11. Kamarádi?

10.2K 600 11
                                    

Podej přátelům ruku, ale neměj při tom zavřené prsty.

Justin: Už to jsou tři dny a pořád jsem nikde neviděl Christi. Vlastně nikdo ji neviděl, prý ani nechodí do školy. Ptal jsem se nějakých holek z její třidy a ty mi to řekli. I po tom co se u nás v šatně stalo mi na ní záleží. Možná i o drobet víc. Ale pořád nechápu proč mě políbila.

Vždyt ví že chodím s Carou tak proč to udělala? A proč já jsem sní spolupracoval? Taky to nechápu. Ted se toho v mé hlavě děje spoustu, vůbec nevím co ke komu cítím. S Carou se poslední dobou pořád hádám a na Beliebers nemám čas.

Potřebuju vidět Christi a všechno si  ujasnit. Musím vědět že jsme pořád kamarádi a že to udělat nechtěla. Nebo tak něco.

Proto jsem hned nasedl do svého tygrovaného lamborghiny a namířil si to tam kde bydlí Christi.

Po pár minutách jsem dorazil před dům kde bydlí Christi. Vypl jsem motor a zhluboka se nadechl a vydechl. Vylezl jsem z auta a namířil si to ke dveřím od domu.

Zazvonil jsem a o krok ustoupil. V tom se otevřeli dveře a mezi nima stála Christi máma. Prohrábl jsem si vlasy a jemně se usmál. "Je doma Christi?" zeptal jsem se a Christi máma od demě odvrátila zrak a vysmrkala se do kapesníku. "Ne neni" řekla a v tom začala neuvěřitelně brečet.

Co se to děje? Tohle neznamená určitě nic dobrého. "A kde je?" zeptal jsem se jí a začínal jsem být docela nervozní. "ona je...." koktala její máma a pořád brečela. Docela jsem se bál toho co řekne. "Co je?" zvýšil jsem hlas.

"Podřezala se" řekla Christi máma a vysmrkala se. V ten moment jsem myslel že se mi srdce zastavilo. Cože? To by Christi neuděla! Panebože! Já jsem kokot měl jsem jí potom odvézt domů. Určitě za to může ten bulvár!

"A-a je v pořádku?" zeptal jsem se jí a hlas se mi třásl. "Je v nemocnici" řekla Chrisi máma a já si drobet oddychl. Aspon že žije, teda doufám. Musím si sní všechno vyjasnit nechci aby si ubližovala. Pokavad se podřezala hodně tak to znamená, že se chtěla zabít. Bohužel mě trápí jedna otázka. PROČ?

Christi máma mi naditkovala adresu nemocnice v které je Christi. Poděkoval jsem jí a nasedl do svého auta.

Nastartoval jsem a vydal se do nemocnice kde má být Christi. Proč to sakra udělala?  Kdyby zemřela tak vážně nevím co bych udělal. Mám jí rád a je to moje kamarádka bez ohledu na to co je zač.

Zastavil jsem svoje auto před nemocnicí a hned jsem se rozběhl do nemocnice. Pár lidí se na mě dívalo a usmívali se. "Justin Bieber?!" uslyšel jsem jak někdo za mnou piští. Proto jsme se zastavil a otočil se. Za mnou stáli  dvě holky.

"Pane bože!" vykřikli obě najednou a já si dal ukazováček před pusu. Pochopili že mají být potichu a přeběhli ke mě. "Mužeme se stebou vyfotit?" zeptala se mě jedna a já se usmál. "Jasně" řekl jsem a s oběma se vyfotil.

Pak jsem se podíval na nějakou sestřičku a zatáhl jí za loket. "Můžete mi říct kde najdu Christinu Dell?" zeptal jsem se jí a ona nadzvedla obočí. "Je v druhém patře v pokoji 42"  řekla zdravotní sestra a vydala se od demě pryč. "Co se stalo Christině?" zeptala se mě ta holka která se semnou před chvílí vyfotila.

"To vám říct nemohu" řekl jsem a falešně se usmál. "Snad se brzo uzdraví, podporujeme Jristinu" řekla ta druhá holka a obě odešli. Já jsem jen pokroutil hlavou a šel jsem najít ten pokoj v kterém měla být Christina.

Jak to tak vypadá tak některé Beliebers chtějí abych chodil s Christinou. Ale já chodím s Carou a hlavně Caru miluju. Nebo snad ne? Sám v sobě se nevyznám proto si potřebuji s Christi všechno vyjasnit.

