50. Věříš mi?

3.5K 237 11
                                    

"Už jsme tu" řekl Justin a zastavili jsme kousek od pláže,kde vůbec nic nebylo,jen pláž,útesy a moře. "Jsi si jistý?" zeptala jsem se ho tak trochu podezřele. "Pojď" řekl a vylezl z auta, otevřel mi dveře a pomohl mi vystoupit z auta. "Nemyslím si,že by tady,kde to vypadá jako na konci světa byla nějaká restaurace" řekla jsem až moc vážně a porozhlédla se kolem.


"Věříš mi?" zeptal se mě a natáhl ke mě ruku. "Hm..." vyšlo z mých úst a uchopila jsem Justinovo ruku. Společně jsme přešli na pláž, sundali si boty a vydali se po pláži neznámo kam. Všude byla tma,jen měsíc a hvězdy svítili.Nevím kam jsme měli na mířeno,ale věřila jsem mu. "Vážně víš kam jdeme?" zeptala jsem se ho po chvilce znova.

"Chris, stačí jen, když mi budeš věřit." řekl vážně a oba jsme se zastavili, dívala jsem se Justinovi do očí a jen matně přikývla. "Já ti věřím jen..." šeptla jsem a povzdychla si. Justin jen přikývl, chytl mě okolo pasu a společně jsme se vydali neznámo kam. Po celou dobu bylo ticho, každý jsme si jen užívali svojí společnost. Stačilo mi, cítit jeho dotyk a byla jsem spokojená. Tohle jsme potřebovali, ticho a být jen spolu, aspoň jsme měli čas si všechny věci srovnat v hlavě, teda tak jsem to aspoň měla já.

Po chvilce jsem si všimla v dálce u útesu,jak stojí menší domek,kde byla rozsvícena světla. Venku byli stoly se židlemi a já se podívala na Justina. Justin měl na tváři neutrální výraz a bylo poznat,že přemýšlí.

"Jsme tu" promluvil,když jsme byli u vchodu, vešli jsme dovnitř a já si všimla, dvou párů jak sedí u stolů a popíjí víno. "Dobrý den, rád Vás zase vidím" řekl někdo a já si všimla, vysokého chlapa,který stál za pultem. "Chtěl bych dvě místa venku" řekl vážně a ten chlap jen přikývl. "Máte nějaké extra vybrané jídlo,nebo chce přinést jídelní lístek?" zeptal se nás a Justin se na mě podíval. "Um...smážený sýr s hranolkami" řekla jsem a Justin přikývl. "Dvakrát a dejte nám k tomu láhev šampaňského" řekl Justin a ten chlap jen přikyvoval a zapisoval si to. "Sedněte si, zachvilku Vám to přinesu" odpověděl nám a poté zmizel do jiné místnosti.

"Pojď" řekl Justin a společně jsme vyšli ven,zpátky na pláž. Justin mi odtáhl židli a já se posadila. "Děkuju" zašeptala jsem, on jen přikývl a sedl si naproti mě. To jak Justin začal být z ničeho nic vážný mě popravdě začalo znervózňovat. Chvilku bylo ticho a po celou tu dobu si mě Justin prohlížel. Už jsem to nevydržela a promluvila.

"Kde jsi na tohle místo přišel?" zeptala jsem se ho. "Tento podnik vlastní můj bratranec" odpověděl s menším povzdychem. "Aha" špitla jsem a odvrátila od něj zrak. Věděla jsem,že má na toto místo nějaké vzpomínky, proto byl tak vážný a tak trošku bez nálady.

"Tady" přinesl nám číšník šampaňské,které nám nalil do skleniček a poté zase odešel. "Justine,co se děje?" zeptala jsem se ho,když se díval pěknou dobu na moře a mlčel. "Jen jsem si na něco vzpomněl" falešně se na mě usmál a bylo poznat,že se o tom nechce bavit. "Napijem se?" dodal rychle,abych se na nic dalšího nestihla ptát. Jen jsem přikývla, uchopila skleničku do rukou a napila se.

"Zítra musím do školy" řekla jsem tak trochu znechuceně. "To zvládneš a kdyby něco,tak mi zavoláš,ju?" zeptal se mě a já přikývla."Co ty máš v plánu zítra?" zeptala jsem se ho se zájmem. "No...musím natočit nový videoklip k písničce "Wait for a minute" " řekl a v tom přišel číšník,který nám přinesl jídla. "Dvakrát smažený sýr" řekl a talíře položil před nás. "Děkujem" řekl Justin a ten chlap s úsměvem přikývl. "Dobrou chuť" řekla jsem a Justin přikývl, poté jsme se oba pustili do jídla.

