21. Of course

3.4K 310 6
                                    

,,Nový učitel na španělštinu, však víš, ten blonďák, co tu stál." usmála jsem se. ,,Niall Horan." dodala jsem.

,,Já věděl, že ho od někudy znám." řekl a sledoval moje oči. Jen jsem nazdvihla obočí a koukala na něj pohledem, který říkal, aby pokračoval. ,,Když jsem ještě chodil s Monikou." nedokončil to, protože jsem ho přerušila.

,,Ne, to je dobrý, už nemluv, o té mrše nechci nic slyšet." zvedla jsem se a po berlích se dobelhala až do kuchyně. ,,CALUME!!" zařvala jsem, až to s ním cuklo. ,,Pojď sem?! HNED!" řvala jsem dál. Protože to co jsem viděla, nebylo nejhezčí. 

,,Co to je?" zeptala jsem se ho a koukala na kuchyň plnou nepořádku, špinavého nádobí, bordelu na zemi, lince a na stropě. 

,,Ehm, nepořádek." poškrábal se na zátylku a neforemně se usmál. 

,,Co si tu sakra dělal?" zeptala jsem se naštvaně a přesunula směr pohledu ze stropu, na kterém bylo něco jako palačinky, na něj. 

,,Vařil." uchechtl se. Hodila jsem berle na špinavou zem a skočila na něj. Začala jsem mu pěstí jezdit po vlasech, držel mě pod zadkem, abych mu nespadal a nechal se mlátit. ,,Už dost!" vyjekl a já nepřestávala. ,,Suficiente Grace!" zařval na mě španělsky, až to se mnou trhlo, seskočila jsem z něj, vzala si berle a snažila se odskákat pryč. ,,Grace no tak, nechtěl jsem tě vyděsit, omlouvám se." řekl sklesle. ,,Já, jen jsem ti chtěl udělat radost a uvařit oběd. Nechtěl jsem, aby si se zlobila, a už vůbec jsem tě nechtě vyděsit." držel mě za ruku a koukal mi do očí. 

,,Calume." vydechla jsem. ,,Ukliď tady. Já si dám sprchu a pak uvařím, protože to, jak ti kručí v břiše nejde přeslechnout." uchechtla jsem se a vydala se nahoru. Dobelhala jsem se do koupelny a shodila ze sebe všechno oblečení. Vlezla jsem do sprchy a začala přemýšlet.

Za měsíc začínají maturitní zkoušky, což znamená, že bych se měla učit. Všechno v sešitech mám podtrhané, učivo dohnané, všechno je zatím v pohodě, až na Caluma. Měl by si najít práci a vydělávat, nemůžu ho život já, nebo moje máma, Kurt, Kendall, nebo kdokoliv jiný. 

,,Neutopila si se?" vyrušil mě z myšlenek, něčí chraplavý hlas. Na těle mi naskočila husí kůže a celá jsem se zatřásla, když mě začal hladit v oblasti podbřišku a lehce si otírat rty o můj krk. 

,,Sakra, že já si nezamkla." zamumlala jsem si pod nos. ,,Už si uklidil?" zeptala jsem se a přivřel víčka, protože to co mi zatím dělal bylo víc než příjemné.

,,Samozřejmě." zamumlal mi do krku a jeho ruka sjela k mému klínu, ale já ji chytla a dala výš.

,,Nemám náladu." řekla jsem a Calum se odtáhl. Otočila jsem se na něj a viděla, jak se mračí. Beze slova vylezl ze sprchy, usušil se, a s ručníkem lehce omotaným okolo pasu, odešel. Jen jsem protočila očima a taky vylezla. S ručníkem na hlavě, vytahaných teplácích a starém Kurtově tričku, jsem vešla do pokoje. Zjistila jsem, že Calum tu nebyl, tak jsem se šla rozhlédnout po domě. S ortézou jsem dokulhala až na chodbu, kde panovala tma, akorát z tátovi pracovny šlo malé světlo. 

,,Cale."  šeptla jsem a nakoukla dovnitř přes pootevřené dveře. Seděl u počítače a něco do něj ťukal.

,,Mmm.." zamumlal a dál mlátil do klávesnice. 

