40. Soutěž

9K 526 66
                                    

Christi: Konečně je po poslední zkoušce, popravdě mě to vůbec nebavilo. Justin mě vždycky rozesmál a Tyra mu zakázala se na mě dívat. Ale stejně to tomu moc nepomohlo,vždy jsem se rozesmála ještě víc, protože vidět Justina jak se snažil dívat jinam bylo strašně směšné. 

"Kam zajdeme na oběd?" zeptal se mě Justin když jsem si sedla vedle něho na židli před podium. "Nemám hlad" řekla jsem hned. "Ale měla bys něco sníst" řekl vážně a já kývla hlavou do stran. "Pokud se najím tak to buď v zakulisí nebo při nejhorším na podiu vyzvracím" řekla jsem a Justin si povzdychl. Přitáhl si mě více k sobě a já si na jeho rameno položila hlavu.

"Ale ty by ses měl najíst" řekla jsem po chvilce. "Potom si něco koupím"  řekl a v celém sále vládlo ticho. Nikdo z nás nepromluvil a mě to už přišlo celkem divné. "To tu budeme jen tak sedět?" zeptala jsem se ho. "Jo" odpověděl jednoduše a já si povzdychla. Postavila jsem se a začala přecházet sem a tam. Nudila jsem se,vážně jsem se strašně nudila. 

V tom jsem uctíila Justinovo ruce na mém pase a popravdě jsem se trochu lekla. "Říkala si,že jsi dříve tancovala,že?" zeptal se mě a já přikývla. "Fajn,tak pojď. Zatancujeme si" řekl a vylezl na podium. Pomohl mi také vylézt a pak se od de mě odtáhl. "Myslím,že to není dobrý nápad" řekla jsem po chvilce. "Proč by nebyl?" zeptal se mě a hledal něco ve svém mobilu,nejspíše nějakou písničku.

"Nemáme žadnou sestavu" řekla jsem hned. Justin si jen povzdychl a chytl mě za ruce. "Improvizuj" šeptl a já matně přikývla. "Znáš takovou tu straší hitovku- Robbie Williams-Feel?" zeptal se mě a já přikývla. "Myslím,že jo" řekla jsem a Justin zapl hudbu a mobil položil na zem.

Chytl mě kolem pasu a pomalu jsme se začali pohybovat do rytmu hudbu. Udělal semnou malou otočku a pak si mě přitáhl zase k sobě. Zasmála jsem se a Justin semnou. Ta písnička je pomalá,takže  by to mělo být lehčí,ale já jsem byla zvyklá na rychlejší,takže to pro mě je těžší,bohužel.  Začali jsme se s Justinem pohybovat po celém podiu a popravdě to nebylo až tak špatné.  Poté se od de mě Justin odtáhl a začal dělat nějaké ty svoje taneční kroky,které samozřejmě také umim. Justin se začal tanečními kroky ke mě přibližovat a já jsem od něj také tanečními kroky odstoupila. Poté když byl Justin už u mě tak mě chytl kolem pasu,ale já od něj ustoupila na stranu a udělala pár otoček. Justin mě ihned chytl a prohl mě v zádech. Udělal semnou půlkruh a pak mě znova narovnal. Dívali jsme se do očí a já se jemně zasmála. Potom jsem ho od sebe trochu odstrčila a odtancovala jsem od něj pryč. Justin se zasmal a přiblížil se znova tanečními kroky ke mě. Tancovali jsme kousek naproti sobě a já si ho k sobě zatáhla za lem jeho trička. Rukami jsem zajela do jeho vlasů a Justin mě chytl pod zadkem a nadzvedl mě tak,že jsem si kolem něho obmotala nohy. Udělal semnou otočku a poté mě políbil. Chvilku jsme se líbila a popravdě jsem si ani nevšimla,že písnička už skončila. 

Než jsem se od Justina odtáhla tak jsem ho popotáhla za spodní ret. "To bylo trapný" šeptla jsem a Justin mě položil na zem. "Nebylo" řekl a já nadzvedla obočí. "Vždyť už skoro ani neumím tancovat" řekla jsem. "Vážně? Mě to přišlo jako kdyby si nikdy nepřestala s tancovat" řekl a já přikývla. "Dojdeme si něco koupit?" zeptal se mě Juss. "Jásně,ale já si kupovat jídlo nebudu" řekla jsem hned. "Tak si koupíš pítí" řekl rozhodně a v ruku v ruce jsme vyšli ven ze sálu.

O tři hodiny později.....

"Tak holky, připravte se. Oblečte se a každý jděte ke svému stylistovi." řekla Tyra a já si povzdychla. Už jsme v šatnách a Justin tu je samozřejmě semnou. "Počkám venku" řekl a já přikývla. Justin odešel a všechny jsme se začali převlékat, když jsem si oblékla červené šaty tak jsem se podívala do zrcadla a trochu si upravila vlasy. Když byli všichni převlečení tak jsem přešla za Justinem na chodbu. "Už mužeš" řekla jsem a on vešel dovnitř. Chytla jsem ho za ruku a mezi stylistama a holkama,které budou také soutěžet jsem se ho snažila procpat až k mému stylistovi.

ShhhWhere stories live. Discover now