8. Dobré ráno

14.1K 619 20
                                    

Přátelství, láska, všechno mizí, zbude nám jen bolest, trpký lék, po létech jsme si cizí a zbylo jen pár vzpomínek.

Christina: "Nemám čas" uslyšela jsem něčí hlas a otevřela jsem oči. "To ti může být snad jedno kde jsem" řekl někdo podrážděným hlasem. Promnula jsem si oči a všimla si,že je to Justin. Nejspíše telefonoval "Oh bože tak jim řekni,že přijdu zítra" řekl Justin a snažil se nekřičet. Posadila jsem se a pozorovala ho. Měl na sobě jenom boxerky. Musela jsem se zakousnout do rtu,protože má uplně dokonale vypracované tělo.

"Prostě to odlož" řekl Justin a díval se z okna. Asi si ještě nevšiml,že jsem vzhůru. "Nezajímá mě to. Nemám čas." zvýšil Justin hlas a pak se otočil tak že mě viděl. "Už musím končit Scootre, zítra to vyřeším" řekl Justin a típl hovor.

"Promin nechtěl jsem tě vzbudit" řekl Justin a přešel k mé posteli na kterou si sedl. Asi mu nevadilo,že ho vidím jen v boxerkách. "V pohodě" řekla jsem a odvrátila od něj zrak. Pořád jsem mu totiž zírala na jeho tělo. "Je ti už lépe?" zeptal se mě Justin a já přikývla. Ale pořád jsem byla otočená na druhou stranu. "Proč pořád koukáš na druhou stranu?" zeptal se mě Justin a jsem cítila jak se mi začínají červenat tváře. "No víš.... mohl by ses obléct?" zeptala jsem se ho a zabořila jsem halvu do polštáře. Uslyšela jsem jen jeho smích.

Chvilku bylo ticho,ale pak Justin promluvil. "Dobrý, už se mužeš otočit" řekl a pořád se tak drobet smál. Já jsem se posadila a podívala se na něj. Ano už byl oblečený. Popravdě líbilo se mi více když byl vyslečenej,ale to nemusí vědět. "Nesměj se mi" řekla jsem podrážděně a zamračila se. Justin jen nadzvedl obočí ale mlčel. Chtěla jsem přejít do koupelny ale uvědomila jsem si že mám na sobě jen šortky a drobet průsvitné tílko. Ano sice mě včera v tom viděl,ale ne uplně.

Pomalu jsem se zvedla z postele a peřinu jsem si omotala kolem svého těla. Popravdě se stydím za své tělo. Ve škole mi říkají že jsem tlustá, takže mají asi pravdu. "Co má zase znamenat tohle?" zeptal se mě Justin a zase se smál. "Nechci aby si viděl moje špeky" řekla jsem a pokračovala do koupelny.

V tom mě ale chytl Justin za loket. Otočila jsem se a nadzvedla obočí. "Nejsi špekatá,špekatý lidi vypadají jinak. Máš hezkou postavu,jsi tak akorát" řekl Justin a věnoval mi jeden svůj okouzlující usměv. "Říká kluk kterej chodí s modelkou" řekla jsem a ironicky se zasmála. Modelky jsou hubené a já proti Caře jsem utlustá a to ohodně. "Přestan stím" řekl Justin a pustil mě. Já jen protočila očima a vešla jsem do koupelny. Zamkla jsem se a opřela se o dveře.

Bože co to dělám? Nebo-li co tu dělá pořád Bieber? On to asi včera myslel vážně. Vzpomněla jsem si na včerejšek a zamračila se. Sundala jsem ze sebe pyžamo a vlezla do sprchového koutu. Pustila jsem si vodu a začala se mýt. Vzpomínala jsem na to co se stalo včera. Hlavně na to co mi máma řekla. Nikdy bych neřekla že bych byla radši kdyby byla mrtvá,to ona mě k tomu přinutila.

Svojí mámu mám ráda, ale to co mi udělala a řekla to jí tak rychle neodpustim. Než ji odpustim tak to bude trvat hodně,hodně dlouho. Potřasla jsem hlavou a vzpomínala jsem ještě na včerejšek. Vzpomněla jsem si na ten polibek. Justin mě políbil. Sice pak řekl že to neměl udělat,ale stejně mě políbil. Jeho rty byli tak teplé,hebké a měkke. Sice to byl jenom jeden polibek ale byl dokonalý. Chodila jsem už s pár kluky ale ani jeden mě nepolíbil s tak velkou něhou. Svým prstem jsem si přejela po svém rtu a usmála se.

Panebože ned čím přemýšlím? Vykřikla jsem a vypla vodu.  Co se to semnou děje? Nikdy jsem takhle nad ničím podrobně nepřemýšlela. Och bože musím dostat Justina z mé hlavy. A to hned! I když si myslím že mi v hlavě zůstane docela dlouho. Něco k němu cítím. Myslela jsem si že si to jenom myslím,že mě jenom přitahuje protože je to můj typ. Ale ne já k němu cítím něco mnohem více. Nevím jistě jestli je to laska ale musí to hned přesta!

ShhhWhere stories live. Discover now