#Hotelroom

5K 346 38
                                    

'We slapen met zijn allen in één hotelkamer, so no sex.' zegt Michael, die de hotelkamerdeur opent. Lachend, maar met een rood hoofd, kijk ik Ashton aan, die de lol er wel van inziet. 'Maak je maar geen zorgen, Mikey, dan zoeken we wel een andere plek op.' zegt Ashton grijnzend. 'Mag ik ook weer terug naar Londen?' smeek ik. Ashton schudt zijn hoofd, 'Je weet dat we maar een grapje maken, Jade. En ik hou je bij me, je mag niet meer terug.' zegt Ashton grijnzend, terwijl hij door mijn haar woelt. Geïrriteerd doe ik mijn haar weer goed en ga dan zitten op een grijze twee-persoons bank, die in het midden van de kamer staat. 'Eigenlijk bedoelde ik het best serieus...' Michael krijgt een klap tegen zijn hoofd van Ashton en kijkt me dan lachend aan. 'Ik hou al op, ik hou al op.' zegt hij, waarna hij zijn handen onschuldig in de lucht steekt.

We zitten met zijn allen de film Divergent te kijken. Ik zit samen met Calum en Ashton op één bank en Luke en Michael op de andere. Mijn hoofd ligt op Ashton's schoot en mijn benen liggen over Calum heen. Ashton wrijft zachtjes over mijn haar heen en ik sluit rustig mijn ogen. Het mag dan wel pas rond zeven uur zijn, vannacht heb ik amper geslapen door mijn vliegangst. Langzaam voel ik mezelf wegzakken, totdat ik slaap.

POV ASHTON POV ASHTON YAAY VOOR THE FIRST TIMEEE

'Ze ziet er vrolijk uit.' zegt Calum glimlachend. De film is inmiddels afgelopen en de jongens en ik hebben een tijdje gepraat over de tour. Zuchtend kijk ik naar Jade, die vredig ligt te slapen. 'Hoe gaat het met haar?' 'Eergisteren is het weer gebeurd...' zeg ik zacht. 'Wat gebeurd?' vraagt Michael verward. 'Je bedoelt...?' Calum durft zijn zin niet af te maken. Voorzichtig knik ik. 'Wat is er gebeurd?' vraagt Michael opnieuw. 'Toen ik bij haar thuis was aangekomen hebben haar ouders me binnengelaten. Ik zou haar verrassen door haar kamer in te komen, maar toen ik binnen kwam, stond ze met een... Stuk glas in haar hand...' zeg ik, terwijl er een kleine traan over mijn wang heen rolt. Voorzichtig aai ik over Jade's wang heen. Calum, Luke en Michael kijken me geschrokken aan, 'En toen?' vraagt Calum voorzichtig, bang voor het antwoord. 'Ze is in elkaar gestort... Ik heb haar gekalmeerd. Ze voelde zich eenzaam, ze mistte ons en Olivia, en ze had al een aantal dagen ruzie met haar ouders... Ze dacht dat het allemaal aan háár lag en uiteindelijk wist ze geen andere oplossing meer dan snijden...' 'Mate... Leg Jade anders eerst even op bed, zodat we wat beter kunnen praten?' vraagt Luke. Ik knik en schuif mijn armen onder Jade's kleine, smalle lichaam. Ik sta op en loop naar de grote slaapkamer toe. Voorzichtig leg ik haar op bed neer en leg de dekens over haar heen. Ik druk mijn lippen kort op haar hoofd en loop dan weer naar de woonkamer. Daar aangekomen word ik omhelst door de jongens. Langzaam glijden er meer tranen over mijn wangen heen. 'Ik weet gewoon niet wat ik moet doen...' We laten elkaar weer los en gaan met zijn allen op de twee-persoonsbank zitten. 'Ik dacht dat alles goed ging, de laatste keer dat ik met haar belde merkte ik dat ze zich verdrietig voelde, maar ze zei dat het kwam doordat ze me mistte en dat het verder gewoon goed ging. Ook heeft ze me niks verteld over de ruzie met haar ouders... Ik weet niet wat er in haar omgaat, voor hetzelfde geld staat ze nu huilend in de slaapkamer met een mesje in haar hand, ik krijg gewoon geen hoogte van haar gevoelens...' Luke, die naast me zit, geeft een klopje op mijn schouder. 'Zo is Jade, Ash. Hoevaak je het ook vraagt, ze blijft zeggen dat het goed gaat. Probeer er gewoon zoveel mogelijk voor haar te zijn en ik denk dat ze zich dan al een stuk beter voelt.' steunt Calum me. Met een waterig glimlachje kijk ik hem aan, 'Dat probeer ik zeker...' 'En Ash? Je moet ook aan jezelf blijven denken, we willen niet dat jij een terugval krijgt door dit alles...' Michaels stem klinkt bezorgd. Met een zucht knik ik, en ik veeg mijn tranen weg.

