9.Sürpriiiz!

292 41 9
                                    

Bu bir bölümdür. Yazar notu değil asdfgh

Öhöm öhöm -,-
Sıradaki ithafım benden burada sayısız defa üye olmuş, watty'e her güncelleme geldiğinde e-postasını yenileyemediğinden yeni bi hesap açan 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 9 kavanoz bal hediye asdfg Nerde kalmıştık? Hah! Tam 10 senelik kardeşim, canımın için, BFF'lerin Queen'i-Kanka cahil değilsin biliyosun demi Queen-> Kraliçe demek asdf- (Canlarım, kankalarım üzgünüm o bir Queen -,-) GAYE'ME gelsin. Kendisi sonunda benim müthüş Aslı'mı okumaya başladı. Ona ithaf yapmazsam ayıp olur ^_^ Öptüm. (Sen dünyada ki en özel malsın. - E-postasını yenileyemediği için karşılık veremedi. Zuhahaha)

Gevezelik yaptım. Kusura bakmayın. Multide şarkı var. Dinlersiniz. İyi okumalar ^_^ :D

****

Kafayı bulmuşken zorla bir ağaca ayak bileklerinizden bağlanıp sarkıtılsaydınız ne yapardınız?

Şahsen ben bir güzel saydırıyorum da. Yani şöyle oluyor; Birada ki o göt kadar alkol benim kafamın üzerinde uçuşan yeşil kuyruklu ve çiçikleri çıkmış dört nala koşan zebraları görmeme yetti diyebilirim. Lan bir zebranın çiçikleri nasıl çıkar? Yani tamam. Normalde de memeli bir hayvan. Ama bu bildiğin...Hay tövbest.

Allah'ım iyi ki çok içen biri değilim. Arada arkadaş ortamında bir, iki tadına baktım sadece. O kadar. Yoksa ben bu halde neler neler yaparım. Şu önümde duran hıyartolarında ne yaptığını anlamış değilim. Niye bunlar telefonlarını, kameralarını bana tutuyor ki yani?

"Nabuyonuz siz yieaa?"diye cırladım. Beynim iptal olduğu için pek bir şey düşünemiyorum da. Konuşmam bile bir denişti. Sanki beyle dilim kabarmış, şişmiş, onu da geç uyuşturucu iğne yapılmışta ondan konuşamıyormuş gibiyim. Kısacası yayık bir konuşma.

Melih bana takmadan "Çekmeye başlayın." dediğinde düşündüm. Neyi çekecekler?

SENİ!

Niye ki?

Salak! Sarhoşsun ve ağzından kaçacak şeyleri durduramazsın!

Hee tamam.

...

Ne?

Gerizekalı!

Lan! Şimdi aklıma geliyor. Bir şişe birayla kafayı bulan beni ne yapacaklar? Çekecekler! Çekip ne yapacaklar? Ne yapacaklar kim bilir?!

Akıllanmamla beraber çırpınmaya başladım. "Lan! İndirin beni! İndirin! Onun bunu çocukları! İntikamına başlatma Melih! Var ya çok fena yaparım seni!"

Beni bırakmak yerine halime kahkaha atmaya başladıklarında onlara aldırış edemedim çünkü o an aldırış edecek başka bir konum vardı. IPHONE'M CEBİMDEN FIRLADI AMK!!! Lan felç geçirdim bildiğiniz. Kalbimi yokladım. Dört nala koşuyor yeminle.

Yere düşen Iphone'm için bir ağıt çığlığı koptu dudaklarımdan. "Aşkım iyi misin? Bir şeyin yok ya bebeğim?"dedim acınası sesimle. Saçmalamayın tabii ki de daha önceden böyle durumlar için önlemimi aldım. Silikondan yapılma kalın bir kap ve kırılmaz camla ekran koruması. Ama yine de insanın içi gidiyor. Ne selfielerim var onun içinde benim.

Onlara sinirle baktım. Nasıl bakmayayım? Siz hiç piknik alanında böyle bir hale düştünüz mü? Ben düştüm de. "Lan vicdansızlar! Iphone'umu verin bari."dedim. Keşke birazcık tınlasalardı. Uzanıp almaya çalıştım ama boyum yetmedi. Şimdi bunlardan tek kurtuluş yolum da gitmişti. En azından telefondan Kuzey'i falan arardım da gelip beni alırdı. Evet şimdi gelelim biranın faydalarına.

Keten PrensesWhere stories live. Discover now