Když jsem našel pokoj kde je Christi tak jsem zaklepal a vešel dovnitř. Viděl jsem Christi jak leží na lůžku a má v rukou kapačky. Zamračil jsem se a zavřel za sebou dveře. Christi se hned na mě podívala a zamračila se. Položila sklenici s vodu kterou měla v ruce a pomalu se posadila. Mohl jsem vidět její zavázané zapěstí a povzdychl jsem si.

"Co jsi to udělala?" zeptal jsem se jí a sedl si na židli která byla vedle její postele. "Co ty tu děláš?" zeptala se mě Christi a zamračila se. "Přišel jsem za tebou jestli ti to nedošlo" řekl jsem a pokroutil nad tím hlavou. "Nikdo se tě o to neprosil" odsekla Christi a odvrátila od demě zrak.

Já jsem si povzdychl a prsty jsem si masíroval spánky. "Měl jsem o tebe strach" řekl jsme a podíval se na Christi. Christi se na mě také podívala a povzdychla si. "Tak proč jsi to udělala?" zeptal jsme se jí. "Nechci už žít" řekla v klidu a bylo poznat že zadržovala slzy. "Proč?" zeptal jsme se jí znova.

"Kvůli všemu" řekla a já věděl že mi něco tají,ale nevím co. "Christi já tě mám rád a nechci aby sis ubližovala" řekl jsem a chtěl jsem ji chytit za ruku,ale v její ruce jsem něco pocítil. Podíval jsem se co v té ruce držela a bylo tam spoustu prášku.

No to snad ne! Ona se vážně chce zabít! "Co to dopekla je?!" řekl jsem nahlas a vzal jí ty prášky z ruky. Christi jen mlčela bylo vidět že se jí chce brečet. "Ty ses vážně už asi dočista zbláznila! Nesmíš si ubližovat" řekl jsem naštvaně a stoupl si.

"Je to můj život, můžu si dělat co chci a tobě to může být kurva jedno" zasyčela na mě Christi a já se zamračil. "Do tý doby dokud mi na tobě bude záležet si ublížit nemůžeš" řekl jsem už poměrně klidněji a sedl si.

"Dobře?" dodal jsem ale Christi mlčela. Jako kdyby ztratila schopnost mluvit.  Povzdychl jsem si a sedl si na její postel kde seděla ona. "Podívej se na mě" řekl jsem a nadzvedl jsem jí bradu. "Nechci aby sis ubližovala, mám tě rád" řekl jsem a vůbec jsem nevěděl co dělám.

Pomalu jsem se přibližoval k jejím rtů a nešlo mi se vůbec zastavit. Vůbec jsem nevěděl co dělám,jako kdyby jsem byl omámený nějakou látkou.

V tom jsem přitiskl svoje rty na ty její a začal jsem snimi pohybovat. Christi začala semnou spolupracovat a já nevěděl co dělám. Věděl jsem jen jedno, chci jí cítit. Svoje ruce jsem přesunul na její pas a přitáhl jsem si jí blíže k sobě.

"Justine neměli by jsme" šeptla mi Christi na rtech. Já jsem jí jakoby ignoroval a zase jsem jí začal líbat. Vůbec jsem se nemohl nabažit jejích rtů. Potřeboval jsem pořád víc a víc. Jakoby se moje mysl zatemněla a já jsem toužil jenom po ní.

Pak se ale od demě Christi odtáhla a já potřásl hlavou. "Promin" řekli jsme oba najednou. "Neměl jsem to udělat, promin" řekl jsem a zajel jsem si rukou do vlasů. "Jasně jako vždy" řekla docela naštvaně.

O co jí sakra de? "Kamarádi?" zeptal jsem se jí tak drobet neurčitě. Christi se nejdříve zamračila,ale pak přikývla. Já jsem se usmál a silně jí objal. "Udusíš mě ty idiote" řekla Christi a já jí hned pustil.

"Příště si jdi raději líbat Caru a né mě" řekla Christi nejdříve tak drobet naštvaně ale pak se zasmála. "Nevím co to do mě vjelo" řekl jsem a odváril od ní zrak.

"V pohodě každý máme svoje potřeby a já jsem ti byla jediná na blízku" řekla Christi vážně a já nadzvedl obočí. Pak jsme oba vybuchli do obrovského smíchu........

ShhhWhere stories live. Discover now