#Exams

9.3K 468 80
                                    

Ik haal zuchtend een hand door mijn lange bruine haren heen. Al sinds na het ontbijt ben ik bezig met het leren voor de examens, en het is nu inmiddels kwart voor vier. Het eerste examen wat ik heb, over anderhalve week al, is wiskunde, waar ik nu dus ook voor aan het leren ben. Ik ben er achter gekomen dat ik misschien een héél klein beetje te laat ben begonnen met leren.
Ik besluit een kleine pauze te houden en sla mijn schoolboek dicht. Ik ga wat beter op bed liggen en pak mijn mobiel erbij. Ik zie dat ik een sms heb gekregen van een onbekend nummer.

You're ugly

Ik trek mijn wenkbrauwen op. Het zou natuurlijk iemand van school kunnen zijn, maar zover ik weet heeft niemand mijn nummer. Ik besluit het te negeren en verwijder het berichtje. Ik ga naar twitter en zie dat ik twee dm's heb. Ik bijt grijnzend op mijn lip, één daarvan is van Ashton. De andere van Olivia. Ik open eerst die van Ashton.

Ik ben blij dat ik jou blij kan maken :) Maar, zeg nooit, nooit, nooit meer dat je dik of lelijk, of iets in die richting bent. Ik heb je gezien in de video en je bent écht prachtig, cutie :') Je bent niet dik, je bent misschien zelfs wel té dun. Ik hoop dat je niet teveel pijn hebt. Waar woon je? Misschien vind je het leuk als ik op bezoek kom? Ik voel me namelijk nogal schuldig en ik wil je helpen :$ ly x

Wat. Is. Dit.

Ashton Irwin, wil mij ontmoeten. Ashton Irwin, de drummer van een van de bekendste bands ter wereld, wil mij, een simpel meisje uit Londen ontmoeten? Ik wou dat het kon. Het enige wat me tegenhoud is de afstand. Australië ligt aan de andere kant van de wereld. Dat is best ver weg. Er komt een bibberige zucht uit mijn mond. Het geluk is me niet gegund.

Hi Ash. Het spijt me dat ik je niet kan geloven, meerdere mensen hebben tegen me gezegd dat ik lelijk of dik ben, waarom zou dan juist dat ene persoon die zegt dat ik mooi ben de waarheid vertellen? Anyways, ik woon in Londen en omg ik ben zo boos op mezelf dat, nu ik een kans heb je te ontmoeten, het niet kan. Life is hard, ya knooow. Yeah, ily x

Ik open het berichtje van Olivia,

Ik heb de jongens niet gevondenðߘ­ðߘ­ T is zo oneerlijk meeh. Wat heb je gestuurd naar Ashton? Al iets terug? Ik kan echt niet geloven dat je aan het praten bent met je toekomstige man ghehe. Ik dwing je nu om te leren voor je examens, you can do thisssðߒ•

OLIVIA ALICE JOHNSON WAAROM HEB JE JE CAPSLOCK NIET AAN?! WAT BEN JIJ VOOR VRIENDIN?! HAHAH JUST KIDDING. HIJ IS ZO LIEF TEGEN ME, IKR. EN JA, IK GA NU LEREN WANT IK DENK DAT IK IETS TE LAAT BEN BEGONNEN OOPSSS. BYEEE X

Ik verstuur het berichtje. Ik sta op van mijn bed en ''kruk'' naar beneden. Ik zet de televisie aan en maak het mezelf gemakkelijk door languit op de bank te gaan liggen. Ik weet dat ik voor mijn examens zou moeten leren maar ik heb echt zó geen zin. Ik zap een beetje met de afstandsbediening en kom tot de conclusie dat mijn favoriete programma erop is; Catfish. Ik vind het gewoon heel erg grappig dat als een man online aan het praten is met iemand die als profielfoto een super mooie vrouw heeft, en in het echt één of ander dik, lelijk en oud wijf blijkt te zijn. Plus Max en Nev presenteren het gewoon heel leuk.

Na een kwartiertje, als ik nog steeds lui op de bank zit, trilt mijn mobiel, als teken van een sms.

I see you.

De afzender is hetzelfde nummer als het vorige berichtje wat ik had gekregen. Oké, nu word ik toch wel een heel klein beetje bang. Zul je zien dat ik één of andere stalker achter me aan heb.

Ik hoor de voordeur opengaan. Ik draai me om en zie mijn moeder de woonkamer binnenlopen. 'Hey mams.' 'Hooi schat, sorry dat ik zo laat ben, er was een spoedgeval binnengekomen.' zegt ze met een verontschuldigend gezicht. 'No problem,' zeg ik met een kleine glimlach. Mijn moeder werkt als arts, ze heeft dus wel vaker van dit soort "spoedgevallen." 'Is papa nog niet thuis?' Vraagt ze verbaasd. Ik schud mijn hoofd. 'Oh, ik had hem eigenlijk al wel thuis verwacht... Hij zou wel weer moeten overwerken.' zegt ze. Ik knik. 'Heb je je vandaag wel een beetje kunnen redden?' Vraagt ze ietwat bezorgd. 'Ja hoor, ik heb vooral voor m'n examens zitten leren.' Ze steekt goedkeurend haar duim op, terwijl ze haar jas uit doet.
'Ik ga alvast met het eten beginnen, je roept me als er iets is, hé?' 'Ja, ja, komt goed.' 

Ik zucht als Catfish is afgelopen. Ik pak de afstandsbediening van het bijzettafeltje en begin weer te zappen. Een documentaire over zeeschildpadden, yay... Laten we dat kijken! Ik hoor de voordeur open gaan, waarna mijn vader de woonkamer in stapt. 'Hey lieverd.' zegt hij terwijl hij een kus op mijn hoofd geeft. 'Hooi pap.' 'Heb je het volgehouden vandaag?' Ik geef hetzelfde antwoord als bij mijn moeder. 'Ja hoor, ik heb vooral voor m'n examens zitten leren.' 'Lukt het een beetje?' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op, 'Denk het?' 'Mooizo.' En hij loopt naar de keuken, waarschijnlijk om mijn moeder gedag te zeggen. 

Ik zet de televisie uit. Ik pak mijn krukken op en loop dan ook maar naar de keuken, misschien is daar nog iets te beleven. De heerlijke geur komt me tegemoet. Ik loop naar mijn moeder toe, die voor het gasfornuis staat en kijk in de pannen. Spaghetti. 'Lekker, mam.' Zeg ik terwijl ik mijn vinger in de saus steek en de vinger in mijn mond steek. Ze kijkt hoofdschuddend toe. Ik lach even en ga dan aan de keukentafel zitten, terwijl ik mijn mobiel erbij pak.

-

Jaja mensen sorry voor t aparte/rare einde. In elke boek zitten er wel van die hoofdstukken waarin er niks gebeurd, het haast saai is om te lezen en het meer een ''tussenstukje'' wordt genoemd. Zie hier; een tussenstukje in het boek. Maar ik beloof dat het volgende hoofdstuk veeel leuker wordt! En echt, ik hou zoooveel van al jullie reacties! <3 And i cant believe i have almost 400 readsss :3 THANKYOUALL <3 Oh en ik heb een nieuwe cover! Wat vinden jullie ervan? Hiernaast een quote van Calumm --->

xx AshHisDrumsticks

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ 

edited

The Tweet - Ashton Irwin ✔️Where stories live. Discover now