53. Provokace neskončila

3.8K 224 6
                                    

Ráno jsem se probudila sama od sebe. Pomalu jsem otevřela oči a všimla si spícího Justina vedle sebe. Vypadal strašně moc roztomile. Zakousla jsem se do svého rtu,když jsem si vzpomněla na včerejšek. Pomalu jsem se posadila a hned jsem toho litovala. Chytla jsem se za svuj podbříšek a odychla si,když už mě bolest přešla. Teď už to snad bude v pohodě.

"Jsi v pořádku?" uslyšela jsem Justinovo chraplavý hlas. Podívala jsem se na něj a přitáhla si peřinu více k hrudi. "Je mi fajn" řekla jsem a usmála  se, hned jsem cítila jak mi červeň stoupá do tváří,když jsem si vybavovala náš společný večer. Justin se posadil a políbil mě na mé holé rameno. Usmála jsem se a chytla Justinovo ruku. Propletli jsme si spolu prsty a já se mu podívala do očí.  Justin mě jemně políbil a já mu polibek opětovala. Poté jsme se od sebe odtáhli.

"Včera to bylo úžasný" řekl, já se zakousla do svého rtu a odvrátila od něj zrak. "Zlato" šeptl a proto jsem se na něj podívala. "Nestyď se" šeptl a já jen matně přikývla. Pohladil mě po mé levé paži a navlhčil si své rty.  "Půjdu se osprchovat" oznámila jsem, jemně ho políbila a pak se od něj odtáhla. "Dobře" odpověděl mi a já se postavila z postele, obmotala jsem si okolo svého těla peřinu a podívala se na Justina, ten už měl oblečené trenky. Můj zrak se ale zastavil na prostěradle na kterém byl flek od krve. "Justine"  šeptla jsem a Justin se podíval mým směrem. "V pořádku, dám to do pračky" řekl,sundal prostěradlo a odešel do koupelny. Já si jen oddychla,cítila jsem se docela trapně.

Pomalu jsem došla do koupelny i přes mé mirné bolesti mezi nohami. Když mě Justin viděl,tak se zakousl do svého rtu a prohrábl si své vlasy. Já se jen nevině usmála a to donutilo Justina přejít až ke mě. "Buď v klidu, tohle všechno je úplně normální" řekl tak nežným hlasem,že jsem měla snad husí kůži po celém těle.

"Bolí tě to hodně?" zeptal se mě a  bylo mi hned jasné kam tím míři. "Ne, jen trošku" řekla jsem a Justin přikývl. "Dobře, kdyby něco,tak budu dole, udělám nám snídani" řekl a tentokrát jsem přikývla já. Odstoupil ode mě a odešel z koupelny. Já si jen povzdychla a sundala ze sebe peřinu,vlezla jsem do sprchového koutu a nechala na své tělo dopadat horké kapky vody.
Zavřela jsem oči a začala se mýt, vzpomínala jsem na to,jak Justinovo rty přejížděli po mém krku,hrudi... to jak se mě dotýkal a nakonec jsem si do detailů pamatovala naše první milování. Bylo to něco nádherného.

Když jsem se umyla,tak jsem vyšla ze sprchového koutu, osušila jsem se a došla si k Justinovo skříni. Vzala jsem si z ní jeho volné tričko a boxerky. Oblekla jsem se a trochu si upravila své vlasy. Všimla jsem si i toho,že jsem se od rána jenom usmívala.

Sešla jsem po schodech dolů až do kuchyně a uviděla Justina,jen v kalhotech bez trika, jak akorát pokládal dva talíře na stůl. "Udělal jsem omeletu" řekl a já se zakousla do svého rtu, vypadalo to úžasně. "Vypadá to dobře" řekla jsem a sedla si naproti Justinovi. "Dobrou chuť" řekl a já přikývla. "Tobě taky" odpověděla jsem a oba jsme se pustili do jídla.

Když jsme oba dojedli,tak Justin uklidil talíře do myčky a já si mezitím stoupla. "Zítra pojedu za rodinou do Kanady,pojedeš semnou?" zeptal se mě a já si jen povzdychla. "Nemůžu,musím do školy,mám už zameškáno dost a nechci dělat doplňkové zkoušky" řekla jsem a Justin si mě přitáhl za pas k sobě. "Chápu,ale někdy ti je představím" řekl a usmál se. "Vážně?" zeptala jsem se ho překvapeně. "Moje máma tě ráda uvidí,nestačí jí vidět nás jen v televizi nebo časopisech. Dokonce mi navrhla,abys jela semnou" řekl a já si hlavu opřela o jeho hruď. "Já ale vážně nemůžu...řekni jí,že mě to mrzí"  zašeptala jsem. "Neboj se, řeknu jí to." odpověděl mi a já se od něj trošku odtáhla.

ShhhOnde histórias criam vida. Descubra agora