1.Aslı Ataberk

1.5K 120 45
                                    

OKUMADAN GEÇMEYELİM :)
Aklıma eseni yapan biri olarak bulduğum dahiyane fikirle mizahi bir kitap yazmaya karar verdim. Eğlence amaçlıdır. Her şey içerebilir. Küfür, mizah bla bla bla Vote ve yorum yapalım Aslı'ya sahip çıkalım :D

İlk bölüme multi koymak istemedim ama bölüm parçası var. Pek yeni değil ama karakterimizin ruh halini yansıtıyo avshs dinleyin derim :))

Alarm 1 ertelendi.

Alarm 2 ertelendi.

Alarm 3 yine ertelendi.

En sevdiğim şarkıyı hiçbir zaman alarm sesi olarak koymamışımdır. Çünkü uykumun ağzına sıçacak şarkıdan kesinlikle soğurum. Bu da kurduğum tüm alarmları ertelememe neden olur. Birinci alarmda kalkan insanlar seçilmiş yaratıklardan ibarettir. Uykusunu alıp okula gidenler ise... ben onlara insan demiyorum. Öğrenci dediğin günde en az iki defa o sıraya kafasını koyacak. Orada bi anlaşalım.

Alarmlarımın sayısız defa tırmalıyıcı sesleri sonunda yüzümde bir ıslaklık hissetsemde ilk başta tepki vermedim. Uyku gelmiş, beni kollarında sarıp sarmalamış, rüya aleminde bana Vini'leri, Christopher'leri efenime söyliyeyim Francisco'ları karşıma çıkarmış, ben onu bırakır mıyım? Nöooğ! Yüzümü yastığa gömüp döndüm götümü yattım.

Nasıl olsa annem her zaman beni iki saat önce uyandırıyor. Ona kahvaltıda yardım edeyim diye tabiki ve bende bu isteğini büyük bir sakinlikle karşılıyor, sakin sakin uyumaya devam ediyordum. Zira benim ona en iyi yardımım hiçbir şey yapmamaktı. Uykudan uyandığım andaki sersemliğim ve agresifliğim ona bir kahvaltı hediye edip onlarca tabağın kırılmasına neden olur.

Ben o iki saatte kaç bin tane rüya görürüm var yaa... Ah ulan ah! Brezilyada doğacaktım. Malın iyisi orada üretiliyor.

Yüzümü yastığa gömdüğüm için bu sefer saçlarımın ıslandığını hissettim. Lan! Yoksa bu Kerem malı dediğini yapıp yüzümemi işiyor?! Bisiklet tekerleğiyle girişirim yemin ediyorum! Dağıtırım ortalığı! Hadım ederim! Hızla doğrulup beni ıslatan ibneye baktım. Ohh! İşemiyormuş.

Geri yatacağım derken yastığımı kapınca ona en vahşet içerikli bakışlarımdan yolladım. Taktı mı? Hayır. Bir elinde tuttuğu pet şişeye bir de sırıtan yüzüne baktım. Ya ben bile bu kadar ibne değilim oğlum-ÇARPILDI-

"Kalk lan sabah oldu!"dedi şişeyi masaya koyarken. Islanan yüzümü sıvazlayıp yorganı tepikleyerek ayağa kalktım. Söylene söylene odadan çıkıp banyoya giderken küfür etmeyi unutmuyordum.

"Kerem var ya İnşallah bütün notların FF olurda eve gelmeye götün yemez. İnşallah profesörlerin biri sana kafayı takarda çift dikiş yaparsın. Sevgilinle öpüşürken hapşurursunda karizmanı milka ineklerinin bulunduğu dağa fırlatırsın. Amin."

Evet kendisi biraz üniversitelide. Ehehehe. Mimarlığı da atarak tutturdu. Çaktırmayın. Yani bu beyinle bir bok yapabileceğini sanm... yapar ya çok ezmeyeyim. "En son ki biraz ağır olmadı mı?"

İçimdekileri bilse imana gelecek kafir. Ben üniversite diyorum FF diyorum. Profesör diyorum. Bu sevgiliye takmış. Mal ya valla gerizekalı.

Yüzüme ayılana kadar su çarpmayı düşünsemde bendeki uyku hiçbir zaman gitmeyeceği için Allah'ın hakkı üçtür deyip üç kere su çarptım. Saçlarıma baktığımda kabardığını gördüm. Tek kötü yönü buydu saçlarımın. Ama ben saçlarımı seviyorum. Kabarıyorsa size ne! Hah!

Odama geçip okul formalarımı çıkardım. Lanet olsun bana her şey yakışıyor! Tamam okul formasını ne kadar sevmiyor olsam da serbest kıyafete karşıydım. Tabi siz şimdi ne diyor bu mal diyeceksiniz. Her okulun bi kuulu olduğu gibi apaçisi, kekosu da vardır kabul edelim. Kuulların arasına serpiştirilmiş Fosforlu gilleri ve düşük bel pantolon sülalesini çekmeyeceğim için böyleyim. Formaya da razıyız be gülüm. Maksat görüntü kalitesi bozulmasın.

Keten PrensesWhere stories live. Discover now