#Roses

6.1K 374 61
                                    

Voorzichtig maak ik de doos open die op mijn schoot staat. Ik ben inmiddels al thuisgekomen met een taxi en het is nu drie uur 's nachts. Mijn ouders liggen al in bed. Het enige lampje wat in de woonkamer brandt helpt me om te zien wat er in de doos zit, waarna ik er een bosje rozen uithaal. Glimlachend bijt ik op mijn lip. De rozen zien er wat gehavend uit, waarschijnlijk doordat ze in een doos hebben gezeten, maar dit is echt het liefste wat een jongen ooit voor me heeft gedaan. Ik merk een briefje op die aan de rozen vast zit geknoopt.

I will love you until the last rose dies.

Ik voel dat ik moet blozen en friemel wat met het briefje. Nooit gedacht dat Ashton zo'n romanticus zou zijn. Een aantal echte rozen met één neppe ertussen, wat betekend dat hij voor altijd van me zal houden. Ik leg de doos naast me neer op de bank, sta met de bos rozen in mijn hand op en loop naar de keuken. Ik haal een zwarte vaas uit het keukenkastje en vul hem met water. Ik zet de rozen erin en bedenk waar ik de vaas neer zou kunnen zetten. Mijn slaapkamer zou een mooi plekje zijn. Ik loop weer naar de woonkamer en wanneer ik de doos wil opruimen merk ik dat onderin nog een opgerold briefje ligt. Nieuwsgierig haal ik het briefje uit de doos en open het roze strikje wat er omheen zit.

Lieve Jade,
we weten allebei dat onze relatie niet gemakkelijk zal zijn doordat ik zo vaak weg ben, maar dat neemt niet weg dat ik minder van je hou. Je bent en blijft het mooiste en liefste meisje wat ik ooit heb gezien. Zelf denk je daar niet zo over, maar je bent echt heel mooi, please believe me. Ik ben trots op je dat je jezelf door alle ellende hebt heen geknokt en daar diep van binnen nog steeds mee bezig bent.

Ik wil gewoon zeggen dat ik heel veel van je hou en er heel erg trots op ben dat jij mijn meisje bent.

Ik mis je.

Liefs Ashton.

Voorzichtig pink ik een traantje weg. Ashton is zó lief... Ik vouw het briefje weer zorgvuldig op en leg het in de doos. Ik besluit om naar bed te gaan en sta dan dus ook op. Ik pak de vaas in mijn hand en knip het lichtje uit. Ook de doos pak ik op en ik loop in het donker de trap op, richting mijn slaapkamer. Onhandig open ik met mijn elleboog de deur en stap mijn kamer binnen. Ik leg de doos op de grond en zet de vaas met rozen op mijn nachtkastje, terwijl ik er nog even vertederd naar kijk. Ik doe het lampje op mijn nachtkastje aan en plof neer op bed. Ik pak mijn mobiel uit mijn broekzak, open het gesprek tussen mij en Ashton en besluit hem een berichtje te sturen.

Ik hou van je en mis je nu al. Thank you so much for everything☺️💖

Ik leg mijn mobiel weer weg en kleed me om in Ashton's shirt. Deze heeft hij gisteren laten liggen, waar ik dus mooi gebruik van maak. Ik ga in bed liggen, knip het lampje uit en sluit glimlachend, maar toch verdrietig mijn ogen.

Wanneer ik wakker word merk ik gelijk dat ik niet heel lang heb geslapen. Zuchtend pak ik mijn mobiel en kijk met spleet-oogjes naar het felle scherm. Half acht. Ik kreun en leg mijn mobiel weer weg. Ik sla de dekens over me heen en draai me om. Wanneer ik weer denk aan vannacht word ik verdrietig door het feit dat ik Ashton voor ik weet niet hoelang zie. Ik voel een traan over mijn wang glijden en veeg hem snel weg. Van binnen voel ik me erg leeg, denk ik. Het valt niet echt te beschrijven. In de afkickkliniek werd ik in de gaten gehouden zodat ik mezelf niks aan zou doen, en na de afkickkliniek vingen de jongens en Olivia, maar vooral Ashton en Olivia me op. Ashton was zowat de hele tijd dat hij hier was in mijn buurt waardoor ik ook niks zou kunnen doen. Maar nu is iedereen weg en zou ik in principe zo weer kunnen beginnen met snijden. Diep van binnen voel ik die drang nog steeds maar ik weet dat als ik het weer zou doen ik mijn ouders, de jongens, Ashton, Olivia en Lisanne zou teleurstellen. Ik moet clean blijven, voor hun.