Když jsme dojedli,tak nám číšník odnesl talíře a nalil nám další sklenku šampaňského. "Jestli nechceš,tak to už nepí" řekl Justin vážně a já přikývla. "V pořádku" zalhala jsem a usmála se. Alkohol už moc pít nechci, kvůli mé poslední kocovině,ale tohle je jen příležitostně a není to tvrdý alkohol.

Justin si z ničeho nic vyndal z kapsy cigaretu, přiložil si jí mezi rty,zapálil si jí a popotáhl, poté vyfoukl pryč ode mě kouř. "Před dvěma roky jsem sem vzal Selenu" vysvětlil a popotáhl z cigarety, hned na to vyfoukl kouř. To co řekl mě ani moc nepřekvapilo, dalo se to očekávat. Teď už jsem chápala,proč je takový bez nálady. Pořád jí miluje.

Hned na to jsem se zvedla, přešla k němu, sebrala mu cigaretu a odhodila jí. Justin se na mě s nadzvednutým obočím podíval a já si povzdychla. Rozešla jsem se dál po pláži a neotáčela jsem se, protože mi bylo jasné, že jde Justin za mnou. Zastavila jsem se až,když jsem domek neviděla, protože byl schovaný za útesem.

Vyslíkla jsem si své šaty a zůstala stát jen v podprsence a kalhotkách. V tom ke mě došel Justin,celou si mě prohlédl a já se usmála. "Vždycky jsem to chtěla zkusit" řela jsem, sundala jsem si podprsenku a poté i kalhotky. Nikdo tu nebyl a navíc tu byla tma,takže mě nikdo vidět nemohl. "Jestli chceš,tak se můžeš přidat." promluvila jsem znova a vyrazila do moře. Upřímně bylo studené,ale nebylo to nic tak strašného. Až jsem byla v moři ponořená po krk,tak jsem se zastavila.

Netrvalo dlouho a ucítila jsem na svém rameni jeho ruku. Podívala jsem se na něj a usmála se. Zatlačila jsem mu na ramena a tím se ponořil. Hned co se vynořil na mě bez upozornění cákl. "Jsi vážně blázen" řekl a zasmál se. "To není nic nového" řekla jsem a vyplázla na něj jazyk,jak malé dítě.

"Zkus mě chytit" řekla jsem, cákla na něj a poté od něj plavala dál do větší hlouby. Uplavala jsem jen kousek a hned na to jsem ucítila,jak mě Justin zatáhl za nohu. "To není fér" řekla jsem a on si mě k sobě přitáhl. "To už jsi myslím někdy říkala" řekl a já mu cákla do obličeje. "Ale noták" řekl a já to zopakovala. "Jak chceš" řekl Justin a stáhl mě společně s ním pod vodu.

Ve zmatku jsem začala mlátit rukami a vynořila se. Hned na to jsem se rozkašlala. "Zbláznil si se? Vždyť jsem se mohla utopit" řekla jsem vyplašeně a přimáčkla se Justinovi na tělo. Obmotala jsem si nohy okolo jeho břícha a své ruce položila na jeho hruď. "Nemohla" protestoval a já protočila očima. "To určitě" řekla jsem a položil hlavu na jeho rameno. Vůbec mi v tu chvíli nevadilo,že jsme oba nahý. Mohu dokonce říct,že mi bylo příjemné dotýkat se Justinovo těla.

Justin mě chytl pod zadkem a přidržoval mě,já už jsem tam nevystačila. "Pořád mi věříš?" zeptal se mě Justin a trochu se zasmál. "Ne" odpověděla jsem a jemně ho kousla do ramena. "Neprovokuj"  řekl vážně a já se na něj s úšklebkem podívala. "Nechtěj abych tě pustil" řekl tentokrát s úšklebkem on. "Fajn" odpověděla jsem uraženě a našpulila jsem rty. Justina to hned rozesmálo a pokroutil nad tím hlavou.

Přiblížil se hlavou ke mě a políbil mě. Za spodní ret mě popotáhl a poté to zopakoval. Já jsem mu to oplatila a poté jsem ho ještě jednou políbila. Justin se usmál a navhlčil si své rty. Znova se ke mě přiblížil a políbil mě, jazykem mi přejl po spodním rtu a já trošku pootevřela pusu. Naše jazyky se střetli a začali navzájem bojovat o převahu. Justin prozkoumal snad celý prostor mých úst a poté jsme se s hlasitým mlasknutím od sebe odtáhli. "Miluju tě" řekl z ničeho nic a já se zakousla do svého rtu. Myslel to vážně? "Uh...Já tebe taky" špitla jsem a Justin mě naposledy políbil a odtáhl se. "Měli bychom jít" řekl a já jen na souhlas přikývla. Je možné,aby mi právě Justin řekl, že mě miluje?

________





ShhhKde žijí příběhy. Začni objevovat