,,Co máš za problém?" zeptala jsem se a opřela se o futra, touhle otázkou jsem získala jeho plnou pozornost. 

,,Můj problém je sex, už mě vážně nebaví si to dělat sám, když si ve škole." opřel se na židli a překřížil ruce na hrudi. 

,,Prosím?" nazdvihla jsem obočí až někam ke kořínkům vlasů. ,,To si nemyslel vážně, že ne?" zeptala jsem se a nemohla uvěřit tomu, co právě vyšlo z jeho úst.

,,Ano Grace myslel, od té doby, co jsme měli trojku s Michaelem jsme spolu nespali." řekl a já na něj nevěřícně hleděla. 

,,Ne, ty myslíš od té doby, co si se vyspal s Monicou." řekla jsem vážně a mírně naštvaně. ,,Calume, začínáš se chovat jako idiot a totální nadržené prase!" vyjekla jsem a rozhodila rukama. ,,Jestli po mě chceš jen sex tak prosím, můžeš se sbalit a odejít." odstoupila jsem kousek ode dveří a ukázala rukou, že může vypadnout.

,,Fajn, jsem nadrženec a divíš se?" vyjekl a postavil se. ,,Každý den tě vidím buď v ručníku, nebo ve spodním prádle, někdy i nahou. A ty se vážně divíš?!" začal na mě řvát. 

,,Za a) přestaň na mě řvát. Za b) nejsem připravená, ještě jsem se nevzpamatovala z toho, co si udělal." zamumlala jsem a Calum se ke mě pomalu přibližoval. 

Přivřela jsem víčka a přikrčila se, čekala jsem, že mi vrazí. Byla jsem si více než jistá, že to udělá, protože se napřahoval. Najednou mě začal nenasytně líbat.

Jeho ruce spočívaly na mích lících, za které mě mírně přitahoval k němu, čímž se náš polibek prohluboval. Svýma rukama jsem mu zajela pod tričko a chytla ho za boky, po kterých jsem přejížděla palci. ,,Omlouvám se." zamumlal mi do rtů a lehce mi palcem přejížděl po lících. 

,,Jen mě líbej." šeptla jsem mu nazpět a dívala se mu do očí. Calum se uchechtl a znovu se vrhl na moje rty, se kterými vášnivě pohyboval. Přesunul jeho ruce z mých tváří na boky a sjel až na zadek. Lehce ho stiskl, přičemž jsem mu vzdychla do pusy. 

Zatím, co si jeho jazyk pohrával s tím mým, vyzdvihl mě nahoru a já obmotala nohy okolo jeho boků. Posadil mě na stůl, přičemž spadlo několik papírů a držátek na propisky. ,,Ups." uchechtl se a přehodil mi tričko přes hlavu. Chytil mě za lem tepláků a stáhl mi je i s kalhotkami. 

Roztáhl mi nohy a klekl si. Nejdřív mi líbal vnitřní stranu stehen, než se dostal k mému klínu. Chytil mě pod koleny a položil si moje nohy na jeho ramena. Párkrát do mě vnikl jazykem a já slastně vzdychla. 

Nemilosrdně jsem ho tahala za vlasy a dost nahlas vzdychala. ,,Beruško, to bolí." sykl, chytil mě za ruce a já povolila. Chytla jsem se radši okraje stolu a drtila jsem ho ve svých rukách. Calum si dál pohrával, jeho jazykem, v mém místečku a já se nemohla přestat kroutit rozkoší. 

Pokračovalo by to, kdyby dole nebouchly dveře a já věděla, že je zle. ,,Grace!" zavolal někdo ze zdola a já věděla, že je to Kurt, podle hlasu. Ale nebyl sám.

,,Ano?" odtáhla jsem od sebe Caluma a oblékla se, společně s ním, jsme sešli dolů a koukli na Kurta s Niallem. 

,,A to jee..?" zeptal se blonďák a ukázal na Caluma. 

,,Nialle, tohle je přítel mojí sestry Culim." řekl otráveně Kurt.

,,Calum." opravila jsem ho podrážděně. 

,,Já věděl, že tě znám. Chyběl jsem ti?"

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat