Yeni İş...

175K 5.9K 1.2K
                                    

Medyadaki Asrın ve Darren...


Sözde Darrenla miamide tatildeyiz. Ama günlerdir aklımda sadece Ateş Dinçer var. Bu seferki diğer işler gibi değil. Bu zamana kadar yaptığım bütün işler temizdi. Yani tabi ki gerçek anlamda değil, sonuçta insan öldürmenin evrendeki en pis iş olduğunu biliyorum ama ben bunun için yetiştirildim. Benim seçme şansım olmadı. Benim geleceğimi kendileri hazırlayıp, al senin hayatın bunu yaşayacaksın dediler.

Eskiden benimle yaşıt kızlara bakar özenirdim, onlar gibi normal bir hayatım olmasını çok isterdim. Tek derdimin düşük notlar ya da erkek arkadaşım olması gibi. Ama olmadı...

Babam yani beni yetiştiren adam benim hep farklı olduğumu söylerdi. Kimsede olmayan bir güce ve beyne sahipmişim. Keşke asalağın önde gideni olsaydım da daha normal bir hayatım olsaydı derdim.

Artık bunları sorgulamaktan vazgeçtim. Olduğum kişi olmayı kabul ettim. Bunda Darre'nında büyük etkisi var tabi. Benim tek arkadaşım, tek dostum. Sadece onun yanındayken insani yönlerimi çıkarabiliyorum. Tabi geriye insanlık adına ne kaldıysa. Sadece onunlayken katil olduğumu unutuyorum. Sadece onunlayken rahatlayabiliyorum.

vee bu salak şuan yanımdaki şezlongda koca yeşil gözlerini daha da büyüterek salyalarını akıta akıta, miaminin tangalı kızlarını kesiyor. Dayanamayıp kafamda ki yastığı ona fırlattım.

"Sapık herif. Dünyayı gezdin hala abaza herifler gibi davranıyorsun. Salyalarını sil."

"Ohh baby kıskanma sende fena değilsin."

"Senin bana bakacağını bilmektense kıllı bir orangutanla birlikte olmayı tercih ederim. Sakın deneme."

"Sanki olmadın. 2 yıl önce Gana da ki iş adamını hatırlıyor musun?"

"Canın cehenneme Darren. Hatırlatma o pisliği. Hala midemi bulandırıyor. Adamı iş için tavlamak zorunda olmasam oracıkta gebertirdim ama pisliğe sabretmem gerekti. Sanırım onu öldürerek dünyayı koca bir kıl yumağından kurtardım. Adam kıçına kadar kıllıydı."

"Kıçına kadar kıllı olduğunu görecek kadar işi ilerlettin yani?"

"İçki seni çarptı galiba yoksa ben çarpıcam Darren."

"Okey okey relaks baby. Bunca kızın yanında rezil olmak istemem."

"O altında ki sünger boblu şortla yeterince rezil oluyorsun zaten. Sapık herif ben yukarı çıkıyorum. Yemek saatine yetiş."

Pislik herif onun bu hallerini seviyorum. Onun yanında istediğim gibi gülebiliyorum. Onla takılmak birazda olsa kafamdaki düşünceleri unutturuyordu. Yürürken etraftaki erkeklerin yiyecek gibi hayran bakışları dikkatimi çekti. İstedikleri kadar şov yapsınlar ama ben istemediğim sürece kimse bana dokunamazdı.

Akşam yemekten sonra kafa dağıtmak için bara gittik. Normalde kızların erkekleri tavlamak için seksi dans edişlerine alışığım ama erkeklerin beni tavlamak için şekilden şekle girişleri onları çok basit gösteriyor. Yinede keyfini çıkarmak istedim.

Bu işin nasıl yapıldığını onlara göstermek için piste indim. Sadece 2 dk dans ettikten sonra çevremdekilerin bana hayran bakışları ve ıslıkları arasında yerime geçerken gözüme kestiğim latin yakışıklıya iş atmayı da ihmal etmedim. Bara oturduğum anda yanıma geleceğini biliyordum ve bingoo!!!

Yanıma oturup bana selam verdi. Ona dönüp baştan aşağı süzdüm. Fena değil kriterlerime uyuyor. Biraz eğlence vakti. Ama ondan önce ayağa kalkıp tabureden sarkıttığı bacaklarını aralayıp arasına girdim. Ona biraz daha sokularak dudaklarına ateşli bir öpücük kondurdum. Benim için sıradan olabilecek bir şeyken onun için baya etkili olmuş gibiydi. Hayran bakışları hoşuma gitmişti.

Ölüm Meleği...#wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin