4. Party

15.7K 701 12
                                    

Nikdo nesetře slzy tak dobře jako ruka toho, kdo je způsobil.

Christina: Konečně jsem se i pořádně vyspala. Je sice půl jedenácté,ale to je jedno. Ani noční můra se mi nezdála...vlastně se mi nezdálo nic.

Postavila jsem se z postele a rozhodla se že si dám horkou sprchu. Proto jsem vešla do koupelny a vyslikla se.

Vešla jsem do sprchoveho koutu a pustila jsem na sebe vodu. Miluju ranní sprchy. Vždy se pak cítím o mnohem lépe. Když jsem se umyla tak jsem vylezla ze sprchoveho koutu a obmotala si kolem svého těla ručník. Podívala jsem se na sebe do zrcadla a pokroutila hlavou.  Jak jsem se mohla narodit tak ošklivá? Všichni jsou tak hezký ale já? Mám tmavě hnědé vlasy a zelenošede oči. Nejsem nic extra. Jsem obyčejná.

Udělala jsem si ranní hygienu a namalovala se. Pak jsem přešla do pokoje a ze skříně jsem si vyndala kraťasy a bílé volné tilko. Samozřejmě že jsem si obvazala svoje zápěstí. Seběhla jsem po schodech dolů a šla si udělat pití. Napila jsem se a přemýšlela co budu dneska dělat.

Mohla bych se jít projít... Jo to by byl dobrý nápad,máma stejně přijede až zítra večer. Proto jsem si vzala koženou bundu a oblékla si ji. Sice je venku teplo ale já nechci aby někdo viděl moje obvazane zápěstí.

Vzala jsem si klíče do rukou a vydala se ven. Zamkla jsem dům a vyrazila do parku. Jen tak jsem se procházela a vzpomínala jsem na ty časy když jsem byla ještě šťastná. Kéž by se táta vrátil. Od té doby co odešel se celej můj život zhroutil. A je to pořád horší a horší. Někdy přemýšlím i o sebevraždě. Možná by mi bylo poté lépe.

Potřasla jsem hlavou ,abych se zbavila ošklivych myšlenek a sedla jsem si na lavičku. Začala jsem přemýšlet o tom co bude dál. Nerada přemýšlím o budoucnosti. Vrátí se knam zpátky táta? Tuhle otázku si kladu pořád dokola. Vážně mi táta chybí. Už jsou to dva měsíce co táta odešel. Mě to ale přijde jako kdyby odešel včera.

"Christi?" uslyšela jsem za sebou něčí hlas a hned jsem se otočila. Za mnou stál Justin a nejspíše i jeho parta. Všichni stali na místě kromě Justina. Ten šel nejspíše ke mě. Neřekla jsem mu dost jasně že mu nedám? "Ahoj" řekl a posadil se vedle mě na lavičku. "Ahoj?" zeptala jsem se ho a on se zasmál. "Ryan dneska pořádá party a jsi zvaná" řekl a mrkl na mě. "Ne děkuji" odpověděla jsem a stoupla si. "Proč?" zeptal se a také si stoupnul.

"Protože taky pořádám party. Budu tam jenom já a budu koukat do zdi. Takže taky tě zvu" řekla jsem ironicky. Justin jen nadzvedl obočí a dal si ruce do kapes. "Fajn,rozmyslím si to"  řekl Justin a já jen protočila očima a vydala se domů.

Když jsem přišla domů tak jsem hned šla do ubýváku a sedla jsem si na gauč. Ten Bieber je asi tak blbej že si myslí že mu dam? Myslí si že pujdu na jeho party,tam mě opije a ojede? Já nejsem jako ostatní holky. Kdyby zjistil všechny ty příšernosti o mě co se ve škole říkají,tak by se na mě ani nepodíval.

Nenávidím svůj život. Dříve jsem měla i kamarádky jako všichni ostatní, ale já se uzavřela do sebe a ignorovala je. A oni mě pak nechali být. Mysleli si že jsem se zbláznila. Važně kdyby si někdo prošel tim co já tak by mě chápal. Bohužel mě nikdo nechápe a ani nepochopí. Protože nikomu neřeknu co se v mém životě děje. Nikdy,raději budu trpět sama. Stejně už nikoho nezajímam ani svojí mámu.

Už mě nebavilo jen tak sedět na gauči a proto jsem se vydala nahoru do svého pokoje. Na svůj malířskej stojan jsem si dala papír a na paletu nanesla tempery. Ještě jsem si došla pro vodu. Někdy když jsem se cítila sama nebo uplně na dně tak jsem malovala. Vždy namaluju obraz podle toho jak se cítím. Namočila jsem štětec do barvy a začala malovat.

ShhhWhere stories live. Discover now