2.Depression mod: on

689 86 14
                                    

İlk olarak bu bölümü anlattığımda beni yalnız bırakmayıp beraber anıra anıra güldüğüm @temelli07 ye (Betül kamkim ;)) ithaf ediyorum.
Yepyeni ve sapsaçma bi bölümle karşınızdayım arkadaşlar agsjx Her ne kadar çok okunmasa da tri trip trip ve vote and yorum yapılmasa da trip trip trip yayınladım avskdgx
Nese cnm iyi okumalar :))(Vote ve yorum yapınpınpın)

Multimedia Aslı

Üstüme üstüme gelen insancık parçaları, korku filmlerindeki o altına işetici fon müzik ve boktan bi görüntü kalitesi. Allah'ım noluyo? Saatler geçmesine rağmen ben niye hala okuldayım? Bu maldonadolar niye bana bakıp bakıp hunharca gülüyor?

"Ahaha mal ahaha!"

"Ooo göt olduuu!!!"

"Yüzüne bak yüzüne! Ahaha! Transa geçti amk gerizekalısı!"

Hangisine kötü bakış atacağımı şaşırdım aq. Hepsi de çok ibnece bakıyor lan. Ağağağa duvarlar üstüme üstüme geliyiii. Kim derdi ki bu okulun beyinsiz orangutanları yüzünden rezil olmaya dayanamayıp kendimi gökdelenden atacağımı? Yani atmadım ama atcam. Karar verdim. Milletin diline sakız olcak kız mıyım olm ben?

Konuya dönelim. Ağağağa. Daha ben Los Angeles' a gidip Damon'ı bulucektım. Onla tanışcaktım. Ordan Scott'un yanına gidip onla fotoğraf çekinip instagrama koycaktım. Altına da 'Kıskanın fayişeler' yazcaktım. Sonra bi hevesle Brezilya'ya gidicektım. Fransisco'yla Jessiann'ı ayırıcek, Fransisco'yu kendime aşık edicektim. Sonra onu evimin direği, çocuklarımın babeyi yapicektim.

Diğer çocuklarına da çok iyi bakıp mikemmel karı olucektim. Sonra gözüm dönücekti ve Vini'yi Fransisco'ya kuma alıcektim. Hepsiyle de gül gibi geçinip gidicektik. Ağağaah! Nideen? Allah'ım! Hayallerim o kadan masum olduğu için mi beyleyim? Nideen?

Karşımda gülmeleri anırmalara dönüşmüş kokuşmuş yarasa yavrularına nefretle baktım. Gözlerimden iki damla süzüldü. Nalet damlalar yerinde durmuyor ki! İşaret parmağımla sildim bir gözümü. Kalbime değil öküz, Bakingım sarayı oturdu o an.

Etrafımda oluşturdukları daireyi muşmulaya dönmüş bir suratla yararak geçtikten sonra merdivenlere doğru yöneldim. Terketmeliydim burayı. Terketmeli ve bi daha gelmemeliydim!

Merdivenleri ikişer ikişer inmenin verdiği gerizekalılıkla ayaklarım birbirine dolandı. Dolanmada değil amk! Bildiğin düğümlendi.
Merdivenlerden yuvarlanırken beni tutan bir yahuşuhlu yoktu. La biri bile yoktu. Hani az önceki bana anıran topluluk? Sizin yüzünüzden düşüyom ben! Kurtarın lan beni! Sahip çıkın bana! Şimdi ölüyorum ama hortlayışım muhteşem olucek!

Merdivenlerden paldır küldür yuvarlanmamın sonucunda kafamdan gelen o yoğun sıvıyı fark ettim. Allah'ım sana geliyorum!

Aklıma cenazem geldi ilk. Görüntüler canlandı zihnimde. Kendini elindeki peçetesiyle ordan oraya savuran annem mi dersiniz? Olayın şokunu atlatamamış babam mı dersiniz? Yoksa yokluğun da tişörtlerini çaldığım bıyık altından sırıtan abim mi?

Doğum-08.08.1998
Ölüm-03.04.2015

Mezar taşımda yazılmış bir twitter sözü ve bol bol kurumuş karanfil. Benim adıma başlatılmış onlarca tag.

#Benbokubokunagitsem

#Merdivenkullanmamçünkü

#Ölürkenrezilolursam

Gözlerim yavaşca kapanırken düşündüğüm tek şey dolabımda sakladığım eti karamdı ve tabi birde profiline bakamadığım yahuşuhlu çucuklar. Bak gene canım çekti. Gız acaba öbür tarafta da var mıdır?Tövbe tövbe. Yani karamı diyorum. Ama yahuşuhlu da olsa fena olmaz.

Keten PrensesWhere stories live. Discover now