Yeni gelin...

34.2K 865 142
                                    

BOLUM 19

"Ne! Ne demek evlenmekten vazgeçti. Dalgamı geçiyorsunuz siz benimle? Nerede şimdi o buz kütlesi, onunla konuşmam gerek" dedim sinirle Duyduklarıma inanamıyordum.

"İnan bende anlamadım. Japonya'ya dönmüş. Sana karşı çok mahcubum Bahar" Bayan Takahashi çok kötü bozulmuştu ama kadına suçlamam doğru olmazdı.

"Hayır hayır! Bu mümkün değil, aileme anlatamam, bu benim için daha büyük bir felaket olur. Annem beni öldürür. Kimsenin yüzüne bakamam" kafayı yiyecektim. Bu beyinsiz beni ne halde bıraktığını bilmiyor mu? Nedir bu erkeklerin şerefsizliği böyle? Bu evlilik olacak ,olmalı!

Aileme şirkette acil bir durum olduğu için Japonya'ya döndüğünü söyleriz. Bu düğün olacak Bayan Takahashi. Gerekirse ertesi gün boşasın beni, ama olacak, şimdi yarın için hazırlanmalıyım"

"Anlıyorum seni ama onu ikna etmek zordur. Bunu neden yaptığını hala anlamıyorum inan bana" Ben onu derin düşünceler içerisinde otel odasında bırakırken benim derdim bana yeterdi.

Bu durumu aileme nasıl anlatırım. Kafayı yemek üzereydim. Burnundan getirecektim o buz torbasının.Bir daha kimsenin yanında rezil olamazdım, yeterince utanç yaşamıştım hayatımda.Kapının önü yine deli gibi ayakkabıydı. Millet ne giyeceğiz derdinde, ben evlenecek koca derdindeyim. Ama hak ettim ben bunu elin evli herifi ile gezersen bunlar sana müstahak .

"Ah! kızım geldiğin iyi oldu. Baban dini nikah nasıl olacak diyor."

"Anne kafayı mı yedireceksiniz bana? Adam Hristiyan. Ne nikahı"

"Baban hocaya sormuş Müslüman bir kadın Hristiyan ile evlenemez demiş."

"Babama deki gitsin o hocaya selam söylesin. Şerefsiz olmayan Müslüman erkeği bulursa ben ona nikah kıyarım. Beni deli etmeyin ya, adam cümle alem önünde nikah kıyıyor. İmam nikahı diyor hala.Hem ben cennete başka erkekler istiyorum. Bir daha niye onunla olayım. İstemiyorum nikah filan." Zaten canım burnuma gelmiş birde bu vecibeleri ile uğraşamayacaktım.

"Azgın orospu gibi kime çekmiş bu kız. Terbiyesiz. Eşyalarını hazırladın mı?"

"Anne orada da bir evim var hala, unuttun sanırım. Eşya filan almayacağım" Oğlan evinde bir şey yok kız evi dambur dumbur. Damat yok damat!

Hava alanına topluca otobüsle gittik.20 kişilik bir aile kafilemiz vardı bir ikide arkadaşım. Saflar! O ıceberg in arkadaşlarından ne olur. Hepsi aynı , sanki son samuray çıkacak karşılarına..

"Kızım senin adam nerede niye yok ortalarda" dedi annem. Kesin işkillenmişti.

"Hım! O mu ?Annecim şirkette bir sıkıntı olmuş erken gitmek zorunda kaldı" terk etti beni, kıçıma tekmeyi vurdu aslında ha ha!

"Bir şey yok değil mi?"

"Anne saçmalama ya, bu kadar milleti tur için Japonya'ya götürmüyorum herhalde arkamdan." Aslında fena fikir değildi evlenmez ise benimle , tur yapardım onlara, annemde beni Hiroşima'ya gömerdi. Ya evlenmezse benimle ,o zaman kesin yatarım onunla. Evet evet, yatarım.

"Kaç saat sürecek, bu koltuklar çok sıkışık" dedi annem yerine sığamıyordu.

"14 saat sürecek. Acaba sen kilolu olabilir misin? Adamlar özel uçak tuttular daha ne yapsınlar sen birde normal uçakla git. Bak o zaman söyleniyor musun?"

"Vallaha doğum filan yaparsan gelmem ben .Sen gelirsin"

"Gelme anne!!! evde otuz tane hizmetçi var" Spermleri yolunu bulursa çocuk yaparım meraklanma sen "Şimdi yat uyu hadi, yol uzun. Oraya vardığımızda gündüz olacak. Kafan yerinde olmaya bilir"

KIRMIZI (SAMURAY)Where stories live. Discover now