#Cuddling

7.3K 436 48
                                    

En hier zit ik dan, al een half uur, op het bankje te kijken naar de meidenmassa die zich ondertussen heeft verdubbeld. En op de één of andere manier zijn er geen bewakers bij. Er zijn wel een aantal bewakers van het vliegveld zelf komen opdagen, maar die kunnen zeker niet op tegen die vierhonderd meiden. Zuchtend pak ik mijn mobiel erbij en sms de jongens allemaal.

Heeyaaa, ik ga alvast naar huis, oké? Het spijt me dat ik niet wacht maar ik voel me niet helemaal lekker. xJade

En ik voel me ook echt niet lekker. Mijn bloedneus is inmiddels wel gestopt alleen is er hoofdpijn komen opdagen. Ik verwacht geen antwoord op mijn sms, dus sta op en ga op zoek naar de uitgang van dit immens grote vliegveld.

Uiteindelijk heb ik een taxi naar huis genomen en lig ik hier op bed in mijn slaapkamer, met een emmer naast me, aangezien ik net al heb overgegeven. Mijn moeder komt de kamer binnen met een dampende kop thee. Ik glimlach naar haar terwijl ze op bed komt zitten. Ik pak de kop thee aan en neem er voorzichtige slokjes van. 'Heb je al iets van Ashton, Calum, Luke of Michael gehoord? vraagt ze. Het hele verhaal heb ik al verteld net nadat ik thuis kwam. Ik schud zuchtend mijn hoofd. 'Ze zijn daar denk ik nog steeds bezig,' Zeg ik met medelijden in mijn stem. Mijn moeder knikt, 'Goed dat je naar huis bent gekomen. Blijf je in bed of kom je naar beneden voor het avondeten?' 'Nou, ik heb eigenlijk niet bepaald honger, dus ik blijf denk ik in bed,' zeg ik met een schuine glimlach. Mijn moeder knikt, 'Roep je als er iets is? Of je kan natuurlijk de telefoon even laten overgaan, dan kom ik, of papa, naar boven, goed?' Ik knik. Ze aait even over mijn haar heen en geeft me dan een kus op mijn voorhoofd. Ze zegt me gedag en loopt dan de kamer weer uit, waarna ze de deur sluit. 

Ik pak mijn mobiel en klik de twitterapp aan. Mijn mobielverslaving is weer terug van weggeweest. Mijn volgers zijn de laatste dagen heel erg gestegen, van 8000 naar 16000. Waarschijnlijk zullen velen me hebben herkend van de foto's op internet waarbij ik met Olivia en de jongens was. Eigenlijk tweet ik niet zo veel meer. Dit account is, of was, mijn fanaccount, maar het voelt nu best gek als je fangirlt over je vriendje en vrienden. Ik scroll door mijn timeline heen maar word onderbroken doordat ik wordt gebeld door Ashton. Ik neem op en zet mijn mobiel aan mijn oor. 'Heey Ash,' zeg ik glimlachend. 'Jade? Gaat het goed met je? Het spijt me echt heel erg van de fans en dat we je zijn kwijtgeraakt...' Hij klinkt verdrietig, met bezorgdheid in zijn stem. 'Gekkie, daar kun jij toch niks aan doen? En ik voel me alleen niet zo lekker, niks ergs.' zeg ik rustig. 'Wil je dat ik nog even bij je langskom? We zitten nog in de auto dus dan kan Dave me zo afzetten?' vraagt hij. Ik leg even snel de dekens wat beter over me heen en vraag dan, 'Wie is Dave?' 'Bodyguard van de band.' 'Ah, oké,' zeg ik glimlachend. 'Ik zou het fijn vinden als je nog even langskwam,' zeg ik blozend. 'Komt goed, ik ben er denk ik binnen tien minuten,' 'Tot zo,' zeg ik. 'Tot zo, sweetie.' Ik hang glimlachend op en leg mijn mobiel op mijn nachtkastje.

