17. Miluju ho,ale né tak jak jsem si myslela.

9.2K 535 14
                                    

Christi: Zase jsme se nepolíbili,možná je to i tak lepší. Miluju ho...ano sice spolu nechodíme ale...žádné ale. Prostě je mezi náma nic. On má Caru a já mam jako vždy jen sama sebe. Ptáte se jestli bych s Justinem chodila? Tak to vám odpovídm tak drobet neočekávaně. Moje odpověd je NE. Je pravda že ho miluju,ale nemiluju ho až tak jak si mýslím. Celou dobu jsem si myslela že on je má pravá láska,že sním bych jendině dokázala žít. Jenže až ted jsem si uvědomila,že jsem Justinem jenom poblázněná.  Nedokážu si vůbec představit mě a Justina jako pár. Nedokážu si představit naše děti,nedokážu si představit nic společného sním.

"Mám hlad,jdu udělat něco k jídlu" řekla jsem a bez jakéhokoliv jiného slova jsme odešla do kuchyně. Vyndala jsem ze skřínky jednu velkou misku a položila jsme ji na linku. Z lednice jsem si vzala rajčata a položila jsem je vedle misky.

Opřela jsem se o linku a dívala jsem se do prázdné misky. Už mě tenhle život nebaví. Pořád je všechno horší, když si neublížuju fyzicky tak psychicky. Pouštím si Justina moc k tělu i když vím že má Caru a nikdy spolu chodit nebudeme. Ubližuju si tím že k němu přechovávam pořád nějaké city.  Je to jako kdyby držel moje srdce v ruce a kdykoliv by ho mohl rozbít, každým dnem je to horší a horší. Jsem Justinem celá poblázněná,ale nikdy spolu nebudeme. Prostě to vím.

"Je ti špatně?" zeptal se mě Justin a objal mě ze zadu. A přesně tímhle mi strašně moc ubližuje, chová se ke mě jako kdybychom byli pár a při tom nejsme. Při tom on má doma Caru a chová se k ní podobně jako ke mě.

Neodpověděla jsme mu a vyndala jsem si ze šuplíku nůž. Vzala jsem si rajče a začala jsem ho krájet,snažila jsem se ignorovat Justinovo tělo které bylo přilepené na tom mém. Když jsem nakrájela  dvě rajčata tak jsem se omylem řízla. Sykla jsem bolestí a nůž jsem hodila na linku. "Tohle se může stát jenom mě" řekla jsem naštvaně a Justinovo ruce jsem si dala pryč ze svého pasu.

Přešla jsem ke dřezu a pustila jsem si na mojí řeznou ránu vodu. Chvilku to pálilo,ale dalo se to vydržet. "Ukaž" řekl Justin a vzal mě za ruku kde jsem se řízla. "Máš to docela hluboké" řekl a vzal kousek ubrousky,který mi následně přiložil na můj prst. "Kde máš náplast?" zeptal se mě Justin s klidem. "Nahoře v koupelně" odpověděla jsme jednoduše a Justin  už šel po schodech nahoru.

Já jsem se jen opřela o kuchyňskou linku a čekala jsem na něj až přijde. Po chvilce Justin sešel po schodech dolů až ke mě. Chytl mě v podpaždí a posadil mě na linku. Rozbalil náplast a já jsem mu nastavila prst. Justin mi ho zalepil a usmál se. "Dobrý?" zeptal se mě tak drobet starostlivě.

"Jasně, jen jsem se řízla" řekla jsem poměrně bez zájmu. "Mohla se ti ale do toho klidně i dostat infekce." řekl Justin a díval se na mě. "Řezných ran už jsem měla spoustu a věř mi že jsem žádnou infekci nedostala"  řekla jsem vážně a bylo poznat jak Justin drobet ztuhl. Asi jsem to neměla říkat..

"Ukaž mi zápěstí" řekl Justin vážně a podíval se k mým rukou. "Proč? Nic tam nemám" řekla jsme téměř naštvaně. "Prostě mi ho ukaž" řekl Justin a navlhčil si svoje rty. "Nevěříš mi?" zeptala jsem se ho celkem zklamaně. Justin si jen povzdychl a chytl mě za ruce. Podíval se na má zápěstí a když si všiml že tam nic nemám tak odvrátil od demě zrak. " Je dobré vědět že mi nevěříš" řekla jsme naštvaně. "Promiň,jen mám o tebe strach" řekl Justina podíval se na mě.

Já jsem jen přikývla a snažila jsem se na něj nedívat. Bohužel Justin mě chytl za tvář a já jsem se mu dívala do očí. Skoro nic nejsem nestihla vstřebat,protože z ničeho nic se Justinovo rty objevili na těch mých. Byla jsem zmatená ale polibek jsem mu opětovala. Justin se ke mě přimáčkl a znova pohl rty. Já jsem se ale hned od něj odtáhla a drobet jsem ho od sebe odtlačila. Ne nebudu si už ubližovat,tohle už překračuje hranice!

Seskočila jsme z linky a podívala jsme se na Justina. Justin stočil rty to teknké linky a snažil se na mě nedívat. Já jsem se otočila zpátky a chtěla jsem dokončit rajčatový salát,ale Justinovo hlas mě zastavil. "Jdi si sednout,já to udělam." řekl Justin a objevil se vedle mě. Já jsem jen přikývla a bez jakéhokoliv slova jsem odešla z kuchyně.

ShhhWhere stories live. Discover now