Na een aantal minuten pak ik mijn mobiel weer en besluit Olivia een berichtje te sturen.

Livvv, ik mis je zo erg... De jongens zijn vannacht weggegaan en ik weet niet meer hoe ik deze dagen moet doorbrengen, wat ik moet doen. Hoe gaat het met je? En met Thomas? Hoe ging de dateee? Ik ben zó blij voor je Liv :)

Thomas, de naam waar Olivia uren over kan doorpraten. Officieel hebben ze nog niets, maar aangezien ze gisteren hun eerste date hebben gehad verwacht ik dat een relatie er nog wel zit aan te komen. En ik moet zelf ook toegeven, hij is niet lelijk, maar niemand gaat boven Ashton, natuurlijk. 

-

Na ongeveer een half uur besluit ik om uit bed te gaan aangezien ik toch niet meer in slaap kom. Ik sta op uit bed en trek een joggingbroek uit mijn kledingkast, die ik aantrek onder het shirt van Ashton. Ik trek het shirt een beetje over mijn hoofd heen en snuif de geur van Ashton op. Met een verdrietige glimlach laat ik het shirt weer hangen en loop naar beneden.  In de gang kom ik mijn moeder tegen, met haar jas al aan. 'Hey lieverd.' zegt ze. 'Goedemorgen mam,' zeg ik met een kleine glimlach. Ze slaat haar armen om me heen, 'Hoe voel je je?' vraagt ze voorzichtig. Ze laat me los waarna ik mijn schouders ophaal, 'Het gaat nog wel, denk ik...' zeg ik, terwijl ik naar beneden kijk. 'Voor je het weet zijn ze allemaal weer terug, Jade.' probeert ze me te helpen. Ik schud mijn hoofd, 'Ik denk niet dat ik daarop moet rekenen, de jongens hun tour start over drie weken en aangezien een retourtje van Australië naar Engeland en andersom niet bepaald goedkoop is verwacht ik ook niet dat ik Olivia snel weer zie.' Het helpt echt niet om te zeggen dat ik ze snel weer zie als dat toch niet de waarheid is. De fucking harde waarheid is dat ik alleen ben voor de komende maanden. Ik hoor mijn moeder zuchten, 'Ik moet nu echt naar mijn werk gaan. Geloof me maar dat je ze snel weer ziet, ik denk dat Ashton daar wel voor zorgt.' zegt ze voorzichtig. Ik knik, niet in staat om er iets op in te brengen en zeg haar gedag. De voordeur slaat dicht en ik loop naar de keuken. 

Ik open een aantal keukenkastjes en kom tot de conclusie dat mijn moeder nog geen boodschappen heeft gedaan. De drang om niets te eten voel ik groter worden, maar dapper pak ik een bord en besmeer ik een broodje met Nutella. Ik loop met het bord in mijn handen naar de woonkamer en ga zitten op de bank. In stilte eet ik mijn broodje op. Ik heb Ashton's stem nodig maar hij zit nog zo'n 13 uur in het vliegtuig, wat het onmogelijk maakt om hem nu te bellen. Waarom, serieus, waarom moest ik een vriendje uitzoeken die de hele wereld over reist? 

Omdat Ashton lief, knap, schattig en steunend is en hot is als hij drumt, duh. 

~

Ohgosh, dat laatste stukje is zo slecht en help ik ben in een fetusstemming van 5SOS en help. Er zit gewoon iets in mijn ogen, doesnt matter ;) En ik heb zolang niet geupdate, volgens mij meer dan een week en het spijt me zoooo. MAAR NU HEB IK WEL EINDELIJK VAKANTIE DUS IK HOOP DAT IK MEER KAN UPDATEN YAAY. 

Wat vinden jullie ervan dat ik steeds een tweet/quote van één van de jongens plaats? Ik doe er best veel moeite voor om lieve tweets uit te zoeken uit hun timeline op twitter, dus willen jullie dat ik daar mee doorga?

54K READS THANKYOUSOMUCH AAAAHWODNJS CANT BELIEVE <3

xxAshHisDrumsticks

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ 

edited

The Tweet - Ashton Irwin ✔️Where stories live. Discover now