6. Škola

14.7K 639 11
                                    

Raději budu nenáviděna pro to, co jsem, než milován pro to, co nejsem.

  Christina: Dneska jsem se probudila dříve než mi zazvonil budík. Bylo to tak drobet divné. Vždy mě probudí až budík,ještě nikdy jsem se neprobudila dříve. Ale jako nestěžuju si. Jako vždy jsem vylezla z postele a šla si udělat raní hygienu. Namalovala jsem se a šla si vybrat oblečení na sebe. Pro dnešek jsem si zvolila černé legíny s tričkem na kterém je napsáno "I love freedom". Samožřejmně že jsem si vzala i svojí červenošedou mikinu. Nechci přeci aby někdo viděl moje řezné rány. Pak bych určitě skončila v psychárně.  

Vzala jsem si do ruky tašku a než jsem šla dolů tak jsem se podívala na mámu. V klidu ještě spala. Proto jsem pomalu zabouchla a seběhla po schodech dolů. Vzala jsem si jablko,které jsem si následně hodila do tašky a vzala si ještě pití. Fajn ted už jsem kompletně připravená,můžu vyrazit do školy. Odemkla jsem dveře a vyrazila jsem do te nudného blázince s názvem "škola".

  Když jsem dorazila před školu tak jsem si všimla že je tu hodně novinářu. Co to má dopekla znamenat? Více novinářu ale bylo naproti naší škole,kde sídla vysoká škola. Hromadu holek hysterčilo a já vůbec nechápala proč,co se to děje? Někdo snad umřel?

  No raději jsem ten dav lidí obešla a zašla do školy. Šla jsem přímo ke skřínskám a tam jsem si vložila svoje věci. Porozhlédla jsem se kolem a všimla si že jsem v šatně sama. By mně zajímalo co se venku stalo. No ale takhle mi to vyhovuje,aspon mi nikdo nenadáva.  

První hodinu máme Zeměpis. Ugh to bude zase nudná hodina. Vydala jsem se do třídy a přemýšlela jsem nad tím co se děje. Nějakej učitel určitě musel zemřít,to by se jinak žáci od nás neradovali. Ale moment co to má společného s vysokou školou?

  Vešla jsem do třídy a ve třídě už byli bohužel všichni. Rychle jsem přešla do své lavice a modlila jsem se aby mě nikdo neviděl. "Věděli jste že je to TEN Justin Bieber" uslyšela jsem za sebou holčičí hlas. "Ne já jsem myslela že je to jenom schoda náhod!" řekla nějaká druhá holka. "Aaaa nemůžu tomu uvěřit,že Justin chodí oproti nám na školu!" vypiskla nějaká holka a já myslela že mi prasknou ušní bubínky.

  Takže ten Justin je až tak populární? Vždyt jsem o něm slyšela jen nějaké drby. Že se prý vyspal s skoro celou školou. A že nastoupil na školu před měsícem. Nechápu to. Možná že ani neni pravda že spal s celou školu,ale zajímalo by mně co tak užasného udělal že všichno po něm šilí.  

"Holky kdo je Justin Bieber?" otočila jsem se na ně a zeptala se. Všechny vybuchli smíchy. Já jen nadzvedla obočí. Myslela jsem to vážně. "No to si ze mně děláš srandu" řekl jedna blondýna a vykulila na mě oči když jsem kývla hlavou do stran.  

"Slyšela jsem jen samé drby u nás na škole. Že je to prý děvkař a vyspal se prý s celou školou. Jo a pak ještě vím že začal chodit do školy před měsícem asi" řekla jsem naprosto v klidu. "Ty si asi spadla z Marsu! To je jasné že to jsou jenom drby! Ty si myslíš že by Justin Bieber spal s celou školou? Víš jakej velkej problém by stoho měl? Ach tak ráda bych ho někdy doopravdy poznala" zasnila se černovláska.   "No stejně si mi neřekla kdo to je" řekla jsem a nadzvedla obočí. Vážně mě to zajímalo. "Ugh....víš co vygoogluj si to" odsekla a já se otočila zase zpátky. Pfff to jsou krávy. No počkat pokavad je Bieber tak slavnej tak proč se semnou bavil? Zajímalo by mně čím se proslavil. Ale to jméno mi něco říka. Jenže si nemůžu vzpomenout. Najednou zazvonilo a do třídy přišla učitelka na zeměpis.

_____          

Konečně všechny nudné hodiny zkončili. Byla jsem docela ráda. Dneska si ze mně ani srandu nědělali. Všichni se bavili o Bieberovi. Vážně by mě zajímalo co je zač. Ale to přímení mi vážně něco říka. Asi jsem opožděná. Do ted jsem si myslela že je Bieber jenom nějaký děvkař na vysoké. Ale ono se ukazuje že neni jen normální studen vysoké školy.

ShhhWhere stories live. Discover now