10. Jsem mrcha

12.1K 608 20
                                    

Přítel je někdo, kdo vám dává úplnou svobodu být sám sebou.

Christina: Sakra nestíhám,už bude půl osmé a já teprve vztávám.  Tohle se vždy může stát jenom mě. Rychle jsem si vyčistila zuby a upravila se. Do tašky jsem si naházela učebnice a přes sebe jsem si vzala volné bílé šaty.  Vzala jsem si tašku přes rameno a seběhla jsem po schodech dolů.

Rychle jsem přeběhla na chodbu a obula si svoje bílé lodičky. "Ty jdeš už do školy?" uslyšela jsem známý hlas. "Jestli sis nevšimla tak už je něco po půl osmé" řekla jsem a otočila se. Před demnou stála máma v celé své kráse? Nebo li ošklivosti?  "Mluv semnou normálně" zasyčela na mě a já protočila očima.

"Budu si dělat co chci a kdy chci" odsekla jsem jí a otevřela dveře. Vyšla jsem ven a vyrazila jsem na autobusovou zastávku. Nechápu jí. Svojí mámu mám ráda ale to co mi řekla bylo vážně od ní hnusné. To co mi řekla jí jen tak neodpustím.

Před školu jsem dorazila několik minut po osmé. Popravdě se mi do školy moc nechce a hlavně všude je spusta novinářů. Dokonce bych i ted řekla že jich je více před naší školou. Proto jsem se rozhodla,že do školy nepujde. Jednou se nic nestane. Všechno je jednou poprvé.

Proto jsem se otočila a namířila si to do obchodu s potravinami. Musím se pokusit něco sníst.  Prostě musím. Vešla jsem do obchodu a namířila jsem si to rovnou tam kde mají takové ty výživné tyčinky. Vzala jsem si do rukou dvě a šla ke kase je zaplatit.

Byla tam docela fronta, takže si asi chvilku počkam. Když jsem čekala na to než na mě přijde řada, tak jsem se podívala na stojan kde jsou časopisy. Zrak mi hned padl na mojí a Justinovo fotku v autě. Vzala jsem si to do rukou a vykulila oči.

Hned na přední straně bylo napsáno "Zniči tahle nevinná dívka mezi Justinem a Carou vztah?" . Potřasla jsem nad tím hlavu a položila jsem ten časopis zpět. Bohužel jsem si všimla dalšího časopisu kde byla fotka mě a Justina před mým domem. Napsali tam "Justin Bieber podvádí Caru s tohle neznámou děvkou" . Hned jak jsem to dočetla tak jsem zalapala po dechu. Děvka? Cože prosím? Já mám být děvka? No to snad ne!

Vzala jsem si hned další časopis a podívala se dovnitř jestli o mě něco nepíšou. Samozřejmně že tam byl článek o mě a o Justinovi. "Už známé její jméno! Jmenuje se Christina Dell a tahle nevinná dívka se snaží zničit vztah Justina a Cary! Jeden novinář slyšel jak se Cara s Justinem hadají. Vypadá to že Christina nebude až tak nevinná dívka. Ted všichni můžete vidět jaká je Christina mrcha?" už jsem dál číst nedokázala. Proto jsem vrátila časopis a akorát jsem byla na řadě. Zaplatila jsem ty tyčinky a vyřítila se ven.

Tohle je na mě moc. Nechci jim zničit vztah. A kde přišli na to jak se jmenuju? Pocítila jsem jak mi po tvářích tečou slzy a já jim nechala volný průběh. Proč o mě píšou jen to hnusné? To nemůžu být sním jenom kamarádka?

Utřela jsem si slzy a snažila jsem se to rozdýchat. Bože jak já nesnáším bulvár! Tohle se nikdy nemělo stát. Nikdy.

Vyrazila jsem směrem dolů ke škole kam chodí Justin. Asi by ted měl mít tělocvik. Chci ho jenom vidět. Svoje tyčinky které jsem si koupila jsem hodila do koše a povzdychla si. Zbytečně jsem utratila peníze ale ted mi je to upřímně jedno.

Snažila jsem se proplížit kolem novinářu a docela se mi to i podařilo. Když jsem dorazila k budově vedlé které bylo vidět hřistě, jsem se usmála. Viděla jsme Justina jak hraje basketball a přitom se směje. Z očí mi tekli další slzy a usmívala jsem se jak magor. Je poznat že je štastnej a já mu to nechci nějak zkazit. Nechci aby se kvůli mě rozešel s Carou kterou jak je poznat miluje. Jen já se budu muset odmilovat, nemůžu po něm chtít aby opustil Caru kvůli mě. A hlavně by nám to ani neklapalo, paparazi by nás nenechali ani na moment být. Prostě by to bylo strašné. A navíc Justin mě nemiluje.

ShhhWhere stories live. Discover now