2. Zmatek

16.4K 772 15
                                    

Nepokoušej se utopit smutek v rumu, umí plavat.

Christina: "Neeee" vykřikla jsem a posadila se. Promnula jsem si oči a podívala se kolem. Byl to jenom sen. Ano byl to sen. Nenávidím svoje noční můry.  Sluneční paprsky už mi prosvítaly do pokoje a to znamená, že už je ráno. Ne a zase škola. Pomalu jsem vztala z postele a šla jsem rovnou do koupelny kde jsem si udělala ranní hygienu a namalovala se. "Fajn teď  jestě obléct na sebe oblečení." řekla jsem si pro sebe a vydala se do svého pokoje.

Oblékla jsem si černé tílko a k tomu černé kalhoty. Vzala jsem si na ruce náramky a vydala se dolů. Podívala jsem se do kuchyně,ale máma tam nebyla. No aspoň to bude snažší. Po tom včerejšku co mi představila svého nového přitele se ji ani nedivím,že není tady dole v kuchyni semnou.

Obula jsem si svoje boty a vydala se do školy. Dneska mi autobus neujel a já za to byla ráda. Bohužel jsem byla na mě moc brzo před školoú. Jak já tohle místno nenávidím. Vlastně mám něco ráda?

Vešla jsem do školy a hned jsem si to namířila ke skřiňkám.  Jako vždy jsem si do ni dala věci a podivala se co je za hodinu. Ugh tělocvik. Takhle po ránu mít tělocvik mě ničí. Proto jsem si vzala oblečení na tělocvik a šla jsem do šaten kde se převlékáme.

Přišla jsem do šatny a byla jsem tam první. Aspoň že tak. Oblékla jsem si dres a dala jsem si na ruce potítka. Přeci nechci aby moje řezné rány někdo viděl. Nechci aby si ze mě pak dělali ještě větší srandu.

"Takže holky dnes si zahrajeme volejbal" řekla učitelka když jsme vyšli ven. Bože ať už je prosím tahle hodina za mnou. Rozdělili jsme se do dvouch skupin a učitelka nám řekla pravidla. Holky od nás se pořád usmívali a volali na kluky z druhé strany hřistě. Protože na proti naši škole je vysoká škola a ty kluci z vysoké školy mají v stejnou dobu tělocvik jako my.

Protočila jsem nad tim očima a začali jsme hrát. Ty blbky  vždy na mě zakřičeli nějaké hnusné slovo a já nechytla míč. Dělali to schválně. A když jsem ho nechytla tak se mi začli smát a řekli něco v tom smysli, že si mám jít radši zapíchat. Že mám prý dost kondomů. Vážně mě to štve. Do tý tašky mi to dala Poppy.

"Au" vypískla jsem a spadla na zem. Do hlavy mi narazil fotbalovej míč. Potřásla jsem hlavou a chtěla se zvednou, ale někdo mi podal ruku. "Promin,moje chyba" řekl nějaký kluk a chtěl mi pomoct, ale já se zvedla sama. Podívala jsem se na něj a jeho karamelově hnědé oči mi ho připomněli. To je ten jak do mě vrazil u autobusové zastávky. "Zase ty?" prskla jsem na něj a zamačila se.

Samozřejmě že všechny holky od nás nad nim slintali. Měl hnědé vlasy vyčesané nahoru a měl vymakané tělo. "Cože?" zeptal se mě a hned do mě strčila Poppy a já spadla znova na zem. "Ahoj já jsem Poppy" řekla a on se jí taky představil. Slyšela jsem něco o tom že se jmenuje Justin.

No ignorovala jsem to a postavila se zpátky na svoje místo. "Tak holky pokračujeme" řekla učitelka a ten Justin odběhl na vedlejší hřiště za klukama.

Tělocvik od té doby co ten Justin odešel byl v pohodě. Ty krávy si mě ani nevšimali a "věnovali" se volejbalu. Převlékla jsem se a vydala se na další hodinu. Podívala jsem se na rozvrch a další hodina je Francouština. Oh pane Bože to nedopadne dobře. A navíc dneska k nám měl přijít nějakej kluk z vejšky a učit nas celou hodinu. Prej to má jako trest.

Přišla jsem do třídy a hned jsem si všimla že u stolu  byl ten kluk kterej kopl míč do mé hlavy. A hlavně tam u něj byl i pan učitel. Na něčem se nejspíše domlouvali. Rychle jsem došla do své lavice a sedla si. "Děvko!" zakřičel na mě Nicolas a já jsem se snažila být  neviditelná.

ShhhKde žijí příběhy. Začni objevovat