ahoj." polkla. Chlapec ji beze slova objal okolo ramen a mačkal ji k sobě.

,,Myslela jsem si, že už tě nikdy neuvidím." zamumlal jí do krku. ,,Chci ti všechno vysvětli a tolik ti toho říct." mírně se odtáhl a pohladil děvče po tváři.  Šli do obýváku a oba se zapovídali. Calum si všímal její nervozity a toho, jak se zatvářila, když se pohnula na sedačce. 

Chytil ji za ruku a přehodil si ji přes stehna. Mírně jí stáhl kraťasy a zděsil se. Nejen, že se mu vyskytl pohled na její černé krajkové tanga, ale i na modřiny, které byly zbarvené do červeno-modro-fialova. 

,,Od koho to je?" zeptal se jí, natáhl jí znovu kraťasy a posadil si jí opatrně na klín. 

,,Nemůžu ti to říct, a-a měl by si domů." šeptla mu a snažila se od něj odtáhnout, věděla, že jestli je Jack uvidí bude zle. Nejen, že by skončila s ještě víc zničeným pozadím, ale samotný Jack by ublížil Calumovi a to ona nechtěla. Nechtěla, aby mu někdo ubližoval, stačilo, že už mu ubližovala ona sama.

Zatím co Grace se honilo v hlavě toto, Calum měl jiné myšlenky, chtěl vědět s kým teď bydlí a kdo jí to udělal. Chtěl být princem, co ji ochrání před zlým drakem. A teď taky tu možnost měl.

,,Ty jedna couro!" zařval Jack, který náhle vešel do domu. Jako na zavolanou.  Grace sebou cukla a začala se klepat. Přitulila se víc ke Calumovi a jedním okem sledovala zuřivého Jacka. ,,Jak vidím to, že jsem tě potrestal ti nestačilo!" vyštěkl a Calum si Grace víc namáčkl k sobě. 

,,Takže to si byl ty!" zařval Calum.

Jack se uchechtl. ,,Když si při sexu zařvala jeho jméno, tak může i vypadnout z tohohle domu."

,,Je to můj dům!" 

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat