35. Beliebers

8.5K 485 17
                                    

Christi: "Už jsem hotová" řekla jsem a přešla do pokoje kde si Justin akorát oblékal své černé triko."Mohl si jít klidně bez trika,nebo i bez kalhot. Mě by to nevadilo" řekla jsem a usmála se. Justin se na mě podíval a také se usmál. "Že by Christi začala být perverní?" zeptal se mě Justin a přešel ke mě. "Možná" řekla jsem nevině. "Hm" vydralo se z jeho úst a pořád stál před de mnou. "Proč se tak na mě díváš?" zeptala jsem se ho. "Přemýšlím" řekl a za boky si mě přitáhl k sobě. "A o čem?" zeptal se ho. Justin se přiblížil k mým rtům a usmál se. "Jestli mám z tebe strhnout ty šaty hned teď nebo až potom" řekl a popravdě jsem začínala být celkem dost nervozní. Ale pokud chce hrát tuhle hru tak okay, hraju sním. Možná by neuškodilo Justina drobet vyprovokovat, stejně zachvilku přijde Becca.

"Možná by bylo lepší kdyby jsi to udělal teď hned" šeptla jsem mu na rtech a jemně jsem ho políbila. Následně jsem se od něj odtáhla. Svoje rty jsem přesunula na jeho krk a začala mu ho různě sát. Justin mezitím mačkal můj zadek ve svých rukouch. "Christi" řekl Justin ztězka a já se od něj odtáhla. "No?" zeptala jsem se ho nevině. "Neprovokuj" řekl a já se usmála. "Fajn,tak žádnej sex" řekla jsem a přešla na chodbu. Baví mě Justina provokovat, on by mě vždy nejraději přetáhnul,ale snaží se udržet. Zajímalo by mě jak dlouho mu vydrží ta jeho odolnost.

Justin přešel na chodbu a obul se, já jsem udělala to samé. "Mě je to jedno, můžeme si to rozdat klidně hned teď" řekl Justin a já nadzvedla obočí. "Vážně?" zeptala jsem se ho zlomyslně. "Ráda provokuješ,že?" zeptal se mě a já přikývla. "Tak si mě vem" řekla jsem provokativně a pořád jsem čekala jak dlouho to vydrží. Já být Justinem tak já bych na mě nervy neměla."Neudělám to" řekl Justin celkem klidně a opřel se o zeď. "Okay" řekla jsem jednoduše a zasmála se.

V tom jsem uslyšela jak někdo zaklepal. To bude Becca. Hned jsem otevřela dveře a před demnou stála hádejte kdo? "Ahoj" pozdravila jsem jí. "Tak můžeme jít?" zeptala se mě Becca a Justin si stoupl vedle mě.

"Jasně" řekla jsem a vyšla z apartmánu, Justin vyšel hned zamnou. Vešli jsme do výtahu a já si povzdychla. "Hezký šaty" řekla Becca a já se usmála. "Děkuju" řekla jsem. "Hezký boty" dodala jsem a Becca se zasmála. "Dík" odpověděla mi a obě jsme se zasmáli. Podívala jsem se na Justina a ten si nás skoro nevšímal.

Vytáh zastavil a my z něho vystoupili,už z dálky jsem viděla spoustu fotografů,kteří stáli venku. "Pane Bieber" řekl nějaký chlap,kterého jsem neznala. Nejspíše ochranka. Otevřel nám dveře a nás hned oslepilo spoustu blesků z foťáku.Justin mě chytl za ruku a stáli jsme na místě.Všimla jsem si,že tu bylo strašně moc křičejících Beliebers a paparazi těch tu bylo jen pár.

"Justine!"  křičelo spoustu holek. Justin si je povzdychl a pustil mou ruku,hned šel za svými Beliebers. Fotil se s nimi a podepisoval se jim, za to já s Beccou jsme jen stály na místě a pozorovaly ho. "Wow" řekla Becca vedle mě. "Tohle je hustý" dodala a já přikývla. Už mě tu nebavilo stát jen tak na místě a sledovat Justina,proto jsem přešla k jednomu chlapovy,který byl z ochranky. 

"Mohla bych už jít do auta?" zeptala jsem se ho. "Uh...určitě slečno" řekl a hned mě,Beccu vedl k autu. Justin ten tam byl pořád se svými Beliebers. 