POV JADE

Op de één of andere manier lig ik in, ik denk, het bed in de hotelkamer, en ik heb een vaag vermoeden dat Ashton me daarheen heeft gebracht. Ik hoor zacht gepraat uit de woonkamer komen, maar kan niet onderscheiden wat ze zeggen. Ik kijk op de wekker, die naast het bed op een nachtkastje staat, en zie dat het tien uur 's avonds is, dan heb ik toch nog een tijdje kunnen slapen. Ik rek me uit en stap dan langzaam uit bed. Ik loop naar de deur toe, waarvan ik denk dat die naar de woonkamer leidt, en zie de jongens met zijn allen op de bank zitten. Michael en Calum hebben beiden een controller in hun handen en kijken geconcentreerd naar de televisie, waarop een schietspel te zien is. 'Hey guys.' Ashton en Luke kijken op van hun mobiel en begroeten me. Ik loop naar de bank toe en ga op Ashton's schoot zitten. 'Mag dat zo maar?' vraagt hij grijnzend, terwijl hij zijn armen om mijn buik heen slaat. 'Anders zit ik zo alleen op die andere bank.' Hij lacht en geeft me een kus op mijn mond. Ik ga tegen zijn schouder aan liggen. 'Lekker geslapen?' vraagt Luke. Ik knik, 'Dat had ik wel even nodig.' zeg ik met een kleine lach. Ik druk mijn neus in Ashton's shirt en ik hoor hem lachen. 'En? Hoe ruik ik?' Ik mompel wat, 'Sorry hoor, ik heb je gewoon gemist.' 'Ik jou ook, sweetie.' Onze hoofden staan tegen elkaar aan en zachtjes buigt Ashton naar me toe. We worden verstoord door een geconcentreerde Michael, 'Take a room, please.' Lachend kijken Ashton en ik elkaar aan en ga ik weer normaal zitten, met mijn ogen gericht op de televisie. 

'Luke en ik hadden bedacht om morgen na het gesprek met management over de tour, uit eten te gaan, lijkt dat je wat?' Glimlachend knik ik, 'Leuk! Moet ik ook mee met dat gesprek?' vraag ik nieuwsgierig. 'Nou, het gaat denk ik voor een groot gedeelte over jou; waar we jou laten als we een concert hebben, nog wat regels bespreken dacht ik, en nog wat kleine dingen, dus ik denk dat...' 'HEADSHOT!' roept Calum vrolijk. Michael gooit gefrusteerd zijn controller op de grond. 'Je mee moet,' maakt Ashton zijn zin af. Luke en ik beginnen hard te lachen, en niet veel later Ashton ook. Michael en Calum kijken ons verward aan. 'What's up?'

~
Ohmygod.
Ohmygod.
Dit kan niet.
Nee.
Gewoon niet.
Wat is dit.
Huh.
Ohmygod.

KIJK EVEN NAAR AL DIE READS IK HEB 100K LEZERS WAT HOE KAN DIT IK WEET HET NIET EN IK KAN HET NIET BESEFFEN WHUT.

OKEE IK WAS EERST BEST WEL HEEEEL ERG SAD OMDAT IK NIET NAAR HET CONCERT MAG, ONDANKS AL JULLIE ADVIES, MAAR TOEN IK DIT ZAG... GEWOON WOWOWOWOWOWOWOW. THANK YOU SO SO SO MUCH IK KAN HET ECHT NIET GELOVEN WHUT THANKSSS💖💖

xxAshHisDrumsticks

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

edited

The Tweet - Ashton Irwin ✔️Where stories live. Discover now