28. Ranní budíček

7.9K 486 17
                                    

Christi: Dnes jsem se probudila celkem brzo. Je šest hodin ráno a já bych se měla připravovat. Vyskočila jsem z postele a usmívala jsem se. Je to snad normální? No možná to je tím,že chodím s Justinem. Sice nikdy mě nebude milovat,ale ted snim "chodím".

Přeběhla jsem ke své skříni a oblékla jsem si bílé tílko-volné,krátké kraťasy a k tomu vysoké černé podkolenky. Mám celkem divný styl,že? Ale kdo to řeší?

V koupelně jsem si udělala ranní hygienu a drobet jsem se upravila,malinko jsem si obtáhla řasy řasenkou a usmála jsem se na sebe v zrcadle. Na své zápěstí jsem si dala spoustu náramku a vyběhla jsem ze svého pokoje. Justin ještě určitě spí, no ale já ho spát nenechám. Ted spolu přeci jako "chodíme".

Proto jsem přešla k Justinovo pokoji a vešla do něj. Justin v klidu spal ,byl tak roztomilý. Na nic jsem nečekala a skočila na postel vedle něj. Stoupla jsem si na postel a jako malé dítě jsem začala po té posteli skákat. Justin se jen otočil na záda a otevřel jedno oko. Když mně uviděl tak pokroutil hlavou. Já jsem na něj skočila a zasmála se. Sedla jsem se na něj obkročmo a dívala se na jeho bezchybnou tvář. "Noták, já zachvilku budu muset jít" řekla jsem a Justin otevřel obě oči. "Tos mě nemohla nechat spát?" zeptal se mně a já se ušklíbla. "Ne" šeptla jsem a slezla z něj. Sedla jsem si na postel a dívala se na něj.

"Justine" řekla jsem a strkla do něj. Justin se ale ani nehnul. "Vždyt už je půl sedmé ráno" řekla jsem,ale Justin se ani nehnul. "Fajn" řekla jsem uraženě a chtěla jsem si stoupnout z postele,ale Justinova ruka kolem mého pasu mě zastavila. Stáhnul mě zpátky na postel a tentokrát se na mně díval. "Jsi strašně dětinská,víš o tom?" zeptal se mně a já přikývla. "A ranní pusu nedostanu?" zeptal se mě Justin a já se kousla do rtu. Nadzvedla jsem hlavu a rty jsem přiložila na ty Justinovo. Nevím co si od tohodle slibuju,až tohle všechno skončí budu mrtvá a to myslím doslova. 

Nebyla to jen jemný polibek, Justin totiž pohl rty a povalil mě na postel pod něj. Justin mi přejel jazykem po mém spodním rtu a tím se ptal o vstup do mých úst. Samozřejmě jsem mu to umožnila a naše jazyky se setkali. Užívala jsem si ten moment,ten ůžasný moment být s ním. 

Justin se po chvilce od de mně odtáhl a já se začala červenat. "Kdo říkal abys přestal?" zeptala jsem se ho nevině. Justin se jen zasmál a pak přiložil rty znova na ty mé. Líbali jsme se snad celou věčnost a ani jsem si nevšimla,že Justinovo ruka prozkoumala každičkou část mé poloviny horního těla. 

Pak jsem si ale vzpomněla,že jsem se ani nestihla nasnída a že už bych asi měla být někde jinde. Proto jsem Justinovi zatlačila na jeho holou hruď a on se od de mně odtáhl. "Měla bych jít" řekla jsem a Justin si lehl zpátky na postel. Hned jsem se postavila a upravila jsem si svoje tílko. Podívala jsem se na hodiny a hned jsem se vyděsila. "Nestíhám a hned první den" řekla jsem a vyběhla jsem z Justinovo pokoje.

