22. Rande

7.3K 525 17
                                    

Christi: Šla jsem domů a byla jsem rozhodnutá,že s timhle životem už navždy skončím. Chtěla jsem už na všechno zapomenout a nic necítit. Chtěla jsem aby po mě zůstala jen pouhá vzpomínka. Ale když jsem přišla ke dveřim domu tak jsem tam uviděla někoho koho bych tu nečekala.

"Ahoj" pozdravil mě a věnoval mi jeden svůj úsměv. "Co tu děláš?" zeptala jsem se ho hned. "Chtěl jsem se tě zeptat" zasekl se a odvrátil od de mě zrak. "Nešla by jsi semnou na rande?" zeptal se mě Chaz a já nadzvedla obočí. "To myslíš vážně?" zeptala jsem se ho. "Tak šla bys?" zeptal se mě nervozně.

Byla jsem v šoku,tohle jsem vůbec nečekala. Vždy když jsem si jistá něčím co udělam tak se tu hned někdo objeví. Minule to byl Justin a ted je to Chaz. To mi snad bůh dělá naschvál? Pokud tohle má být vtip,tak se moc nepovedl. "Znervozňuje mě to jak mlčíš" šeptl Chaz a já se usmála. "Ráda pujdu" odpověděla jsem a Chaz se hned do široka usmál.

"Supér" odpověděl a nervozně si prohrábl své vlasy tak jak to dělal Justin.... "Takže kdy?" zeptala jsem se ho mile. "Co třeba hned ted?" zeptal se mě a já přikývla. "Dobře" odpověděla jsem a s Chazem jsme šli k jeho motorce. Chaz je strašně milej,ale abych řekla pravdu tak není můj typ. Můj typ je Justin a tak to i zůstane. Ale na Justina musím zapomenout,chtěla jsem na všechno zapomenout smrtí,ale možná to pujde i něčím jiným...

Vzala jsem si od Chaze helmu a nasadila si jí na hlavu. Chaz si sedl na motorku a já za něj. "Můžeme?" zeptal se mě a já jsem si okolo jeho pasu obmotala ruce. "Myslím že jo" řekla jsem a pevně ho držela. Pak se motorka rozjela.

Jeli jsme rychle,ale né tak rychle aby jsem se bála. Byl to úžasný pocit, vítr mi foukal do obličeje a já si přišla jako kdybych létala. Bylo to něco velmi úžasného.

Zastavili jsme s Chazem před kinem. Celkem jsem se divila,že mě na rande bere do kina a né do nějaké restaurace. Slezla jsem z motorky a sundala si helmu. "To bylo super" řekla jsem a usmála se. Chaz se jen usmál a vzal si od de mě helmu. 

"Takže na jaký film pujdeme?" zeptal se mě. "Nějakou romantiku" dodal Chaz a já pokrčila rameny. "Tak něco vyber ty" řekla jsem a Chaz si četl co dneska dávají. Je pravda že já moc na romantické filmy nejsem,ale když chce Chaz tak fajn. 

"Co třeba..." odmlčel se a podíval ze na mě. "pohádkář?" zeptal se mě a já přikývla. "Není to nějaká pohádka?" zeptala jsem se ho když Chaz kupoval lístky. "Ne, píšou tady že je to romantický film" řekl Chaz a zasmál se. Už jsem neodpovídala a čekala na Chaze až koupí lístky.

Koupili jsme si jeden popcor a dvě cocacoli. Sedli jsme si na svá místa a já se pohodlně usadila. "Řekni mi pravdu, proč si mě sem vzal? Je to nějaká sázka s Justinem nebo tak něco?" zeptala jsem se ho když film začínal.

"S Justinem to nemá nic společného, žádná sázka to není. Pozval jsem tě sem,protože se mi líbíš" řekl Chaz a já se na něj podívala. Nevím co mu mám odpovědět. Je pravda že Chaz není oškliví,ale není kluk pro mě. Já mám spíše ráda bad boys ale Chaz je právě že hodný....

Po celou dobu filmu jsem přemýšlela o svém životě. Ten film mě moc nebavil,protože to byl fakt sladký film. Samá láska atd... Nenávidím romantické filmy. Přemýšlela jsem o mámě. Ona mě porodila a s láskou vychovala,ale ted jak se chová tak to přehání. Je pravda,že se takhle chová od té doby co se táta odstěhoval,ale to neznamená že bude spát s každým chlapem. Měla bych jí tak drobet chápat, protože s tátou byli 23let. Kdybych já byla s nějakým klukem 23let a pak by jsme se rozešli tak bych spáchala asi sebevraždu. 

Pak jsem také přemýšlela o tátovy. Měla jsem ho strašně moc ráda,s tátou jsme si vždy všechno říkali. Když odešel tak mě to ranilo,ale pořád jsem doufala že se k nám vráti a vše bude v pohodě. Dokonce jsem někdy doufala i v to aby si mě vzal do péče. Celou tu dobu co byl pryč mi nezvedal telefon a ani za mnou ani jednou nepřijel. Pak najednou je můj obličej ve všech novinách a on přijede. To mu vážně na mě nikdy nezáleželo? On by sem nikdy nepřijel kdyby neviděl můj obličej v novinách a časopisech?

Z mého přemýšlení mě probudil Chazovo dotyk na mé ruce. Hned jsem se na něj podívala a on se koukal pořád na plátno. Uchopil mojí ruku do té své a pořád sledoval film. Já jsem se jen nehybně seděla a dívala na něj. 

Poté se na mě konečně Chaz podíval s vážnou tváří. Pomalu se ke mě přiblížil a svojí ruku propletl mezi mé vlasy. Přiblížil se ke mě ještě blíže a pak přiložil rty k těm  mím. Byla jsem v šoku,ale tak nějak jsem to čekala. V tuhle dobu by jsem se měla cítit úžasně,ale já necítila nic. Nic k němu kromě přátelství necítím. Jsem divná? Vždyt Chaz je na mě hodnej,milej a je i hezkej. Ale prostě semnou ten polibek nic neuděla. Chaz se od de mě odtáhl a usmál se. Já jsem se na něj taky jenom falešně usmála a otočila jsem hlavu zase k plátnu kde běžel film.

ShhhOnde as histórias ganham vida. Descobre agora