58. Vášeň

2.9K 176 4
                                    

Poté co jsme vešli do chatky jsem přešla do kuchyně. Prsty jsem přejela po kuchyňské lince a pak se zastavila. Pomalu jsem zvedla zrak a podívala se na Justina, který přešel ke mě. "Co se děje?" zeptala jsem se ho a rty stočila do tenké linky. Nevěděla jsem co očekávat, ale tušila jsem, že to nebude něco dobrého.

"Volal mi Scooter..." odmlčel se a já se mu podívala do očí. "Co říkal?" zeptala jsem se ho se zájmem. Justin mlčel a to ticho mě děsilo. Neodpověděl, jen nad tím pokroutil hlavou, jako by se chtěl něčeho špatného zbavit. Proto jsem ho chytla za lem trika a trošku si ho k sobě přitáhla. "Nemusíme to řešit teď pokud nechceš." jemně jsem se usmála a dala mu jemnou pusu na lícní kost a poté na rty. Justin neodpovídal, stál jako přimrazený a když jsem znova přitiskla rty k těm jeho a pohnula s nimi, tak začal spolupracovat v souladu s těmi mými.

Chytl mě v podpaží a vysadil na kuchyňskou linku, roztáhl mi nohy a stoupl si mezi ně při tom se naše rty ani na chvilku neodtrhly. Namáčkl si mě na své tělo a svými rty sjel na můj krk, kde mi zanechal pár vlhkých polibků. "Justine." šeptla jsem, když mi popotáhl zuby kůži na krku. Justin se ode mě odtáhl a podíval se mi opatrně do očí.

"Líbej mě." řekla jsem a přitáhla se pro polibek, který mi Justin hned opětoval. Začal mě líbat dravěji a rukou přejel až na mé prso, které v ruce stlačil. Vydechla jsem mu na rtech a chytla jeho lem trika, přetáhla jsem mu ho přes hlavu a hodila na zem.

Dolů hned letělo i to mé s podprsenkou. "Chci tě, strašně moc." šeptl mi na rtech a rukou mi přejel mezi nohami, předtím než mi rozepnul knoflík od kalhot. "Potřebuji tě" zamumlal těsně u mého ucha a svou rukou zajel pod mé kalhoty i kalhotky. Chvilku mě dráždil a já ho kouska do rtu za který jsem ho popotáhla zuby. "Tak si mě vem." šeptla jsem a on v okamžiku do mě vešel jedním prstem, poté přidal druhý a nakonec i třetí. Z těžka jsem vydechl a namáčkla se na jeho tělo.

Justin mě mezitím vášnivě líbal a prsty se začal pohybovat dovnitř a ven. Neubránila jsem se pár vzdechům a proto jsem se odtrhla od jeho rtů a hlavu zabořila do jeho krku. Pohyboval se pořád ve stejném tempu a upřímně bylo mučící. Kousla jsem ho tedy do krku a jeho ruku vytáhla z pod mých kalhotek. Trošku jsem ho od sebe odstrčila a seskočila z kuchyňské linky.

Rozepnula jsem mu knoflík od kalhot a oni mu hned spadli na zem. Vystoupil z nich a já ho políbila na rty, lícní kosti, krku a hrudi. Rukou jsem mu přejela po jeho bouli v trenkách a pak ho chytla za ruku. Společně jsem se vydali po schodech nahoru a uprostřed schodiště jsme se zastavili. Justin si mě namáčkl na sebe a dravě mě políbil. Rukami přejel na můj zadek, který v nich párkrát stlačil a tím jsem se mu otřela o rozkrok.

Ztěžka vydechl a vyzvedl mě nahoru, okamžitě jsem si obmotala nohy okolo jeho pasu a přitiskla se na jeho rty. Cítila jsem, jak jsme se pohybovali a při tom jsem mu sjela rty na jeho krk a začala mu po něm přejíždět jazykem. Poté jsem ho jemně kousla do krku. Justin zastonal a na to si mě opřel o stěnu. "Proč mi tohle děláš?"  zeptal se mě a začal ze mě pomalu stahovat kalhotky, nakonec mě postavil zpátky na nohy a mé kalhotky spadli na zem.

Rukou jsem vjela do Justinovo trenek a párkrát ho po jeho přirození pohladila. Justin nepříjemné zavrčel a mé ruce vyndal z jeho trenek. Sundal si své trenky a svým penisem přejel provokativně po mém přirození. "Justine..." Vydechla jsem mu těsně na rtech. Jako by mě ignoroval a vysadil si mě na sebe, tak že jsem musela okolo jeho zadku obmotat nohy. Pomalu do mě vešel a z oboum nám z úst vyšel hlasitý vzdych.

Začal se ve mě nečekaně rychle pohybovat a při tom chytl mé ruce, které mi dal nad hlavu. Do toho jemně líbal a okusoval můj krk. Bylo to něco úžasného. Mé vzdychy se draly z úst a Justin po silném přírazu ze mě vyšel. Postavila jsem se na zem a Justin mě k sobě otočil zády.

ShhhTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon