7. Modeling

15.6K 665 21
                                    

Čím více miluješ, tím více trpíš.

Christina: Tak a je to tady. Je ráno a další děsnej den začíná. Někdy se sama sebe ptám, proč vlastně ještě žiju. Už mě tohle vážně nebaví. Každý den je pořád stejný,teda kromě pár dní. Ted momentálně sedím v kuchyni a snažím se sníst aspon jogurt. Bohužel mi to moc nejde. Kdyby mě určitě někdo natáčel, jak jím jogurt po malých kouskák,tak by se smál určitě nonstop.

Uslyšela jsem nějaké zvuky a došlo mi že máma de dolů. "Dobré ráno" pozdravila mě a sedla si ke stolu. "Ahoj" odpověděla jsem ji jednoduše. "Víš chtěla bych se ti omluvit, za to co se stalo." řekla a já se zvedla od stolu. "Pořád opakuješ ty samé chyby, mě už to ale mami nebaví" řekla jsem jí popravdě a vzala si svojí tašku. Máma si povzdychla a pokroutila hlavou.

"Dnes jdu do práce. Budu na tebe myslet,až budeš na tom modelingu. Až ti to skončí tak tě vyzvednu" řekla mi máma a já zatla pěsti. Och já malem zapomněla na ten modeling. No to dopadne,ale nesmím mámu sklamat. "Dobře, ahoj" řekla jsem a ubula se. "Ahoj" uslyšela jsem mámi hlas a vyšla jsem z domu. Namířila jsem si to přímo na autobusovou zastávku.

Cesta do školy probíhala celkem fajn. Autobus jsem stihla a nikoho ze školy jsem po cestě nepotkala. Bohužel když jsem dorazila před školu tak se všechno změnilo. Všichni se na mě divně dívali a já nevěděla proč. Přišla jsem si tak drobet nesvá.

U naší školy nebyli skoro žádní novináři ale u školy kam chotí Justin,tam jich bylo mnoho. "To je ona" šeptl někdo zamnou a já se otočila. Stál tam nějaký fotograf a začal mě fotit. Za ním se hrnuli další. Co to kurva má být? Rychle jsem vběhla do školy a seběhla dole ke skřínkám. Co to bylo?!

Dala jsem si věci do skřínky a šla jsem na přednášku. Nesnáším přednášky a to myslím doslova. Sedla jsem si vedle nějaké holky,kterou neznám. "Co máš s Bieberem?" zeptala se mě a oči se jí rozzářili. Co? No to si ze mě děláte srandu. Už to asi chápu! "Nic" řekla jsem a opřela se. "Jasně" řekla ironicky a už na mě nepromluvila. Oni si myslí že mám něco s Bieberem,kvůli tomu že mě odvezl domů? Jsou normální? Odpovím si sama, ne nejsou.

________

Po dobu co jsem byla ve škole to šlo semnou z kopce. Nejdříve to vypadalo,že mi dnes dají všichni pokoj. Bohužel jsem se mýlila. Utahovali si ze mě a nadávali mi. Nicolals všem nakecal,že se vyspím s jakýmkoliv klukem hned jak nějakého potkám. No a pak to začalo. Pár kluků za mnou zašlo chodit a ptali se mě jestli si chci snima užít. Vždy jsem je ignorovala a nebo jsem utekla na záchod. Nejsem žádná děvka a vážně jsem ještě s žádným klukem nespala.

Vzala jsem si ze svojí skřínky veči a vydala se ze školy. Snažila jsem se nevnímat pohledy druhých.Vyšla jsem že školy a první co jsem viděla byli fotografové, které mě fotili. Potom se ke mě přihnali i novináři. Vždyt jsem s Justinem jenom jela v autě, proč z toho dělají takový "vzrůšo"? Snažila jsem se projít ale oni mě nenechali. "Co je mezi vámi a Justinem Bieberem?" zeptala se mě nějaká ženská. "Nic, jenom mě odvezl domů" řekla jsem a snažila se projít. Docela se mi to i dařlo,bohužel takovouhle rychlostí nedojdu ani za den domů. "Slečno jak se jmenujete? " zeptal se mě tentokrát nějakej chlap.

Najednou mě někdo, ale zatáhl za loket a vyvedl mě z toho davu. "Nechte ji být" řekl Justin a tahal mě od nich pryč. Byla jsem překvapená jak zareagoval. Samozřejmně že kolem Justina byla ochranka a proto se na nás tolik netlačili. "Nasedni si do auta" řekl a já tak udělala. Justin si nasedl také do auta a nastartoval.

ShhhDonde viven las historias. Descúbrelo ahora