29. První zkouška

8.3K 483 13
                                    

Christi: "Notak Christi, trochu života do toho umírání" řekla Tyra a já si povzdychla, už chodíme po mole v podpoadkách asi tři hodiny. Je to nesnesitelná bolest, určitě budu mít spoustu puchýřů. "Snažím se" řekla jsem a udělala nějakou pózu na konci mola. Hodila jsem vlasy a otráveně se podívala na Tyru. Ladně jsem se vydala zpátky. "Snažíš se,ale né dost" řekla nějaká černovláska a podrazila mi nohu. Samozřejmně jsem spadla a všichni se začali smát. "Holky uklidněte se" řekla Tyra a já se postavila, upravila jsem se a podívala jsem se na tu černovlásku,která se mi vysmívala. 

"My za to nemůžeme,že neumí chodit" přidala se k ní jedna zrzka,která se jmenovala myslím že, Melissa. "Asi by sis měla odpočinout Christi" řekla Tyra a já zaporně kývla hlavou. "V pohodě,zvládnu to" řekla jsem a usmála se. "Dobře,teď si zkusíte chodit v plavkách,bězte se do zákulísí převléknout" řekla Tyra a všechny jsme se vydali do zákulisí.

Měli jsme tam vlastní stoly s jmenovkami. A zapomněla jsem říct,že jsme jmenovky měli i na různém oblečení. "Nechápu proč nemůžeme mít společnou šatnu, proč musíme být v zákulisí?" řekla blondýna,která se jmenuje Molly. "Jsi snad blbá nebo hluchá? Tyra nám přeci říkala,že tu šatnu musí nejdříve vyklidit, zítra už do ní budeme moct jít" řekl Paige která měla dlouhé blond vlasy a hnědé oči. "Tady je někdo chytrej" podotkla Lisa,která je z nás všech asi nejblbější, vždy řekne uplně nějakou blbost.

Snažila jsem se jich nevšímat a oblékla jsem si plavky,byli dvoudílné. Měli modrou barvu a byli mi celkem těsné. To jsem snad přibrala,nebo to tak má být? Obula jsem si  modré boty na podpadku a vlasy si upravila v zrcadle. Teď jsem si,ale nejvíce dělala starost o ty mé řezné rány,které se zacelovali. Náramky mít nemůžu,takže na ně dám make-up. Sundala jsem si tedy náramky a otočila se k holkám zády. Na svoje zápěstí jsem si nanesla make-up a docela se mi to podařilo zamaskovat, sice to bylo drobet vidět,ale když se na to nikdo nezaměří tak to neuvidí.

"Hej a ty, Christino" řekl někdo a já se otočila. "Jak je to mezi tebou a Bieberem?" zeptala se mně,myslím že Victorie. "No...." zasekla jsem se,nevěděla jsem jak pokračovat. Je to takový nezvyk říkat všem,že chodím s Justinem. "Chodí spolu ty idiotko, vždyť Justin přidal fotku na instagram" řekla Paige. "Nechápu jak si mohl vybrat tebe" podotkla Molly. "Proč to nechápeš?" zeptala jsem se jí. 

"No vždyt se na sebe podívej, ano si roztomilá,ale to je tak všechno. Nejsi dokonalá,nejsi ani moc hubená. Jsi obyčejná a trochu divná." řekla Molly a já od ní raději odvrátila zrak. "Nikdo není dokonalý a ani jedna z nás není úplně hubená" řekla Becca,která seděle vedle mně v autobuse. Jen jsem se na ní podívala a děkovně přikývla. 

"Kolik ti vlastně je?" zeptala se mně Melissa pohrdavě. "Osumnáct" odpověděla jsem jí hned. Nikdo nemůže vědět,že mi je patnáct, opakuji nikdo. Ale jak mohu soutěžit když porodci budou vědět můj opravdoví věk? Musí exstovat nějaký způsob aby se nikdo nedozvěděl můj věk. 

"A jaký to je pocit být osumnáctiletá?" zeptala se mně Victorie. "Je to fajn,konečně mohu pít alkohol" řekla jsem a usmála se. "Se máš,mně bude osumnáct až v lednu" řekla Victorie a všichni se zasmáli. "Hej holky,kdo je z nás vlastně nejstarší?" zeptala se Becca. "Myslím,že já. Je mi dvacetčtyři" řekla Melissa a ušklíbla se. "Wow" podotkla Molly. "Mě je přesně dvacet" dodala Molly a nevině se usmála.

"Co tu děláte tak dlouho? Pojďte už"  řekla Tyra a dívala se na nás. "Seřaďte se,tak jako vždy" dodala a odešla. "Ugh...tohle je mučení" řekla Paige a všichni jsme se šli seřadit. "Tvého přítele ošukám tak tvrdě,že se stebou rozejde a začne chodit semnou Musí to být pro něj strašné když chodí s pannou" řekla Melissa a prošla kolem mně. Cože? Jak sakra mohla poznat,že jsem panna?! Ona ho ošuká? Co to kurva? Melissa je o hodně hezčí než já, teda má větší prsa. Justinovi by to určitě nevadilo kdyby ho ošukala... Ale mě by to vadilo.

ShhhWhere stories live. Discover now