Posadili jsme se do limuzíny a já si oddychla. "Tohle je blázinec" podotkla Becca. "Jo no..." odpověděla jsem jí a dívala se ven na spoustu ječících holek.  Ano je to sice od tich holek hezké,že Justina podorují,ale on nemá skoro žádné soukromý. Né že bych si stěžovala, já s ním chodím teprve pár dnů. Moment,ale jak je to tedy mezi námi? Chodím s ním jen kvůli mediím nebo i normálně? Mám takové obavy,že spolu chodíme jen před médiemi,ale aby nám to klapalo tak se chováme jako pár po celý čas. A až budeme spolu "chodit" půl rok tak bum. Rozejdeme se a už mezi námi nebude nic. Dokázala bych s Justinem kamarádit i po tom co jsme spolu "chodili"? No já si myslím,že bych to nezvládla celkově. Justin mě možná má rád,ale víc než Selena pro něj nebudu.  Přiznejme si,jsem jen patnácti letá holka a o proti Seleně jsem nula. A hlavně vím na sto procent,že Selenu Justin pořád miluje. Ona mu sice ublížila,ale on jí určitě pořád miluje. Co když semnou Justin jen chodí,aby se Selena k němu vratila? Existuje mnoho teorií v mé hlavě,ale jaká je pravdivá to se dozvím až časem.

Justin vešel do limuzíny a sedl si vedle mě. Povzdychl si a já se na něj podívala. On se na mě taky podíval a já od něj odvrátila zrak, né že bych na něj byla nějak naštvaná...jen prostě pořád uvažuji o tom jak to mezi námi je. "Jsi v pohodě?" zeptal se mě Justin.

Jen jsem matně přikývla a ani jednou jsem se na něj nepodívala,jen jsem se dívala z okna. Bože nad čím pořád přemýšlím? Teď je přítomnost,nebudu rozmýšlet o budoucnosti ani o ostatních blbostech. Teď semnou prostě Justin "chodi" a já si to užiju. To co bude potom,mě teď nemusí zajímat.

"Christi" řekl Justin a já se na něj podívala. "Co se děje? Vadí ti,že se bavím až moc s Beliebers? Pokud jo,tak já to omezím..." řekl Justin a já nadzvedla obočí. "Ne Justine, to po tobě chtít nemůžu.. Jen jsem přemýšlela"  řekla jsem a mile se usmála. "A o čem?" zeptal se mě. "O všem" odpověděla jsem jednoduše,nebudu to přeci s Justinem rozebírat.

"Christi s tebou si povídat delší dobu musí být zábavné" řekla Becca ironicky. "Nech si tu ironii" odsekla jsem. "Klid,nemyslela jsem to špatně" odpověděla mi Becca a já si povzdychla. Už nemám ani náladu jet do nějakého klubu..

"Jsme tu"  řekl Becca a doširoka se usmála. "Super" řekla jsem a falešně se usmála. Vystoupila jsem z limuzíny a hned mě oslepilo spoustu blesků z foťáků. Už zase. Justin mě chytl kolem pasu a snažil se procpat i s ochrankou mezi ječícími holkami a novinářů. 

"Justine! Miluju tě" zakřičela jedna holka těsně vedle mě. Teď jsem určitě asi ohluchla. Všichni se na nás tlačili a popravdě mi to nebylo příjemné. Ani ochranka ty ječící holky nedokázala držet dál, to už i ty paparazi byli od nás dál.

"Justine. Vyfotíš se semnou prosím!" křičelo spoustu holek najednou. Justin jen zmateně vždy k nějaké holce přišel a ona se sním vyfotila. "Pojď" řekla Becca. Chytla mě za loket a tahala mě dovnitř. Justina jsme tam bohuželi nechali.

Vešli jsme dovnitř a já potřásla hlavou. "Tohle je už sakra moc" řekla jsem naštvaně. "To se neumí chovat normálně? Musí se chovat jako zvířata?" řekla jsem a rozhodila rukama. "Christi..." řekla Becca a já se na ní podívala. Becca ukázala na hlouček novinářu,dokonce tu byli i z televize. A sakra, tohle je velmi špatné. "Christino Dell, prosím Vás jak je to mezi Justinem a Vámi?" zeptala se mě jedna ženská. "Chodíme spolu" řekla jsem a usmála se. "Vy asi nemáte moc ráda Justinovo fanoušky,že?" zeptal se mě teď místo ní nějaká chlap.

"Nic proti nim nemám,jen to někdy přehánějí" odpověděla jsem a v tom jsem uslyšeli jak klapli dveře. Vešel Justin i se svou ochrankou. "Váše přítelkyně nemá ráda vaše fanoušky, jaký na to mate názor?"  zeptal se ho ten chlap a já se zamračila.  

"Nic takového jsem neřekla" protestovala jsem. "Pojďme" řekl Justin a společně jsme prošli ještě jednima dveřema,kde bylo spoustu lidí,hlavně tam byli holky z modelingu,které semnou budou soutěžit. "Konečně dorazili! Party může začít!" zapištěla Paige a všichni nás pozdravili. Bože, mě snad praskne hlava, proč dneska musí všichni pištět? "Pojďte si zatancovat" řekla Paige. Justina i mě chytla za ruku a vedla nás doprostřed hloučku tancujicích lidí. Tohle nedopadne dobře.

ShhhWhere stories live. Discover now