"Uklidni se,pujdu tam s tebou a omluvím tě" řekl Justin a já přiběhla zase do jeho pokoje. Justin už stál a až ted jsem si uvědomila,že má na sobě jen trenky. "Jsi nějak hyperaktivní" řekl Justin a já se zachichotala. "Možna" odpověděla jsem a pořád se dívala na Justina který si vzal ze skříně kalhoty a oblékl si je. "Libí se ti co vidíš?" zeptal se mě a s tričkem v ruce přešel ke mně . "Bude znít divně když řeknu že jo?" zeptala jsem se ho a podívala se mu do očí.

"Aww shawty" řekl Justin a přiblížil se k mým rtům,myslela jsem si že mně políbí ale on mi na rty jen fouknul a pak si oblékl svoje triko. "Myslel jsem,že máš spoždění" řekl a zasmál se. "Idiote" řekla jsem a odešla jsem z jeho pokoje. Přešla jsem ke dveřím a vyšla ven z apartmánu.

Zastavila jsem se u výtahu a čeklala na Justina. "Jsi strašně urážlivá" objevil se vedle mně Justin a já se zasmála. Vešli jsme do výtahu a dveře se zavřeli. "Neurazila jsi se,že ne? Měl to být vtip" řekl a já se snažila nesmát. Přijeli jsme dolů a dveře se otevřeli,před výtahem stálo pár lidí, chtěla jsem vystoupit,ale Justin mně chytl za ruku. "Moment" řekl a zmáčkl tlačítko  ,kterým se zavřeli dveře.

"Co blbneš?" zeptala jsem se ho,ale Justin mně ignoroval a přitlačil si mně na stěnu vytahu. "Nechci abys byla uražená,pak s tebou není žádná zábava" řekl a rukou mi zajel pod mé tílko. Celá jsem se zachvěla a Justin se usmál. Přiložl rty na ty mé a políbil mně. Justin mi zmáčkl prso mezi svýma rukama a já ho od sebe odstrčila. "Tos přehnal" řekla jsem a Justin se ušklíbl. "Musel jsem" řekl a zmáčkl tlačítko,kterým se dveře otevřeli. Ty lidi vypadali celkem unuděně a někteří i naštvaně. "Děkujeme" řekla jsem a rychlím krokem jsem vyšla ven.

Samozřejmně Justin byl hned zamnu. Vyšli jsme ven a před hotelem stálo spousta fotografů a také Justinovo ochranka, plus jeho auto. "Sakra" zaklela jsem když mně oslepili světla foťáků. Ucítila jsem na svém pase něčí ruku a bylo mi jasné,že je Justinovo. 

Společně jsme nasedli do auta a já si povzdychla. "Tohle bylo strašně" řekla jsem hned. "Jo já vím" řekl a prohrábl si své vlasy. "Ty víš kde je ta zkouška?" zeptala jsem se ho. "Jasně,že vím. Vy dopeledne chodite po mole já po obědě zkouším ruzné taneční sestavy a spoustu dalších věcí" řekl a já přikývla.

Po pár minutach Justin zaparkovala před velkým sídlem. Vážně ten dům byl obrovský. Vystoupili jsme z auta a vešli jsme dovnitř toho obrovského domu? "Honem" řekla jsem a tahala jsem Justina neznámo kam. "Né tam ne,tady" řekl Justin a táhl mně za sebou. Příběhli jsme do místnosti kde hrála už hudba. Holky které jsem znala z autobusu chodily po mole a Tyra se na ně dívala. Hned se ale otočila na nás a zamračila se. Vypla hudbu a všichni přestali chodit po mole.

"Kde jsi tak dlouho?" zeptala se mě Tyra. "Moje chyba" řekl Justin a ušklíbl se. Tyra si jen povzdychla a přikývla. "Tak dobře, pojd" řekla a já přikývla Justin mi věnoval malej polibek na rty a já přiběhla k Tyře. "Dobře,já jdu. Pa shawty" řekl Justin a hned odešel.

ShhhWhere stories live. Discover now