34. Fuck you.

2.9K 233 4
                                    

,,Takže ty nevíš, že si přišel domů ošukal si mě v koupelně a pak si mi ještě naplácal páskem, a pak si odešel nasraně spát na gauč. Ale ty nevíš, ty si totiž přišel tak ztřískaný domů, že si ani nepamatuješ, jak moc si mi ublížil!" zařvala jsem spíš hystericky a koukala na jeho obličej plný zklamání, bolesti a omluv.

,,Dělal si tohle i Monice?" zeptala jsem se a koukala mu přímo do očí, které se zbarvovaly do černa.

,,Jí jsem dělal i horší věci, kromě tvrdšího sexu a naplácání páskem." koukal na mě. Mezi námi byl zhruba dvoumetrový prostor, ale i tak jsem slyšela, jak skřípe zuby.

,,Takže se mám připravovat na to, že mě to začneš dělat taky, jo jistě chápu." dala jsem ruce do obraného gesta.

,,Myslíš si, že bych ti dal facku? Nebo pěstí, nebo bych do tebe kopal? Vážně si myslíš tohle Grace?" řekl mi, když jsem byla na odchodu do ložnice, cítila jsem na sobě jeho pohled. Pootočila jsem hlavu na stranu, abych na něj periferním viděním viděla, a zastavila jsem se.

,,Tak mi řekni, co si mám po včerejšku myslet,"odmlčela jsem se, ,,daddy." Než jsem se nadála, byla jsem břichem přimáčklá ke zdi, s jeho tělem natlačeném na tom mém. Zrychle jsem dýchala a ze strachu jsem přitlačila víčka k sobě.

,,Tak takhle, si mě nazvala naposledy." zavrčel mi do ucha, stejně tak jak to udělal včera. Rozklepala jsem se a hned jak mě pustil jsem se sesypala k zemi.

Zadělala jsem si pusu rukou, abych předešla vzlykům, které se draly z mého hrdla, a smotala jsem se do klubíčka, stejně jako předešlou noc. Posadil mě a držel mě za ramena.

,,Jestli si myslíš, že bych ti vrazil, tak to tu nemusím být, když se mě bojíš. Vztah má být o důvěře Grace. Já tě miluju a nikdy, nikdy bych tě nezmlátil. Dobře, naplácání je určitý druh trestu a to já nedělám vždycky. Omlouvám se, já nechtěl jsem to udělat. Ani si nepamatuji, že jsem to udělal, byl jsem tak na sračky, že jsem nepřemýšlel. Promiň. " šeptal, klečel u mě a koukal mi do očí.

,,S-Slib mi, ž-že už to ne-neuděláš." vzlykala jsem a koukala na něj se slzami v očích.

,,Nechci, aby ses mě bála. Nebo, aby jsme se hádali. Nebo, aby jsme se rozešli, teď když jsem tě požádal o ruku a rozhodl se mít s tebou dítě." lehce zvedl koutky a pohladil mě po tváři.

,,Udělal jsem ti snídani." usmál se a vytáhl mě na nohy.

,,Vejce se slaninou, topinkou, a s tvým oblíbeným, jablečným džusem." vedl mě ke stolu, kde to všechno bylo pěkně naskládané, dokonce i uprostřed stolu stála váza s růží.

,,Byl jsi v obchodě?" zeptala jsem se a cítila jeho ruce na svém pase. Hladil mě po břiše.

,,Jo, a uklidil jsem." řekl hrdě. Otočil si mě k němu čelem a spravil mi pramínek vlasů za ucho.

,,Vážně tě moc miluju Grace, a moc mě mrzí všechno, co jsem udělal." šeptal a koukal mi do očí. Vyhoupla jsem se na špičky a otřela se mu o rty.

,,Už mlč a pojď jíst." lehce jsem se usmála. Posadili jsme se a pustili se do jídla.

,,Dnešek strávíme spolu, a je jen na tobě, co budeme dělat." oznámil mi s plnou pusou slaniny.

,,Jsem líná cokoliv dělat. Co takhle jít se projít po parku, koupit něco pro sebe, protože mám chuť utrácet a pak večer, můžeme koukat v obýváku na televizi a mazlit se." řekla jsem mu a mezitím si pohrávala s jeho rukou.

,,Jak si moje princezna přeje. A pak můžeme dělat určité věci pro dospělé." dodal.

,,Ne, užil sis včera." zamračila jsem se a dala si další sousto do pusy.

5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat