57. Odplata

3.5K 238 28
                                    

Ráno mě probudil něžný dotyk na mé paži. Pomalu jsem otevřela oči a všimla si Justina,který mě pozoroval. "Dobré ráno." zachraptěla jsem a promnula si své oči. Justin jako by mě ignoroval a pořád mě s vážným obličejem pozoroval. "Je ti líp?" zeptal se mě. Já se opatrně posadila a prohrábla si své vlasy. "Už jo, když tu jsi." řekla jsem a Justin se také posadil.

"Viděl jsem tu fotku." řekl a já cítila jak mi přejel mráz po zádech. "Dneska si to snimi před školou vyřídím." dodal a já zaporně kývla hlavou. "Nemyslím si, že je to dobrý nápad." šeptla jsem,tak trochu nejistě. "Nenechám je,aby ti ubližovali Chris." řekl naprosto vážně a já si jen povzdychla.

"Už se tě ani nedotknou o to se postarám." řekl a já si opřela hlavu o jeho rameno. "Hm" vyšlo z mých úst a odtáhla se od něj. Rukou jsem mu přejela mezi vlasy a přitiskla se na jeho rty. Justin to nejspíš nečekal,ale polibek mi opětoval. Odtáhl se ode mě já si pomalu lehla na záda. Justin se ke mě sklonil a zajel mi rukou pod mikinu,ruku měl ledovou a já se po jeho doteku zachvěla. "Měli bychom jít." šeptl a já od něj odvrátila zrak. "Můžeš tu ale zůstat. " zachraptěl a já záporně kývla hlavou. Nechci aby se mu něco stalo.

"Tak pojď" řekl, vytáhl ruku z pod mé mikiny a postavil se z postele. Já jsem si nepříjemně povzdychla,ale nezvedla se. Jen jsem sledovala Justina, jak se obléká. Když měl oblečené kalhoty, tak se na mě podíval. "Copa?" zeptal se mě a já se pomalu posadila a pokrčila rameny. Nijak se mi nic nechtělo, nejraději bych byla doma a ležela celý den v posteli. Justin se posadil a přišoupl se trošku ke mě.

Uchopil mou tvář a já se mu stále nedívala do očí. Nelíbila se mi představa, že si to chce vyřídit s Nicolasem a že viděl tu fotku... "Notak" šeptl,ale já si jen povzdychla. Justin bez upozornění přitiskl rty k těm mým a pohl s nimi. Já jsem pohyb zopakovala. Justin svým jazykem přejel po mém spodním rtu a ptal se o vstup do mých úst, který jsem mu bez přemýšlení povolila a naše jazyky se setkali. Pomalu jsem se pokládala na záda a Justin mezitím svou rukou bloudil po mém pase. Své ruce jsem přesunula do Justinovo vlasů a svou nohu obmotala kolem jeho zadku.

Svou rukou putoval až k mém zadku a přitiskl si mě více k sobě. Ztěžka jsem vydechla a Justin se ode mě odtáhl. Usmál se a já mu tentokrát úsměv opětovala. "Jdeme" řekl, odtáhl se ode mě a postavil se z postele. Já se na něj zamračila a Justin se ušklíbnul. "Pojď." řekl a podal mi ruku, já se jí chytla a v tom okamžiku mě vytáhl z postele. "Hej"zvrčela jsem, když jsem dopadla na jeho hruď.

"Jestli chceš,tak můžeš zůstat doma. Vyřídím to sám." řekl a já se od něj odtáhla. "Ne, jedu s tebou" odpověděla jsem hned a přešla ke skříni, z které jsem si vzala pleťovou podprsenku kraťasy a světle růžové,pastelové triko s dlouhým rukávem. Když jsem se oblékla, tak jsem si ještě udělala ranní hygienu i s Justinem a sepla si vlasy do culíku. Justin si dnes nic s vlasy k mému překvapení nedělal.

Společně jsme vyšli z domu a nasedli do auta. Nervózně jsem poklepávala nohou a ani jednou jsem se na něj nepodívala. Veděla jsem, že když si to jde vyřídit s Nicolasem,tak u slov to nejspíš jen nezůstane i když by mohlo. Nechci,aby mu ublížili, nechci aby se mu něco stalo jen kvůli mě.

Když jsme přijeli před školu, tak z budovy už vycházelo spousta lidí, uvědomila jsem si, že už je nejspíš odpoledne, to by vysvětlovalo i to, že mám celkem hlad. Justin vylezl z auta a než zavřel dveře, tak se na mě podíval. "Počkej tu" řekl a odešel ke škole.

Justin se blížil k hloučku, kde byl Nicolas i s těma jeho poskokama. Postavil se před něj a dal si ruce do kapes. Nervózně jsem vylezla z auta a šla za ním. V tom jsem si všimla, jak dal Justin pěstí Nicolasovi. Po Justinovi se hned vrhli tři Nicolasovo poskoci a začali se navzájem mlátit. Proto jsem se rozběhla k nim. "To stačí." vypískla jsem, když Justinovi dal Nicolas pěstí do lícní kosti. Justin se hned ohnal a bouchl ho do břicha, toho vedle zas kopl mezi nohy a kolem nich se začal tvořit dost velký hlouček lidí.

ShhhKde žijí příběhy. Začni objevovat