'Jade, Ashton is er!' hoor ik mijn moeder roepen. 'Hij mag wel naar boven komen,' roep ik terug. Ik hoor voetstappen op de trap en niet veel later komt Ashton mijn kamer binnen. Ik ga wat rechterop zitten. 'Heey,' zegt hij met een lief glimlachje. 'Heey Ashy,' 'Ashy?' Hij lacht even kort. Hij komt voorzichtig op mijn bed zitten en geeft me een kort kusje op mijn mond. 'Hoe voel je je?' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op terwijl ik plaats maak, zodat Ashton naast me kan komen zitten. 'Ik heb hoofdpijn, ik ben misselijk en heb het koud,' zeg ik met een pruillipje. Hij doet zijn schoenen uit en komt naast me zitten. Hij slaat zijn arm om me heen en gaat met zijn andere arm richting mijn voorhoofd. Hij legt zijn hand op mijn voorhoofd, 'Je hebt koorts.' Hij duwt me dichter tegen zich aan en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Ik sluit mijn ogen en geniet even van dit moment.

'Hoe ben je eigenlijk thuis gekomen?' vraagt Ashton. 'Met een taxi,' antwoord ik. 'Is het wel allemaal goed gegaan op het vliegveld? Hebben de fans je niks aangedaan?' zegt hij lachend om zijn ''grapje.'' 'Nou, eigenlijk wel,' zeg ik grijzend. Hij maakt een geschrokken beweging, 'Wat dan?' 'Ik kreeg een elleboog in mijn gezicht en had toen een bloedneus...' 'Wat? Maar, eh... Dat doen ze echt niet expres, ze zijn gewoon wat... Enthousiast?' verdedigt hij zijn fans. Ik knik lachend mijn hoofd, 'Dat weet ik wel Ash, het zou mij ook gebeurd kunnen zijn als ik de kans kreeg om een foto met jullie te maken toen ik nog fan was.' zeg ik geruststellend. 'Ben je nu geen fan meer dan?' Hij kijkt me met een pruillipje aan. Ik grinnik, 'Zo bedoel ik het niet, maar, ik weet niet precies hoe ik het uit moet leggen... Ik hou natuurlijk nog steeds van jullie muziek, maar ik ben niet meer zo als voordat ik jullie heb ontmoet. Ik zeg niet meer dat jullie hot zijn, of zoiets dergelijks,' zeg ik ongemakkelijk. Ashton begint hard te lachen. 'Je mag me nu nog steeds wel hot noemen, hoor.' zegt hij lachend. 'Je bent hot,' zeg ik lachend. 'Weet ik.' Ashton beweegt zijn wenkbrauwen heen en weer. Lachend schud ik mijn hoofd. 'Maar ik begrijp je wel,' zegt hij glimlachend.

'Ash, ik weet dat het waarschijnlijk de stemming verpest, maar jij bent over vijf dagen weer weg en waarschijnlijk ook voor een lange tijd. Ik wil mijn vriendje niet missen...' Ik hoor hoe Ashton zucht. 'Je weet dat ik jou ook niet wil missen, maar we kunnen niks anders doen dan het te accepteren. We kunnen skypen, smsen, bellen, zodat we toch nog een beetje bij elkaar zijn. Management laat het niet toe om een vriendin mee op tour te nemen, maar je kunt altijd een paar dagen langskomen?' Ik knik. 'Zo vaak mogelijk,' zeg ik met een verdrietig glimlachje. 'En ik beloof dat ik je elke dag zal bellen,' eindigt hij. 'Samen komen we er wel uit, dat verzeker ik je.' Hij plaatst zijn lippen op mijn voorhoofd

'Ik hou van je.'

~

OHMYGOSH WAT DOEN JULLIE MIJ AAN?! #2 IN FANFICTION EN 18K READS WHUT ;0 THANKYOUSOSOSOSOSOSOSOSOSOMUCH <3 ASDFGHJKKL

Ik hoop dat jullie dit hoofdstukje wat vondenn && ik hoop dat ik in het weekend weer kan updaten... Deze week best wel veel toetsen dusjaaa :c OHJA EN HAPPY BIRTHDAY ZAYNN! MIJN GROTE KLEINE BOY IS ALWEER 22 :D Daarom hiernaast een quote van Zaynieee c:

xxAshHisDrumsticks

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ 

edited

The Tweet - Ashton Irwin ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu